Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord

Inschrijven
About
Bekijk video Browse the site

Voetbalsimulatie game

Wij nemen voetbal erg serieus en jij ook, denken we. Dat is waarom we bijna twee decennia lang bezig zijn met het perfectioneren van wat volgens ons de beste multiplayer voetbalmanager game van vandaag is.

Wanneer jij de controle overneemt van een ploeg op ManagerZone, word je meteen ondergedompeld in de beslissingen die een voetbalmanager moet maken. Wij beheren geen enkel aspect van je team en zeggen ook niet wat je moet doen. En terwijl andere games een aanpak hanteren waarbij je wint als je meer betaalt, streven wij naar andere manieren: of je het maakt op ManagerZone hangt af van debeslissingen die jij maakt. Ervaring, verstand en moed zijn wat jou uiteindelijk maken tot een succesvol manager.

Bereid je wedstrijden voor - en bekijk hoe het afloopt in 3D

Vanaf het moment dat je je team opstelt, spring je in de actie. Je kern bestaat uit jong talent, degelijke senioren en ervaren veteranen. Laat je je jongelingen meespelen om ervaring op te doen? Stel je steeds je beste spelers op of stuur je ze op trainingskamp om sneller te trainen? Zal je enkele spelers van de hand doen om de kosten te drukken? Jij moet beslissen hoe je deze vragen wil aanpakken, het is immers ieder voor zich dus iedereen maakt een unieke keuze voor zijn of haar ploeg.

Je zal wedstrijden moeten analyzeren en notities maken over hoe jouw spelers presteren, zowel individueel als in teamverband. Als je een desktop gebruikt, kan je de wedstrijden volledig bekijken in 3D: zoals een tv-uitzending of je kan rond het stadion vliegen en de details bekijken van waar jij wil. Als je je mobiele telefoon gebruikt, kan je ook de 2D-tool gebruiken om wedstrijden te bekijken.

Een wereld van managers

In de kern is ManagerZone een multiplayer game en nagenoeg al je wedstrijden speel je tegen menselijke tegenstanders. Door mee te doen zal je niet enkel rivaliteit tegenkomen, maar ook lid kunnen worden van een federatie en vriendschappen vormen. Door lid te worden van een federatie, haal je het meeste uit onze grote gemeenschap en ga je mee de strijd aan tegen andere federaties in periodieke evenementen.

Maak vandaag nog een account aan en creëer morgen je eigen geschiedenis!