Terug naar boven

Wedstrijdverslag

KKS LECH STADIUM
Toeschouwers: 147 (Staanplaatsen: 111, Zitplaatsen: 34, VIP-plaatsen: 2)
Donkere wolken pakten zich samen toen de spelers het veld opkwamen. Geen van hen leek veel zin te hebben om vandaag te spelen. Teofil Trzemzalski trapte af. Een speler van Jastrzębia Góra werd neergemaaid in het strafschopgebied na 5 minuten. De scheidsrechter kende Jastrzębia Góra dan ook terecht een penalty toe. Indien 宋升风 de bal beter had kunnen drukken in de 10 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Na 13 minuten werd Jastrzębia Góra een vrije schop toegekend die door Jedrzej Biskupiak werd getrapt. Met een aantal slimme bewegingen met de bal, kwam Victor Hugo Aimar in de 17 in een goede positie. Met zijn linkerbeen redde Bogdan Setara zijn Jastrzębia Góra van een tegendoelpunt. De sfeer was grimmig. In de 18e minuut reageerde Pankracy Kapera zijn frustraties af met een onnodige overtreding op %targetId% en kreeg daardoor terecht geel. De supporters van ᅵDCᅵ™KKS LECH 2006 mompelden toen Jastrzębia Góra een twijfelachtige vrije schop kreeg na 18 minuten vanuit een prachtige positie. Pankracy Kapera deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Victor Hugo Aimar de bal rechts van Bogdan Setara in doel na 19 minuten,2-0. De 3-0 ontstond door een knoert van een fout in de verdediging. Victor Hugo Aimar nam het kadootje dankbaar in ontvangst en schreef het doelpunt op zijn naam. In de 24 wedstrijdminuut werd ᅵDCᅵ™KKS LECH 2006 een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Filip Kosowski om door de defensie te manoeuvreren. In de 27e minuut van de wedstrijd was de bal op weg naar het net achter Bogdan Setara van Jastrzębia Góra, maar met de hulp van een verdediging die zichzelf op offerde, kon hij de ball net onder de lat vangen. Na wat achteloos voetbal in Jastrzębia Góra's defensie ging de bal over de doellijn in de 28e minuut. Remigiusz Adamus liep op zijn gemak richting de hoekvlag om de corner te nemen. Hierdoor kregen de spelers van ᅵDCᅵ™KKS LECH 2006 wat tijd om te rusten. ᅵDCᅵ™KKS LECH 2006's 宋升风 was de eerste die de bal bemachtigde nadat de corner genomen was en hij kopte gevaarlijk richting het doel, maar Bogdan Setara dook goed richting de hoek, en voorkwam zo een tegendoelpunt. Een conflict leidde ertoe dat Jastrzębia Góra een vrije trap kreeg na 29 minuten. Oswaldo Mello trapte de bal goed. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Jedrzej Biskupiak toen deze in de 31 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor Jastrzębia Góra. Bogdan Setara had geen schijn van kans toen het schot van Victor Hugo Aimar in de 34e minuut rechts van hem in doel ging. 4-0. Na 38 minuten wedstrijd kon Oswaldo Mello vrij uit halen. De Jastrzębia Góra verdedigers kruisten hun vingers. Oswaldo Mello was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Onder luide aanmoedeging van het publiek loste Victor Hugo Aimar in de 43e minuut een prachtig schot op doel en scoorde zo de 5-0 links van Bogdan Setara. Bogdan Setara toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 47e minuut fantastisch redde op het schot van Victor Hugo Aimar, die geheel vrij stond. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Ludomil Dziuma toen deze in de 47 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor Jastrzębia Góra. De supporters van ᅵDCᅵ™KKS LECH 2006 mompelden toen Jastrzębia Góra een twijfelachtige vrije schop kreeg na 48 minuten vanuit een prachtige positie. Ludomil Dziuma deed jammer genoeg niet veel met deze kans. De spelers waren toe aan een bakkie pleur, de toeschouwers aan een biertje. De eerste helft bracht het thuisteam op een 5-0 voorsprong.

Het thuisspelende team, zwaaide naar het publiek toen het tijd was voor Victor Hugo Aimar om de bal af te trappen voor de tweede helft. Na 54 minuten kreeg Victor Hugo Aimar een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 6-0 opleverde. Jastrzębia Góra's Bogdan Setara speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Emil Lepucki in de 58e minuut. De supporters van ᅵDCᅵ™KKS LECH 2006 mompelden toen Jastrzębia Góra een twijfelachtige vrije schop kreeg na 58 minuten vanuit een prachtige positie. Pankracy Tylinski deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Met wat geluk nam Emil Lepucki de bal af van een tegenstander en na 61 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Bogdan Setara, het was nu 7-0. Met wat geluk nam 宋升风 de bal af van een tegenstander en na 65 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Bogdan Setara, het was nu 8-0. Victor Hugo Aimar knalde de bal in de 69e minuut richting doel, maar de bal spatte uiteen op de dwarslat. Een zeer goede kans. Bogdan Setara toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Victor Hugo Aimar in de 69e minuut van de wedstrijd. Een onverwacht hard schot van Victor Hugo Aimar in de 70e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Bogdan Setara naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Na wat achteloos verdedigen kon Victor Hugo Aimar de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 9-0. Victor Hugo Aimar knalde de 10-0 in de 81e minuut in het doel met een schot dat Bogdan Setara rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Met wat geluk nam Victor Hugo Aimar de bal af van een tegenstander en na 87 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Bogdan Setara, het was nu 12-0. Victor Hugo Aimar knalde de 13-0 in de 91e minuut in het doel met een schot dat Bogdan Setara rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Victor Hugo Aimar, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Na 96 minuten werd Jastrzębia Góra een vrije schop toegekend die door Pankracy Tylinski werd getrapt. Toen de scheidsrechter de wedstrijd affloot had ᅵDCᅵ™KKS LECH 2006 een verdiende overwinning behaald en kreeg het een staande ovatie van het publiek.