Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord

Inschrijven
About
Bekijk video Browse the site

Voetbalsimulatie game

Ben jij serieus bezig met voetbal? Wij ook. We hebben bijna twee decennia gespendeerd aan het perfectionneren van de ultieme voetbalsimulator game en jij bent slechts enkele klikken verwijderd van een nieuwe uitdaging.

Eens je een team hebt overgenomen in ManagerZone, zal je snel beseffen hoeveel verschillende beslissingen een manager moet maken. Je bent in totale controle over de acties van je team en niemand beslist iets in jouw plaats. Andere games hebben een betalen-om-te-winnen-aanpak, maar wij hanteren een andere aanpak: het zijn jouw beslissingen die bepalen of je de top bereikt en niet de hoeveelheid geld die je spendeert. Routine, buikgevoel en lef zijn de kwaliteiten die ervoor zorgen dat jij de volgende legende op ManagerZone wordt!

Stel je tactieken in - en bekijk de sensatie in de 3D wedstrijd viewer

Eens je basiself is opgesteld, kan je beginnen met het afstellen van je tactiek. Je hebt de controle over een divers team bestaande uit jong talent en ervaren seniors. Stuur je jonge spelers op trainingskamp om vlugger te trainen of drop je ze meteen in de basiself? Ga je voor resultaten op korte termijn met je beste spelers of zet je ze te koop voor het broodnodige teamgeld? Heb je een te grote kern en moet je enkele spelers ontslaan? Dit zijn maar enkele van de vragen die je jezelf moet stellen. Elke beslissing die jij maakt heeft invloed op het verdere verloop van je carrière op ManagerZone.

Een goeie manier om de concurrentie aan te gaan is je tegenstanders te scouten en analyzeren. Ongeacht de divisie waarin je speelt, een degelijke tactiek is belangrijk en er is geen betere manier om een tactiek uitgevoerd zien worden dan een wedstrijd te bekijken, in onze 2D- of 3D-tool.

Welkom in de wereld van ManagerZone

Eens je dit spel begonnen bent, zal je merken dat je bijna uitsluitend tegen echte menselijke tegenstanders speelt. Je zal zien dat er snel gezonde rivaliteit ontstaat en dat er ook hechte vriendschappen kunnen gevormd worden.

Maak vandaag nog een account aan en creëer morgen geschiedenis!