Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Skorzów
Toeschouwers: 148 (Staanplaatsen: 112, Zitplaatsen: 34, VIP-plaatsen: 2)
Onder applaus van de toeschouwers die het gure weer hadden getrotseerd om de wedstrijd van vandaag te aanschouwen trapte Matías Suárez af. Het schot van Ryszard Skwira deed het netje achter Aristides Bermudo bollen, 1-0. De sfeer was grimmig. In de 8e minuut reageerde Arkadiusz Zywiec zijn frustraties af met een onnodige overtreding op %targetId% en kreeg daardoor terecht geel. Na 12 minuten kreeg Florian Siembab een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 2-0 opleverde. In de 15e minuut schoot Alberto Montae op wat een open doel leek, maar Wieslaw Ziemniak zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Deportivo G⦕⩙⦖'s keeper kon niet meer bij de bal toen Ryszard Skwira hem na 16 minuten een ferme loeier gaf. Hij ging via de linkerpaal hard het doel in, 3-0. Met meer geluk dan wijsheid, kon Deportivo G⦕⩙⦖'s doelman Aristides Bermudo de bal onder controle krijgen toen Ryszard Skwira hem over hem heen probeerde te stiften. Matías Suárez kon in de 23e minuut bijna scoren door de bal over Wieslaw Ziemniak te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Na 24 minuten wedstrijd kon Matías Suárez vrij uit halen. De Deportivo G⦕⩙⦖ verdedigers kruisten hun vingers. Matías Suárez was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. De supporters van Deportivo G⦕⩙⦖ mompelden toen Tytan Wisznice een twijfelachtige vrije schop kreeg na 28 minuten vanuit een prachtige positie. Slawomir Laba deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Ryszard Skwira nam de bal handig aan, dolde de Deportivo G⦕⩙⦖ defensie en had toen vrij baan naar het doel. Aristides Bermudo kwam nog zijn doel uit, maar Ryszard Skwira tikte de bal links van hem al het doel in, 5-0 in de 30e minuut. Edgard Sedeni kon in de 35e minuut bijna scoren door de bal over Wieslaw Ziemniak te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Indien Alberto Montae de bal beter had kunnen drukken in de 36 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Konstanty Gollob kreeg een gele kaart in de 42e minuut van de wedstrijd. Konstanty Gollob trapte de bal goed in de 42 wedstrijdminuut. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Matías Suárez de bal rechts van Wieslaw Ziemniak in doel na 44 minuten,5-1. Matías Suárez knalde de bal in de 47e minuut richting doel, maar de bal spatte uiteen op de dwarslat. Een zeer goede kans.

Nadat in de rust het vak van de bezoekende supporters was onruimd na ongeregeldheden stonden de spelers, iets later dan de bedoeling was, helemaal klaar voor de tweede helft. Deportivo G⦕⩙⦖'s Matías Suárez kreeg in de 57e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. In de 64e minuut kreeg Florian Siembab een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. De supporters van Tytan Wisznice mompelden toen Deportivo G⦕⩙⦖ een twijfelachtige vrije schop kreeg na 65 minuten vanuit een prachtige positie. Matías Suárez deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Deportivo G⦕⩙⦖'s Aristides Bermudo speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Florian Siembab in de 74e minuut. Tytan Wisznice's Florian Siembab kreeg in de 75e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Aristides Bermudo toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Ryszard Skwira in de 80e minuut van de wedstrijd. Een late tackel van Cyprian Brudnicki leidde er toe dat een tegenstander van Deportivo G⦕⩙⦖ een schop kreeg en het uitschreeuwde van de pijn. De scheidsrechter blies op zijn fluitje en trok de gele kaart. Cyprian Brudnicki hielp de tegenstander op te staan en verontschuldigde zich. Een van de spelers van Tytan Wisznice had de bal op een gevaarlijke plek totdat hij geduwd werd en viel. De scheidsrechter keek naar de grensrechter en gaf toen Tytan Wisznice alsnog de strafschop in deze twijfelachtige situatie. Toen de wedstrijd 86 minuten bezig was, kreeg Deportivo G⦕⩙⦖'s Urbano Bakar de kans om te scoren vanop de stip. Hij bleef koel en wachtte tot de keeper bewoog om dan vol vertrouwen de bal in het doel, links van Wieslaw Ziemniak, te knallen. Tytan Wisznice's Florian Siembab kreeg in de 91e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Ceferino Laurentzi trapte de bal goed in de 93 wedstrijdminuut. Toen de scheidsrechter de wedstrijd affloot had Tytan Wisznice een verdiende overwinning behaald en kreeg het een staande ovatie van het publiek.