Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Nobre Furia Arena
Toeschouwers: 148 (Staanplaatsen: 112, Zitplaatsen: 34, VIP-plaatsen: 2)
Donkere wolken pakten zich samen toen de spelers het veld opkwamen. Geen van hen leek veel zin te hebben om vandaag te spelen. Agron Elmasllari trapte af. Een onverwacht hard schot van Niceto Ihazintu in de 7e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Mads Saver naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Rodriguinho Linhares, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Na 13 minuten, leek het doel van Vae Victis!! iets te ver open toen Rodriguinho Linhares vrij kwam, maar Mads Saver bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. De supporters van Caatiba MZC mompelden toen Vae Victis!! een twijfelachtige vrije schop kreeg na 14 minuten vanuit een prachtige positie. Edmílson Correia deed jammer genoeg niet veel met deze kans. In de 17e minuut schoot Niceto Ihazintu op wat een open doel leek, maar Mads Saver zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Niceto Ihazintu kon in de 18e minuut een doelpunt gescoord hebben, ware het niet dat de lat er voor iets tussen zat. De bal raakte de lat en vloog in de tribune. Een zeer goede kans op een doelpunt. Mads Saver toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 18e minuut fantastisch redde op het schot van Niceto Ihazintu, die geheel vrij stond. Ergo Muro toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 20e minuut fantastisch redde op het schot van Agron Elmasllari, die geheel vrij stond. Vae Victis!!'s Mads Saver speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Niceto Ihazintu in de 25e minuut. Dankzij zijn balcontrole en enkele sublieme schijnbewegingen creërde Niceto Ihazintu in de 25e minuut de mogelijkheid voor een schot. Maar met een uitgestoken been en een beetje geluk kon Mads Saver de bal toch stoppen. Het publiek was ervan overtuigd dat Niceto Ihazintu's extreem harde schot, nadat hij vrij was komen te staan, er in ging, maar Mads Saver was meedogenloos in de 25e minuut van de wedstrijd Mads Saver toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Niceto Ihazintu in de 30e minuut van de wedstrijd. Niceto Ihazintu vuurde een kanonschot af op doel in de 31e minuut, maar de bal raakte de dwarslat en vloog in de tribune. %goalkeeperdId% maakte een geweldige redding, door het schot van Niceto Ihazintu in de 36e minuut te pakken. Een onverwacht hard schot van Niceto Ihazintu in de 37e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Mads Saver naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Na zo'n overduidelijke overtreding van een van Caatiba MZC's verdedigers, kon de scheidsrechter niet anders doen dan de bal voor Vae Victis!!'s Cesinha Galvão op de stip te leggen. Vae Victis!!'s Mads Saver toonde zijn kwaliteiten door de penalty van Gaby Milito te stoppen. Niceto Ihazintu's schot was bedoeld om net onder de lat in het net te eindigen, maar Mads Saver doorzag de situatie en anticipeerde goed door op de juiste plek te staan om de bal te stoppen, in de 43e minuut. Mads Saver toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 46e minuut fantastisch redde op het schot van Niceto Ihazintu, die geheel vrij stond. Het publiek was zeer ontevreden toen het thuisteam ging rusten met een achterstand.

Beide teams kwamen fris van geest het veld weer op voor de tweede helft. De scheidsrechter floot om Niceto Ihazintu duidelijk te maken dat hij mocht aftrappen. Indien Niceto Ihazintu de bal laag had gehouden zou er in de 57e minuut een doelpunt geweest zijn. De bal raakte de lat en vloog achter het doel. Met meer geluk dan wijsheid, kon Vae Victis!!'s doelman Mads Saver de bal onder controle krijgen toen Niceto Ihazintu hem over hem heen probeerde te stiften. Mads Saver maakte een fantastische redding in de 59 van de wedstrijd, toen Niceto Ihazintu een schot op het doel loste. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Agron Elmasllari, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Een onverwacht hard schot van Niceto Ihazintu in de 65e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Mads Saver naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Met meer geluk dan wijsheid, kon Vae Victis!!'s doelman Mads Saver de bal onder controle krijgen toen Niceto Ihazintu hem over hem heen probeerde te stiften. Vae Victis!!'s Mads Saver speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Niceto Ihazintu in de 69e minuut. Vae Victis!!'s Mads Saver toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 70e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor Vae Victis!! te voorkomen. Onder luide aanmoedeging van het publiek loste Niceto Ihazintu in de 74e minuut een prachtig schot op doel en scoorde zo de 0-2 links van Mads Saver. Na 76 minuten wisselde Vae Victis!! Humberto Linhares voor Hugo Jacinto. De wissel was terecht, Agron Elmasllari was aan het einde van zijn Latijn. Emmanuel Gigliotti kwam in het veld om zijn team een nieuwe impuls te geven. Onder applaus verliet Caatiba MZC's Niceto Ihazintu het veld. Nuno Mattos loste hem af in de 76e minuut. Vae Victis!! wisselde Dacian Măcriș. Zijn vervanger Valentin Ţirpescu kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Een conflict leidde ertoe dat Caatiba MZC een vrije trap kreeg na 79 minuten. Gaby Milito trapte de bal goed. Vae Victis!!'s Mads Saver speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Nuno Mattos in de 81e minuut. Mads Saver maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Nuno Mattos in de 84e minuut. Nuno Mattos kon in de 85e minuut bijna scoren door de bal over Mads Saver te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Nuno Mattos raakte de bal totaal verkeerd in de 89e minuut. Gelukkig voor hem had de keeper hier ook niet op gerekend en stond op zijn verkeerde been. De 0-3 hobbelde tergend langzaam over de lijn. Na 93 minuten werd een verdediger van Vae Victis!! gedwongen de bal achter de doellijn te koppen ten koste van een hoekschop. Nuno Mattos ontfermde zich over de corner. De bal kwam via een hoekschop bij Caatiba MZC's Ezequiel Nunes die gevaarlijk op doel schoot, maar de bal ging maar net naast. Nuno Mattos die zichzelf perfect had opgesteld voor het doel, loste een gevaarlijk schot dat in de 95e minuut de kwaliteiten van de keeper goed uitteste, maar hij pakte de bal toch en hield de stand daarmee op 0-3.