Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Campeonódromo
Toeschouwers: 7462 (Staanplaatsen: 5597, Zitplaatsen: 1716, VIP-plaatsen: 149)
Na de gebruikelijke teamfoto en het tossen, trapte Renato Arantes af en begon de wedstrijd van vandaag. Tanio Mascaro had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 6e minuut, maar doelman Cido Pimenta had nog een goede redding in huis. Een conflict leidde ertoe dat Anderbye FC een vrije trap kreeg na 7 minuten. Bruno de Amaral trapte de bal goed. Na 9 minuten werd Anderbye FC een vrije schop toegekend die door Diogo Sampaio werd getrapt. De scheidsrechter werd het voortdurende vragen om een gele kaart door de spelers van Anderbye FC zat en gaf Marcelinho Zonta in de 11e minuut zelf geel na de zoveelste smeekbede. Marcelinho Zonta trapte de bal goed in de 11 wedstrijdminuut. Na 15 minuten werd de score 0-1 toen Renato Arantes door de El Eterno Campeón defensie kwam en een draaibal op doel schoot, de bal passeerde Leandro Daneri langs zijn rechterkant. Na 18 minuten, leek het doel van El Eterno Campeón iets te ver open toen Renato Arantes vrij kwam, maar Leandro Daneri bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Na 21 minuten kwam Vicens Aguila onverwacht vrij voor het doel. Het snelle schot verraste Cido Pimenta en verdween via de rechterpaal in het doel. 1-1. Na 24 minuten wedstrijd kon Renato Arantes vrij uit halen. De Anderbye FC verdedigers kruisten hun vingers. Renato Arantes was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. %goalkeeperdId% maakte een geweldige redding, door het schot van Renato Arantes in de 26e minuut te pakken. Renato Arantes raakte de bal niet hard genoeg in de 27e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Na een poging de scheidsrechter bedriegen, gaf deze Danél Van Schowen een onnodige gele kaart in de 28 wedstrijdminuut. Na een redelijk ruwe tackel kreeg El Eterno Campeón's Maurín Munita een vrije schop in de 32 minuut. Toen de wedstrijd 35 minuten aan de gang was knalde Renato Arantes de 1-2 vanop korte afstand rechts voorbij Leandro Daneri, die met een lichte aarzeling handelde, in doel. In de 38e minuut schoot Renato Arantes op wat een open doel leek, maar Leandro Daneri zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Het publiek was ervan overtuigd dat Renato Arantes's extreem harde schot, nadat hij vrij was komen te staan, er in ging, maar Leandro Daneri was meedogenloos in de 40e minuut van de wedstrijd Cido Pimenta maakte een fantastische redding in de 43 van de wedstrijd, toen Tanio Mascaro een schot op het doel loste. Teleurgesteld over de 1-2 score, ging het thuisteam naar de kleedkamers om de taktiek voor de tweede helft aan te passen.

De spelers van het thuisspelende team leken het fitst toen ze het veld op kwamen voor de tweede helft. Tanio Mascaro was degene die mocht aftrappen. Een conflict leidde ertoe dat Anderbye FC een vrije trap kreeg na 52 minuten. Marcelinho Zonta trapte de bal goed. Moisés Pontes had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 55e minuut, maar doelman Leandro Daneri had nog een goede redding in huis. Na een poging de scheidsrechter bedriegen, gaf deze Xosé Jullian een onnodige gele kaart in de 55 wedstrijdminuut. Een conflict leidde ertoe dat El Eterno Campeón een vrije trap kreeg na 55 minuten. Xosé Jullian trapte de bal goed. Renato Arantes in de 57e minuut had een beetje geluk en kreeg de kans voor een schot op het doel. Zonder twijfel mikte hij rechts van Leandro Daneri, die zich snel naar recht bewoog en de bal stopte. Renato Arantes trapte de bal goed in de 60 wedstrijdminuut. De scheidsrechter werd het voortdurende vragen om een gele kaart door de spelers van Anderbye FC zat en gaf Bruno de Amaral in de 67e minuut zelf geel na de zoveelste smeekbede. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Anderbye FC's Bruno de Amaral een vrije schop in de 67 minuut. In de 68e minuut schoot Tanio Mascaro op wat een open doel leek, maar Cido Pimenta zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. De El Eterno Campeón defensie was te laat toen Jorginho Montenegro er in de 72e minuut vandoor ging en de 1-3 links van de onzekere Leandro Daneri binnen tikte. Het snoeiharde schot van Renato Arantes in de 80ste minuut dreunde tegen de lat, die daarmee wat blikschade opliep. Leandro Daneri toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Renato Arantes in de 84e minuut van de wedstrijd. In de 84e minuut van de wedstrijd slaagde Danél Van Schowen er niet in om een aanval te stoppen en haalde daarom de tegenstander neer. De scheidsrechter was resoluut en gaf Danél Van Schowen een gele kaart, zijn tweede van de wedstrijd, waardoor hij de kleedkamer kon gaan opzoeken. Danél Van Schowen gaf een goede vrije schop in de 85 minuut van de wedstrijd. Een conflict leidde ertoe dat Anderbye FC een vrije trap kreeg na 88 minuten. Jorginho Montenegro trapte de bal goed. Na 92 minuten werd El Eterno Campeón een vrije schop toegekend die door Maurín Munita werd getrapt. Toen de wedstrijd afgelopen was kon Anderbye FC met een overwinning op zak naar huis gaan. Na de wedstrijd veel beter gecontroleerd te hebben dan El Eterno Campeón.