Incorrect username or password

 
28-01-2021 02:38
|
Season 77 · Week 4 · Day 24
|
Online: 2 499

Football

Football » English » ManagerZone talk

gjuhe shqipe te lutem (please)

Badge image
Pse nuk flitet shquip në fofumin shquiptar?
Views: 81 Posts: 6
 
Page 1
 
Reply
Last Message

Re: gjuhe shqipe te lutem (please)

Badge image
Badge image
[FLUSA]
President
Klaatu barada nikto

Re: gjuhe shqipe te lutem (please)

Badge image
Badge image
[Eesti]
President
thjesht shtypni butonin e cilësimit në këndin e sipërm të djathtë dhe ndryshoni gjuhën

Pr: gjuhe shqipe te lutem (please)

Badge image
Jam brazilian, mësova pak shqip duke luajtur shah, fal ndonjë gabim.

Vetëm një shënim, të gjithë flasin në forumin në anglisht, por nëse forumi është nga Shqipëria, të gjithë, ose shumica duhet të flasin shqip.

Re: gjuhe shqipe te lutem (please)

Badge image
Badge image
[FLUSA]
President
LOL! I thought it was a made up language... anyway, you're asking why people don't speak Albanian on the Albanian language forum? Because the Albanian forum doesn't exist, when you select Albanian as the forum language, you get redirected to the english language forum, which is the forum were you posted your question.

Re: gjuhe shqipe te lutem (please)

Badge image
darkline wrote:
Klaatu barada nikto


klaatu...great band back in their days....

Re: gjuhe shqipe te lutem (please)

Badge image
po, ata më në fund arritën të kuptojnë.

Do të ishte interesante nëse përdoruesit shqiptarë do të kërkonin një forum në shqip, pasi që në dhomat e shahut ka një numër në rritje të përdoruesve që flasin shqip, këtu ata mund të flasin edhe në gjuhën e tyre amtare.


Klaatu barada nikto (lol, çfarë shaka, nuk është e mundur të përkthehet)
Prisni zbuluar, 00100100101

pasi që ata janë robotë
 
Page 1