Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Estádio Gaviaozinho
Toeschouwers: 5000 (Staanplaatsen: 4000, Zitplaatsen: 1000, VIP-plaatsen: 0)
De zon scheen, het gras was pas gemaaid en het publiek juichte toen Chiquinho Seco de wedstrijd begon met zijn aftrap. Chiquinho Seco kreeg een gele kaart in de 3e minuut van de wedstrijd. Chiquinho Seco gaf een goede vrije schop in de 4 minuut van de wedstrijd. Een van de spelers van Gaviaozinho FC had de bal op een gevaarlijke plek totdat hij geduwd werd en viel. De scheidsrechter keek naar de grensrechter en gaf toen Gaviaozinho FC alsnog de strafschop in deze twijfelachtige situatie. De scheidsrechter gaf Chateaubriand terecht een strafschop na 7 minuten. De strafschop werd getrapt door Rodrigo Vidal, die de bal in het net rechts van Gaviaozinho FC's keeper, Juan Sanches plaatste. 0-1. Erik Sanches gaf een goede vrije schop in de 11 minuut van de wedstrijd. João Vítor Bueno knalde de bal richting doel in de 13e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Elivélton Meireles toen deze in de 15 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor Chateaubriand. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Chateaubriand's Elivélton Meireles een vrije schop in de 15 minuut. William Andrade had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 19e minuut, maar doelman Isaltino Rossi had nog een goede redding in huis. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van João Vítor Bueno, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Na 28 minuten wedstrijd kon Chiquinho Seco vrij uit halen. De Gaviaozinho FC verdedigers kruisten hun vingers. Chiquinho Seco was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Na 30 minuten gespeeld te hebben, Moest Chateaubriand's doelman Isaltino Rossi de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van William Andrade. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van João Vítor Bueno, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Chateaubriand's Juvenal Pena een vrije schop in de 34 minuut. Gaviaozinho FC's Maurinho Koehler loste een mooi schot in de 35e minuut van de wedstrijd. Het schot werd door Isaltino Rossi gestopt, zij het met moeite. William Andrade raakte de bal niet hard genoeg in de 36e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Met meer geluk dan wijsheid, kon Chateaubriand's doelman Isaltino Rossi de bal onder controle krijgen toen William Andrade hem over hem heen probeerde te stiften. Na 39 minuten, leek het doel van Chateaubriand iets te ver open toen Chiquinho Seco vrij kwam, maar Isaltino Rossi bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Met een aantal slimme bewegingen met de bal, kwam João Vítor Bueno in de 42 in een goede positie. Met zijn linkerbeen redde Juan Sanches zijn Gaviaozinho FC van een tegendoelpunt.

Beide teams kwamen fris van geest het veld weer op voor de tweede helft. De scheidsrechter floot om João Vítor Bueno duidelijk te maken dat hij mocht aftrappen. Juan Sanches toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 56e minuut fantastisch redde op het schot van João Vítor Bueno, die geheel vrij stond. Elivélton Meireles kreeg zijn tweede gele kaart van de wedstrijd in de 57e minuut. Dit betekende dat hij het veld moest verlaten. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Chiquinho Seco, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Chateaubriand's Chiquinho Marinho kreeg in de 64e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Chiquinho Seco raakte de bal niet hard genoeg in de 67e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Met meer geluk dan wijsheid, kon Gaviaozinho FC's doelman Juan Sanches de bal onder controle krijgen toen Chiquinho Marinho hem over hem heen probeerde te stiften. In de 72e minuut schoot William Andrade op wat een open doel leek, maar Isaltino Rossi zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 76e minuut kreeg William Andrade een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. In de 79 wedstrijdminuut werd Gaviaozinho FC een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Chiquinho Seco om door de defensie te manoeuvreren. Toen Gaviaozinho FC's Chiquinho Seco in de 81 minuut een kans kreeg voor een schot in de 81 aarzelde hij niet en plaatste de bal richting de rechterkant van de keeper. Een wonderschone redding van Chateaubriand's doelman, voorkwam een doelpunt. Een onverwacht hard schot van Chiquinho Seco in de 89e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Isaltino Rossi naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Chiquinho Marinho de bal rechts van Juan Sanches in doel na 94 minuten,0-2.