Felaktigt användarnamn eller lösenord

Gå med
Om
Se video Browse the site

Om ManagerZone

Älskar du hockey och undrar över om du har vad som krävs för att bli en lyckad manager? Då är ManagerZone spelet för dig. Det här manager-spelet lanserades 2001 och är ett av de äldsta webbaserade MMO-spel som finns på marknaden, med en massiv användarbas som täcker alla världens hörn. Den här hockeysimulatorn är så casual eller så hardcore du vill att det ska vara: Spela tio minuter per dag eller tio timmar, valet är ditt.

Bli en manager

Stig in i en värld som hockeymanager. Du måste fatta beslut om ekonomi, spelarköp och träning. Skapa ett lag som drar ögonen till sig, och bygg en hemmaarena med hotell, restauranger, souvenirbutiker och mycket mer. Kom alltid ihåg: du är ansvarig inför personal och styrelse, men mest av allt för lagets supportrar. Det är ett krävande jobb, men belöningarna som väntar är värt allt slit.

Involvera dig

Som hockeymanager i en multiplayermiljö så är det viktigt att du sträcker ut en hand till dina manager-kollegor. Gå med i federationer och läs om de senaste händelserna i vår egna lokala The Zone, skapad till 100% av andra managers. Rösta i landslagsvalet och när du själv blivit tillräckligt erfaren, nominera dig själv till positionen.

Även om det är viktigt att känna dina vänner så är det minst lika viktigt att känna till dina rivaler. Se matcher för att analysera ditt motstånd och studera deras styrkor och svagheter. Planera noggrant och sluta aldrig söka nya vägar till framgång.

Helt enkelt det bästa managerspelet för ishockey på nätet. ManagerZone kommer att ge dig utmaningar för flera år framåt. Du kan spela ManagerZone på datorns webbläsare eller på dina mobila enheter. Vår vänliga managercommunity välkomnar dig med öppna armar, det är bara att gå med och bli en av oss!