Nume Utilizator sau parola gresite

Înscriere
Despre
Urmariti video Browse the site

Despre ManagerZone

Foloseste-ti cunostintele tactice in acest joc de management sportiv online. Daca iubesti hocheiul si te-ai intrebat mereu daca ai putea avea succes ca manager, ManagerZone iti va arata exact asta! Lansat in 2001, MZ este unul dintre cele mai vechi MMO-uri manageriale online, avand foarte multi utilizatori, din toate colturile lumii. Simulatorul de hochei este usor sau greu, depinde cum vrei sa il abordezi: poti sa joci 10 minute sau 10 ore pe zi, alegerea iti apartine.

Devino Manager!

Intrati in lumea managementului din hochei. Trebuie sa luati decizii economice, de asezare, pregatire si antrenare a jucatorilor. Realizati un brand renumit care sa sara in ochi la ceilalti manageri, construiti un stadion cu clinici, hoteluri si alte ascesorii. Verificati cererile conducerii si a fanilor clubului dumneavoastra. Este o munca grea, dar se merita pe deplin.

Implica-te!

Ca manager de hochei intr-un joc multiplayer, sa ajungi sa interactionezi cu alti manageri poate fi un mare pas inainte pentru clubul dumneavoastra. Faceti parte dintr-o federatie si urmariti barfele din joc, si urmariti ziarul jocului The Zone, creat de catre alti manageri. Votati pentru selectionerul tarii, si cand considerati ca sunteti suficient de experimentat candidati pentru postul de selectioner dumneavoastra.

Este mereu important sa-ti cunosti prietenii insa este la fel de important sa iti cunosti si rivalii. Uita-te la meciurile lor si analizeaza-le tactica, jucatorii si slabiciunile. Planificarea tactica este esentiala si nu uita ca mereu ai cate ceva de invatat!

Cu adevarat cel mai bun manager online de hochei pe gheata, ManagerZone va va schimba viata pentru multi ani de acum inainte. Puteti juca MZ in browser-ul dumneavoastra de pe calculator sau de pe telefonul mobil. Comunitatea noastra de manageri va va primi cu bratele deschise, asadar alaturati-va noua chiar astazi!