Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Rey de Copas
Toeschouwers: 7528 (Staanplaatsen: 5647, Zitplaatsen: 1731, VIP-plaatsen: 150)
Donkere wolken pakten zich samen toen de spelers het veld opkwamen. Geen van hen leek veel zin te hebben om vandaag te spelen. Koit Must trapte af. Na een redelijk ruwe tackel kreeg JULM C.F.'s Mihkel Varusk een vrije schop in de 5 minuut. Abel Muc kon in de 9e minuut een doelpunt gescoord hebben, ware het niet dat de lat er voor iets tussen zat. De bal raakte de lat en vloog in de tribune. Een zeer goede kans op een doelpunt. De JULM C.F. defensie was te laat toen Anier Guifre er in de 10e minuut vandoor ging en de 1-0 links van de onzekere Kusti Hakk binnen tikte. Kusti Hakk toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 13e minuut fantastisch redde op het schot van Anier Guifre, die geheel vrij stond. In de 18 wedstrijdminuut werd GERLIROJO Ψ een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Silvestre Beila om door de defensie te manoeuvreren. Anier Guifre knalde de bal richting doel in de 23e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Mihkel Varusk trapte de bal goed in de 25 wedstrijdminuut. Een onverwacht hard schot van Heiki Maandi in de 28e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Thibaut Courtois naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Na een redelijk ruwe tackel kreeg GERLIROJO Ψ's Serafin Koldo een vrije schop in de 29 minuut. In de 44 wedstrijdminuut werd GERLIROJO Ψ een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Emilio Ayala om door de defensie te manoeuvreren. Indien Peeter Hovi de bal beter had kunnen drukken in de 45 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. GERLIROJO Ψ's Emilio Ayala werd gewisseld en wenste zijn vervanger Aristides Oro succes toe.

Het thuisspelende team, zwaaide naar het publiek toen het tijd was voor Aristides Oro om de bal af te trappen voor de tweede helft. Thibaut Courtois toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 57e minuut fantastisch redde op het schot van Koit Must, die geheel vrij stond. Abel Muc trapte de bal goed in de 58 wedstrijdminuut. Thibaut Courtois had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Koit Must in de 61e minuut. Een late tackel van Emilio Constancio leidde er toe dat een tegenstander van JULM C.F. een schop kreeg en het uitschreeuwde van de pijn. De scheidsrechter blies op zijn fluitje en trok de gele kaart. Emilio Constancio hielp de tegenstander op te staan en verontschuldigde zich. Een conflict leidde ertoe dat GERLIROJO Ψ een vrije trap kreeg na 64 minuten. Emilio Constancio trapte de bal goed. Toen Abel Muc in de 71e minuut alleen op doel afging dacht iedereen dat dit een doelpunt ging worden, maar het schot miste het doel met een paar centimeter. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Aristides Oro de bal rechts van Kusti Hakk in doel na 74 minuten,4-0. De sfeer was grimmig. In de 77e minuut reageerde Serafin Koldo zijn frustraties af met een onnodige overtreding op %targetId% en kreeg daardoor terecht geel. In de 77 wedstrijdminuut werd GERLIROJO Ψ een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Serafin Koldo om door de defensie te manoeuvreren. GERLIROJO Ψ's Thibaut Courtois toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 81e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor GERLIROJO Ψ te voorkomen. GERLIROJO Ψ's oplettende Serafin Koldo kreeg het voor elkaar om te bal te bemachtigen toen Tõnis Aug de bal inwierp in de 82 minuut van de wedstrijd. GERLIROJO Ψ's Aristides Oro kreeg in de 83e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. In de 84 wedstrijdminuut werd JULM C.F. een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Mihkel Varusk om door de defensie te manoeuvreren. Na 85 minuten, leek het doel van JULM C.F. iets te ver open toen Aristides Oro vrij kwam, maar Kusti Hakk bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Aristides Oro knalde de bal richting doel in de 91e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Peeter Hovi had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 95e minuut, maar doelman Thibaut Courtois had nog een goede redding in huis. Na 96 minuten wedstrijd kon Heiki Maandi vrij uit halen. De JULM C.F. verdedigers kruisten hun vingers. Heiki Maandi was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Thibaut Courtois toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 98e minuut fantastisch redde op het schot van Heiki Maandi, die geheel vrij stond. GERLIROJO Ψ's publiek was uitgelaten en juichte omdat het team een wedstrijd gewonnen had die gemakkelijk door de tegenstander kon gewonnen worden.