Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord

Inschrijven
About
Bekijk video Browse the site

Sportsimulatie games

Welkom bij ManagerZone, de beste en meest uitdagende online voetbalmanager game die je kan vinden! Je zal al je verstand, geduld en tactische kennis moeten aanwenden om het te maken in dit spel. Wat je ervoor terugkrijgt, zijn spannende sensaties en een game waar je jaren plezier aan zal beleven.

Wij bieden gratis online managergames aan sinds 2001 en voetbal is ons eerste kindje. Gedurende deze lange periode hebben we aangepast, geüpdatet en gegroeid om ManagerZone te spiegelen aan wat de gebruikers verlangen.

Voetbal of hockey - maak je keuze!

Of je nu op zoek bent naar een hockey- of voetbalmanager game, je bent bij ons op de juiste plaats! Beide games bieden een realistische ervaring als manager en je wordt meteen in de actie gegooid. Je moet zien te navigeren in de wereld van transfers, training en tactieken tot jouw team klaar is om de elite uit te dagen.

Je kan wedstrijden bekijken via de meeslepende 3D-tool op je desktop of via de 2D-tool als je mobiel surft. Thuis of in de bus, er is altijd een reden om in te loggen om te weten wat er allemaal gebeurt met jouw team.

Jouw keuzes

Op ManagerZone ligt het lot van jouw team letterlijk in jouw handen. Wij beheren geen enkel aspect van je team en er wordt je ook niet gezegd wat je moet doen. Net zoals echte managers, moet jij beslissingen maken en er de gevolgen van dragen. Als jij je club kan doen groeien, heb je dit geheel aan jezelf te danken!

Je kern bestaat uit jong talent, degelijke senioren en ervaren veteranen. Laat je je jongelingen meespelen om ervaring op te doen? Stel je steeds je beste spelers op of stuur je ze op trainingskamp om sneller te trainen? Zal je enkele spelers van de hand doen om de kosten te drukken? Jij moet beslissen hoe je deze vragen wil aanpakken, het is immers ieder voor zich dus iedereen maakt een unieke keuze voor zijn of haar ploeg.

Sluit je aan bij de ManagerZone-familie en open vandaag je gratis account!