Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord

Inschrijven
About
Bekijk video Browse the site

Gratis online manager game

We weten dat jij genoeg hebt van betalen-om-te-winnen-games en als jij op zoek was naar de beste gratis voetbalmanager game, heb je de jackpot gewonnen. Je zal al je verstand, geduld, creativiteit en tactische kennis moeten aanwenden om het te maken op ManagerZone. Als beloning krijg je sensatie die je nooit eerder hebt beleefd en vriendschappen voor het leven.

Leid jouw team naar de overwinning

Wanneer je je team hebt opgesteld, is dit wat er zal gebeuren: je wordt meteen in actie gegooid met net genoeg geld om je eerste beslissingen als manager te maken. Je beschikt over een kern met enkele oudere spelers en talentvolle jongelingen. Je mag zeker geen tijd verspillen met het uitvogelen van de sterktes en zwaktes van je ploeg omdat je meteen een goed plan moet hebben om de eerste overwinningen te boeken. Je stadion moet worden geoptimaliseerd om zoveel mogelijk inkomsten te vergaren en je moet je schema zo goed mogelijk vullen om voldoende wedstrijden te spelen zodat je spelers in vorm blijven en het geld binnenstroomt. Je moet trainers aanwerven zodat je spelers snel vooruitgang kunnen boeken.

Eens je een gezonde basis hebt gelegd, kan je op de lange termijn beginnen focussen. Wat voor manager wil jij worden? Steeds de markten afschuimen op zoek naar koopjes? Degene met een topjeugdacademie en zelfopgeleide talenten? De tactische expert die voor iedere wedstrijd een aparte strategie bedenkt? Het komt er allemaal op neer wie jij bent als speler.

Een spel voor generaties: maak mee deel uit van onze rijke geschiedenis

Wij bieden gratis online managergames aan sinds 2001 en voetbal is ons eerste kindje. Gedurende deze lange periode hebben we aangepast, geüpdatet en gegroeid om ManagerZone te spiegelen aan wat de gebruikers verlangen. Dat zie je ook. De meeste van onze trouwe managers spelen dit spel gedurende meerdere jaren, soms zelfs meer dan een decennium! ManagerZone kan je vergelijken met een hechte familie, waarin rivaliteit bestaat tussen vader en zoon of tussen broers en zussen, met eindeloze discussies tot gevolg. Op die manier is de game een beetje werkelijkheid geworden.

Maak vandaag een account aan en creëer zelf geschiedenis!