Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord

Inschrijven
About
Bekijk video Browse the site

Gratis online hockeymanager game

Heb jij genoeg van managergames die handenvol geld kosten? Je moet niet langer zoeken! ManagerZone is de beste gratis hockeymanager game die je zal vinden! Je krijgt de controle over een hockeyteam en het is aan jou om vanuit de onderste regionen op te groeien naar de top. Je hebt de touwtjes volledig in handen: van de financiën beheren naar een jeugdacademie ontwikkelen. Scout je tegenstanders, analyseer wedstrijden, stel je tactieken in en dit allemaal met als doel om het te maken als manager!

Speel het hard maar eerlijk

Als manager, verwacht de raad van bestuur dat jij je ziel en leven in je hockeyploeg steekt. Je zal een team van trainers aanwerven om je spelers beter te ontwikkelen. Je moet de transfermarkt afschuimen op zoek naar betere spelers en tegelijk ook spelers verkopen die geen toekomst meer hebben in je club. Bouw een moderne hockeytempel en geef het een persoonlijke toets zodat iedereen weet wie de baas is! Je kan dit spel helemaal gratis spelen. Onze ervaren Game-admins zorgen ervoor dat er geen valsspelers meespelen en het is onze filosofie dat je niet hoeft te betalen om te winnen op ManagerZone. Wees vriendelijk op het forum en in de gastenboeken, maar toon geen genade op het ijs!

ManagerZone - waar legendes ontstaan

Opgericht in 2001, heeft deze hockeymanager game verschillende legendes gekend in de afgelopen decennia. Jij kan er zelf ook één worden op verschillende gebieden, gaande van een manager worden van wereldklasse, de beste jeugdacademie op poten zetten, de meest actieve gebruiker zijn van de gemeenschap, de beste transfergoeroe worden of eenvoudig de slimste strateeg zijn. Hoe jij ManagerZone speelt, beslis je zelf. Je maakt je eigen geschiedenis en er zijn verschillende paden die je kan volgen om je doelstellingen te bereiken. Je zal alvast geen hockeymanager game vinden die je meer verschillende uitdagingen biedt om je team naar perfectie te brengen! Dus, lees niet verder en maak vandaag nog je account aan om te beginnen aan de zoektocht naar glorie!