Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Junico
Toeschouwers: 148 (Staanplaatsen: 112, Zitplaatsen: 34, VIP-plaatsen: 2)
De supporters lieten merken er zin in te hebben, toen Abdurrahman Aslan aftrapte voor de wedstrijd van vandaag. Qian Kang Bin vuurde een kanonschot af op doel in de 3e minuut, maar de bal raakte de dwarslat en vloog in de tribune. Ulryk Tomporowski toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Qian Kang Bin in de 3e minuut van de wedstrijd. Ulryk Tomporowski had geen schijn van kans toen het schot van Qian Kang Bin in de 5e minuut rechts van hem in doel ging. 0-1. Qian Kang Bin rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 15e minuut de bal in doel. Ulryk Tomporowski kon er niks aan doen en nu was het 0-2. Een slordige inworp van Korneliusz Jekot in de 17 minuut viel verkeerd en werd opgepikt door Tytus Figlewski van JUNICO Ełk. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Neymar I toen deze in de 19 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor JUNICO Ełk. Neymar I trapte de bal goed in de 19 wedstrijdminuut. Een slordige inworp van Korneliusz Jekot in de 20 minuut viel verkeerd en werd opgepikt door Tytus Figlewski van JUNICO Ełk. Abdurrahman Aslan had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 21e minuut, maar doelman Stasio Brodzki had nog een goede redding in huis. Qian Kang Bin rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 23e minuut de bal in doel. Ulryk Tomporowski kon er niks aan doen en nu was het 0-3. Ulryk Tomporowski toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 28e minuut fantastisch redde op het schot van Qian Kang Bin, die geheel vrij stond. Ulryk Tomporowski toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 30e minuut fantastisch redde op het schot van Qian Kang Bin, die geheel vrij stond. Het publiek was zeer enthiousiast in de 34e minuut toen Rezurekcja Gomulin's Qian Kang Bin zijn weg naar doel dribbelde. Het schot was niet zo hard maar de keeper kon de 0-4 niet voorkomen. Sebastian Orlicki loste een schot op doel in de 37e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Na 39 minuten wedstrijd kon Qian Kang Bin vrij uit halen. De Rezurekcja Gomulin verdedigers kruisten hun vingers. Qian Kang Bin was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Qian Kang Bin knalde de 0-5 in de 41e minuut in het doel met een schot dat Ulryk Tomporowski rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Een slordige inworp van Korneliusz Jekot in de 44 minuut viel verkeerd en werd opgepikt door Tytus Figlewski van JUNICO Ełk. Na 46 minuten werd Rezurekcja Gomulin een vrije schop toegekend die door Korneliusz Jekot werd getrapt. Na een ongunstige eerste helft verliet het thuisteam het veld met een 0-5 achterstand.

Het gerucht op de tribunes was dat de voorzitter in de kleedkamer een donderspeech had gehouden. Of dat zo is weten we niet, maar de spelers stonden met verbeten gezichten weer op het veld om de tweede helft te beginnen. Mariusz Siwy trapte de bal goed in de 54 wedstrijdminuut. Met meer geluk dan wijsheid, kon JUNICO Ełk's doelman Ulryk Tomporowski de bal onder controle krijgen toen Qian Kang Bin hem over hem heen probeerde te stiften. In de 64e minuut van de wedstrijd stond Qian Kang Bin perfect opgesteld om een schot op het doel te wagen, maar JUNICO Ełk's Ulryk Tomporowski had geluk en kreeg de bal te pakken. Na 65 minuten wisselde JUNICO Ełk Abdurrahman Aslan voor Nikolay Podshivalov. Ondanks heftige protesten van JUNICO Ełk's keeper kreeg Rezurekcja Gomulin een corner. Korneliusz Jekot trapte de corner met veel effect voor het doel van de nog steeds opgewonden goalie. Een hoekschop werd gegeven en kwam perfect op het hoofd van de boomlange Wieslaw Czajka, die de bal vervolgens perfect binnen kopte. Resultaat 0-7 na 67 wedstrijdminuten. JUNICO Ełk wisselde Tytus Figlewski. Zijn vervanger Dobre Maslo kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. JUNICO Ełk's Marcin Jandryca werd gewisseld en wenste zijn vervanger Leschek Barowicz succes toe. Na 77 minuten werd JUNICO Ełk een vrije schop toegekend die door Arlindo Pontes werd getrapt. Toen Korneliusz Jekot in de 78e minuut alleen op doel afging dacht iedereen dat dit een doelpunt ging worden, maar het schot miste het doel met een paar centimeter. Een slordige inworp van Iwo Burowski in de 79 minuut viel verkeerd en werd opgepikt door Arlindo Pontes van JUNICO Ełk. In de 82e minuut schoot Nikolay Podshivalov op wat een open doel leek, maar Stasio Brodzki zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Na 88 minuten werd Rezurekcja Gomulin een vrije schop toegekend die door Sebastian Orlicki werd getrapt. Nikolay Podshivalov knalde de bal in de 89e minuut richting doel, maar de bal spatte uiteen op de dwarslat. Een zeer goede kans. Rezurekcja Gomulin's Stasio Brodzki speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Nikolay Podshivalov in de 89e minuut. Iwo Burowski gaf een goede vrije schop in de 91 minuut van de wedstrijd. Een onverwacht hard schot van Nikolay Podshivalov in de 93e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Stasio Brodzki naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Na de wedstrijd veel beter aangepakt te hebben behaalde Rezurekcja Gomulin een welverdiende overwinning en de spelers van JUNICO Ełk dropen teleurgesteld het veld af.