Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord

Inschrijven
About
Bekijk video Browse the site

Hockeysimulatie game

Welkom bij de beste hockeysimulatie game! Heb je altijd al gedroomd van een eigen hockeyploeg te beheren? Nu is je kans! ManagerZone is een hockeysimulatie game voor strategen en enthousiastelingen. Het staat je toe de spannende ervaring te beleven je eigen hockeyclub te beheren, een imago te creëren, spelers aan te werven en op te leiden, tactieken in te stellen en wedstrijden te analyseren zodat jij de beste resultaten kan behalen voor jouw club.

Maak je eigen geschiedenis

Deze hockeysimulatie game geeft je de volledige controle over een team en het is aan jou om de club naar glorie te leiden! Hoe jij dit aanpakt, ligt volledig aan jou. Leg je de focus op het kopen en verkopen van spelers, geef je de voorkeur aan het zelf ontwikkelen van spelers of zoek je liever naar andere manieren om sterren van wereldklasse te kopen?

Groei met jouw team

Op ManagerZone kan je spelers volgen van de eerste dag dat ze zich bij je club voegen als jeugdspeler, door de jeugdacademie en nadien de seniorencompetitie tot de spijtige dag waarop ze hun pensioen aankondigen. Reken er maar op dat je een emotionele band zal voelen met bepaalde spelers en sommigen zullen je ook teleurstellen. Je zal nooit die spelers vergeten die het hebben gemaakt tot absolute wereldsterren en jouw team naar een volgend niveau hebben gebracht. Er bestaat geen hockeysimulatie game die je meer in staat stelt een club te beheren dan ManagerZone. Het spel bestaat al sinds 2001 en werd verder geperfectioneerd in samenspraak met de gebruikers. Als je deel wil uitmaken van iets groots, dan is deze hockeygame iets voor jou! Maak deel uit van de gemeenschap via het forum en gastenboeken want dit is één van de mooiste aspecten van ManagerZone. Je krijgt de kans om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses als jij!