Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Emirates Stadium
Toeschouwers: 147 (Staanplaatsen: 111, Zitplaatsen: 34, VIP-plaatsen: 2)
Gustaw Tyszka trapte af en begon daarmee de wedstrijd. Janolin SA's Borys Tyskie toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 2e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor Janolin SA te voorkomen. Radoslaw Babicki nam in de 4 minuut een snelle inworp en Edward Dziatkowski bracht de bal snel verder in het spel. Na 5 minuten werd Arsenal een vrije schop toegekend die door Fryderyk Bycofski werd getrapt. Na wat achteloos verdedigen kon Lukasz Bronder de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 2-0. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Cezary Ostrowski de bal rechts van Borys Tyskie in doel na 17 minuten,3-0. Met meer geluk dan wijsheid, kon Janolin SA's doelman Borys Tyskie de bal onder controle krijgen toen Lukasz Bronder hem over hem heen probeerde te stiften. Lukasz Bronder schoot toen hij vrij voor het doel kwam, in de 20e minuut, Borys Tyskie showde zijn kwaliteiten met een redding op een bal die door de fans van Arsenal al als doelpunt was geteld. Borys Tyskie had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Giotis Kourmouzis in de 21e minuut. Borys Tyskie toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 25e minuut fantastisch redde op het schot van Lukasz Bronder, die geheel vrij stond. Na 33 minuten spelen, loste Janolin SA's Cyryl Sienkowski een pegel recht op het doel, een schot dat door Ryszard Wnukowski maar net onder de lat gered kon worden. Borys Tyskie maakte een fantastische redding in de 36 van de wedstrijd, toen Edward Dziatkowski een schot op het doel loste. Ni Qian Hai kreeg een gele kaart in de 37e minuut van de wedstrijd. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Arsenal's Ni Qian Hai een vrije schop in de 37 minuut. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Giotis Kourmouzis, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Cezary Ostrowski in de 46e minuut had een beetje geluk en kreeg de kans voor een schot op het doel. Zonder twijfel mikte hij rechts van Borys Tyskie, die zich snel naar recht bewoog en de bal stopte. Arsenal liet Janolin SA alle hoeken van het veld zien en zetten zo met een 4-0 stand de koffiepauze in.

Janolin SA wisselde Cyryl Tipinski. Zijn vervanger Leon Juszkowski kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Beide teams kwamen fris van geest het veld weer op voor de tweede helft. De scheidsrechter floot om Giotis Kourmouzis duidelijk te maken dat hij mocht aftrappen. In de 53 wedstrijdminuut werd Janolin SA een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Wasyl Drebit om door de defensie te manoeuvreren. In de 55e minuut schoot Edward Dziatkowski op wat een open doel leek, maar Borys Tyskie zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Borys Tyskie toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 59e minuut fantastisch redde op het schot van Giotis Kourmouzis, die geheel vrij stond. Een onverwacht hard schot van Cezary Ostrowski in de 63e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Borys Tyskie naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Toen de wedstrijd 66 minuten aan de gang was knalde Giotis Kourmouzis de 6-0 vanop korte afstand rechts voorbij Borys Tyskie, die met een lichte aarzeling handelde, in doel. Een onverwacht hard schot van Giotis Kourmouzis in de 69e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Borys Tyskie naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. In de 70e minuut schoot Cezary Ostrowski op wat een open doel leek, maar Borys Tyskie zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Janolin SA's Borys Tyskie speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Giotis Kourmouzis in de 74e minuut. Borys Tyskie had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Giotis Kourmouzis in de 79e minuut. Indien Cezary Ostrowski de bal beter had kunnen drukken in de 81 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Na 83 minuten kreeg Giotis Kourmouzis een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 7-0 opleverde. Na 86 minuten wedstrijd kon Cezary Ostrowski vrij uit halen. De Arsenal verdedigers kruisten hun vingers. Cezary Ostrowski was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Na 88 minuten, leek het doel van Arsenal iets te ver open toen Piotr Nieuzyla vrij kwam, maar Ryszard Wnukowski bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Borys Tyskie had geen schijn van kans toen het schot van Lukasz Bronder in de 89e minuut rechts van hem in doel ging. 8-0. Giotis Kourmouzis kon in de 92e minuut bijna scoren door de bal over Borys Tyskie te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Janolin SA's Borys Tyskie speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Giotis Kourmouzis in de 94e minuut. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Wasyl Drebit, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Borys Tyskie toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 97e minuut fantastisch redde op het schot van Lukasz Bronder, die geheel vrij stond. De Arsenal coach liep uitgelaten het veld op na de behaalde overwinning, dit tot grote verbazing van zijn spelers. Toch waren zij ook zeer tevreden met het behaalde resultaat.