Terug naar boven

Wedstrijdverslag

nIdO dE AlAcrAnEs
Toeschouwers: 35 (Staanplaatsen: 27, Zitplaatsen: 8, VIP-plaatsen: 0)
Isidoro Indalecio knalde de bal richting doel in de 2e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Een conflict leidde ertoe dat Alinborger Galați een vrije trap kreeg na 3 minuten. Martin Moga trapte de bal goed. Met zijn been voorkwam Tadeu Moraes een doelpunt van %player Id% in de 8e minuut. Zijn schot was dronken van het effect en zeilde naar de linkerhoek. Rolando Totakoxe had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 10e minuut, maar doelman Tadeu Moraes had nog een goede redding in huis. Rolando Totakoxe had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 13e minuut, maar doelman Tadeu Moraes had nog een goede redding in huis. In de 14e minuut schoot Eloy Astrada op wat een open doel leek, maar Tadeu Moraes zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Uriel Arano loste een schot op doel in de 16e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Toen lOs AlAcrAnEs's Eloy Astrada in de 18 minuut een kans kreeg voor een schot in de 18 aarzelde hij niet en plaatste de bal richting de rechterkant van de keeper. Een wonderschone redding van Alinborger Galați's doelman, voorkwam een doelpunt. Met wat geluk nam Marian Marin de bal af van een tegenstander en na 23 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Amador Virila, het was nu 0-1. Tadeu Moraes toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 26e minuut fantastisch redde op het schot van Eloy Astrada, die geheel vrij stond. Het publiek verwachtte een doelpunt toen Isidoro Indalecio oog in oog kwam te staan met Tadeu Moraes in de 28 minuut, maar de keeper bewees zijn nut met een schitterende redding. Alinborger Galați's keeper kon niet meer bij de bal toen Isidoro Indalecio hem na 31 minuten een ferme loeier gaf. Hij ging via de linkerpaal hard het doel in, 1-1. Een onverwacht hard schot van Uriel Arano in de 35e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Tadeu Moraes naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Uriel Arano knalde de 2-1 in de 36e minuut in het doel met een schot dat Tadeu Moraes rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Eloy Astrada loste een schot op doel in de 41e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Tadeu Moraes maakte een fantastische redding in de 44 van de wedstrijd, toen Rolando Totakoxe een schot op het doel loste. De spelers waren toe aan een bakkie pleur, de toeschouwers aan een biertje. De eerste helft bracht het thuisteam op een 3-1 voorsprong.

Tadeu Moraes toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 52e minuut fantastisch redde op het schot van Eloy Astrada, die geheel vrij stond. In de 53e minuut van de wedstrijd stond Rolando Totakoxe perfect opgesteld om een schot op het doel te wagen, maar Alinborger Galați's Tadeu Moraes had geluk en kreeg de bal te pakken. Alinborger Galați's Tadeu Moraes speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Eloy Astrada in de 57e minuut. Tadeu Moraes had geen schijn van kans toen het schot van Isidoro Indalecio in de 59e minuut rechts van hem in doel ging. 4-1. Uriel Arano raakte de bal niet hard genoeg in de 64e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Tadeu Moraes toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 67e minuut fantastisch redde op het schot van Rolando Totakoxe, die geheel vrij stond. Een late tackel van Isidoro Indalecio leidde er toe dat een tegenstander van Alinborger Galați een schop kreeg en het uitschreeuwde van de pijn. De scheidsrechter blies op zijn fluitje en trok de gele kaart. Isidoro Indalecio hielp de tegenstander op te staan en verontschuldigde zich. Een conflict leidde ertoe dat lOs AlAcrAnEs een vrije trap kreeg na 67 minuten. Isidoro Indalecio trapte de bal goed. Alinborger Galați's Tadeu Moraes speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Rolando Totakoxe in de 69e minuut. Na 70 minuten gespeeld te hebben, Moest lOs AlAcrAnEs's doelman Amador Virila de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Miroslav Abend. Alinborger Galați's Tadeu Moraes speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Uriel Arano in de 72e minuut. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Eloy Astrada, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. De scheidsrechter werd het voortdurende vragen om een gele kaart door de spelers van Alinborger Galați zat en gaf Marian Marin in de 77e minuut zelf geel na de zoveelste smeekbede. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Alinborger Galați's Marian Marin een vrije schop in de 77 minuut. Een late tackel van Uriel Arano leidde er toe dat een tegenstander van Alinborger Galați een schop kreeg en het uitschreeuwde van de pijn. De scheidsrechter blies op zijn fluitje en trok de gele kaart. Uriel Arano hielp de tegenstander op te staan en verontschuldigde zich. Na 79 minuten werd lOs AlAcrAnEs een vrije schop toegekend die door Uriel Arano werd getrapt. Amador Virila had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Alin Avalos in de 80e minuut. Na 82 minuten kreeg Uriel Arano een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 5-1 opleverde. Tadeu Moraes had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Isidoro Indalecio in de 86e minuut. Alinborger Galați's Tadeu Moraes speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Eloy Astrada in de 87e minuut. Na 91 minuten werd Alinborger Galați een vrije schop toegekend die door Martin Moga werd getrapt. Tadeu Moraes toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 95e minuut fantastisch redde op het schot van Uriel Arano, die geheel vrij stond. Alinborger Galați's Tadeu Moraes speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Isidoro Indalecio in de 96e minuut.