Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord

Inschrijven
About
Bekijk video Browse the site

Gratis online voetbalmanager game

Welkom bij ManagerZone, de beste en meest uitdagende online voetbalmanager game die je kan vinden! Je zal al je verstand, geduld en tactische kennis moeten aanwenden om het te maken in dit spel. Wat je ervoor terugkrijgt, zijn spannende sensaties en vriendschappen voor het leven.

Als je er genoeg van hebt om managergames te spelen waarbij je enkel kan winnen als je genoeg betaalt, heb je gevonden wat je zoekt: wij zijn er trots op te kunnen zeggen één van de beste gratis online managergames aan te bieden, we houden het ook strikt gebaseerd op jouw talent als manager!

Daag de wereld uit

Op ManagerZone begin je klein en geleidelijk evolueert je club naar een internationale grootmacht die respect afdwingt. Training, transfers en tactieken zijn de belangrijkste tools om er te geraken en je moet meester zijn van elk aspect om succesvol te worden.

Vanaf het moment dat je je team opstelt, spring je in de actie. Je kern bestaat uit jong talent, degelijke senioren en ervaren veteranen. Laat je je jongelingen meespelen om ervaring op te doen? Stel je steeds je beste spelers op of stuur je ze op trainingskamp om sneller te trainen? Zal je enkele spelers van de hand doen om de kosten te drukken? Jij moet beslissen hoe je deze vragen wil aanpakken, het is immers ieder voor zich dus iedereen maakt een unieke keuze voor zijn of haar ploeg.

Bekijk hoe het afloopt in 3D

Je zal wedstrijden moeten analyzeren en notities maken over hoe jouw spelers presteren, zowel individueel als in teamverband. Als je een desktop gebruikt, kan je de wedstrijden volledig bekijken in 3D: zoals een tv-uitzending of je kan rond het stadion vliegen en de details bekijken van waar jij wil. Als je je mobiele telefoon gebruikt, kan je ook de 2D-tool gebruiken om wedstrijden te bekijken.

Op ManagerZone ligt het lot van jouw team letterlijk in jouw handen. Wij beheren geen enkel aspect van je team en er wordt je ook niet gezegd wat je moet doen. Sluit je aan bij de ManagerZone-familie en open vandaag je gratis account!