Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Maksimir
Toeschouwers: 5000 (Staanplaatsen: 4000, Zitplaatsen: 1000, VIP-plaatsen: 0)
Een schitterende ambiance vandaag, voor een goede pot voetbal. Zowel publiek als spelers waren er helemaal klaar voor en Vilim Lamovšek trapte af. In de 8e minuut schoot Boško Vukićević op wat een open doel leek, maar Attila Podbregar zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Maximilian Ramšak gaf een goede vrije schop in de 15 minuut van de wedstrijd. Predrag Koler greep de kans en loste een afstandsschot in de 16e minuut, hierdoor werd het toch een gevaarlijke situatie voor Attila Podbregar. NK Dinamo Zagreb's doelman moest zich letterlijk uitstrekken om de bal nog te stoppen. Een onverwacht hard schot van Boško Vukićević in de 18e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Attila Podbregar naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. In de 22e minuut schoot Lev Župec op wat een open doel leek, maar Attila Podbregar zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Een late tackel van Drago Malivojević leidde er toe dat een tegenstander van NK Dinamo Zagreb een schop kreeg en het uitschreeuwde van de pijn. De scheidsrechter blies op zijn fluitje en trok de gele kaart. Drago Malivojević hielp de tegenstander op te staan en verontschuldigde zich. Drago Malivojević gaf een goede vrije schop in de 27 minuut van de wedstrijd. De supporters van NK Dinamo Zagreb mompelden toen Lašče ND een twijfelachtige vrije schop kreeg na 31 minuten vanuit een prachtige positie. Drago Malivojević deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Boško Vukićević rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 34e minuut de bal in doel. Attila Podbregar kon er niks aan doen en nu was het 0-1. De sfeer was grimmig. In de 39e minuut reageerde Vilim Lamovšek zijn frustraties af met een onnodige overtreding op %targetId% en kreeg daardoor terecht geel. Vilim Lamovšek trapte de bal goed in de 39 wedstrijdminuut. Lašče ND's Darej Černič toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 42e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor Lašče ND te voorkomen. Het publiek was zeer ontevreden toen het thuisteam ging rusten met een achterstand.

Nadat de scheids in de rust een nieuw erwtje in zijn fluit had gedaan, floot hij vrolijk af voor het begin van de tweede helft. De sfeer was grimmig. In de 59e minuut reageerde Miro Fistrič zijn frustraties af met een onnodige overtreding op %targetId% en kreeg daardoor terecht geel. Een conflict leidde ertoe dat Lašče ND een vrije trap kreeg na 59 minuten. Miro Fistrič trapte de bal goed. Boško Vukićević kwam vrij voor de keeper in de 62e minuut van de wedstrijd, en schoot recht op het doel. Het schot was net te eenvoudig en Attila Podbregar kon bij de linkerpaal redden. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Boško Vukićević de bal rechts van Attila Podbregar in doel na 64 minuten,0-2. Een conflict leidde ertoe dat Lašče ND een vrije trap kreeg na 67 minuten. Predrag Koler trapte de bal goed. Indien Vilim Lamovšek de bal laag had gehouden zou er in de 69e minuut een doelpunt geweest zijn. De bal raakte de lat en vloog achter het doel. In de 72 wedstrijdminuut werd Lašče ND een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Kevin Tovornik om door de defensie te manoeuvreren. Attila Podbregar stak in een uitstekende vorm en maakte een fantastische redding toen hij, in de 78e minuut van de wedstrijd, de bal onder controle kreeg na een schot van buiten het strafschopgebied van Kevin Tovornik. De supporters van Lašče ND mompelden toen NK Dinamo Zagreb een twijfelachtige vrije schop kreeg na 79 minuten vanuit een prachtige positie. Joži Pavalec deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Na 80 minuten gespeeld te hebben, Moest NK Dinamo Zagreb's doelman Attila Podbregar de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Boško Vukićević. Met meer geluk dan wijsheid, kon NK Dinamo Zagreb's doelman Attila Podbregar de bal onder controle krijgen toen Boško Vukićević hem over hem heen probeerde te stiften. Attila Podbregar maakte een fantastische redding in de 86 van de wedstrijd, toen Boško Vukićević een schot op het doel loste. Boško Vukićević kon in de 90e minuut bijna scoren door de bal over Attila Podbregar te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Boško Vukićević kwam vrij voor de keeper in de 94e minuut van de wedstrijd, en schoot recht op het doel. Het schot was net te eenvoudig en Attila Podbregar kon bij de linkerpaal redden. Toen het definitieve fluitsignaal werd gehoord juichten de supporters van Lašče ND toen het duidelijk was dat hun team had gewonnen alhoewel NK Dinamo Zagreb het betere team was.