Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Arena Delle Zidlong
Toeschouwers: 36 (Staanplaatsen: 28, Zitplaatsen: 8, VIP-plaatsen: 0)
De zon scheen, het gras was pas gemaaid en het publiek juichte toen Aureliusz Trzaskoma de wedstrijd begon met zijn aftrap. Kryspin Skirzynski gaf een goede vrije schop in de 4 minuut van de wedstrijd. Di Zoff had geen schijn van kans toen het schot van Bernard Banan in de 9e minuut rechts van hem in doel ging. 0-1. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Wladyslaw Kaczucha, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Di Zoff toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 22e minuut fantastisch redde op het schot van Wladyslaw Kaczucha, die geheel vrij stond. Arkadiusz Cichocki trapte de bal goed in de 24 wedstrijdminuut. Na 25 minuten gespeeld te hebben, schoot FC WAWER's Zbyszek Czerner van grote afstand en in eerste instantie leek het een doelpunt te worden, maar keeper Di Zoff stond er nog en kreeg zijn vingers nog net tegen de bal voordat deze de doellijn passeerde. Hij nam de bal vervolgens snel klemvast, voordat de aanvallers van FC WAWER hem konden bereiken. Aureliusz Trzaskoma in de 30e minuut had een beetje geluk en kreeg de kans voor een schot op het doel. Zonder twijfel mikte hij rechts van José Luis Chilavert, die zich snel naar recht bewoog en de bal stopte. In de 31e minuut schoot Bernard Banan op wat een open doel leek, maar Di Zoff zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Met meer geluk dan wijsheid, kon FC WAWER's doelman José Luis Chilavert de bal onder controle krijgen toen Lukas Podolski hem over hem heen probeerde te stiften. Juventus Football Club's Di Zoff speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Ludomir Poteralski in de 41e minuut. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Juventus Football Club's Tanek Wisniewski een vrije schop in de 48 minuut. Zbyszek Czerner was waarschijnlijk een beetje te enthousiast om te schieten toen hij, in de 48e minuut, de bal ver buiten het veld schoot. Het schot was hard, maar de bal ver uit de richting. Na een ongunstige eerste helft verliet het thuisteam het veld met een 0-1 achterstand.

De spelers van het thuisspelende team leken het fitst toen ze het veld op kwamen voor de tweede helft. Wladyslaw Kaczucha was degene die mocht aftrappen. Het publiek verwachtte een doelpunt toen Bernard Banan oog in oog kwam te staan met Di Zoff in de 55 minuut, maar de keeper bewees zijn nut met een schitterende redding. Zbyszek Czerner trapte de bal goed in de 57 wedstrijdminuut. Piotr Wyrostek trapte de bal goed in de 59 wedstrijdminuut. José Luis Chilavert toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 60e minuut fantastisch redde op het schot van Aureliusz Trzaskoma, die geheel vrij stond. José Luis Chilavert had geen schijn van kans toen het schot van Aureliusz Trzaskoma in de 69e minuut rechts van hem in doel ging. 1-1. In de 72e minuut schoot Lukas Podolski op wat een open doel leek, maar José Luis Chilavert zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Wladyslaw Kaczucha trapte de bal goed in de 85 wedstrijdminuut. In de 86e minuut van de wedstrijd schoot Tanek Wisniewski van grote afstand. De bal had rechts van de keeper kunnen verdwijnen, maar José Luis Chilavert toonde zijn vorm door de bal eenvoudig te pakken. Na 88 minuten wedstrijd kon Aleksander Rykaczewski vrij uit halen. De Juventus Football Club verdedigers kruisten hun vingers. Aleksander Rykaczewski was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. De scheidsrechter was waakzaam en merkte een ernstige fout door Ludomir Poteralski op in de 92e minuut. Hij kreeg onmiddellijk een gele kaart. Na 92 minuten werd FC WAWER een vrije schop toegekend die door Ludomir Poteralski werd getrapt. In de 93e minuut van de wedstrijd schoot Roman Furgal van grote afstand. De bal had rechts van de keeper kunnen verdwijnen, maar José Luis Chilavert toonde zijn vorm door de bal eenvoudig te pakken. De supporters van Juventus Football Club mompelden toen FC WAWER een twijfelachtige vrije schop kreeg na 94 minuten vanuit een prachtige positie. Bartosz Urban deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Na 94 minuten gespeeld te hebben, schoot Juventus Football Club's Roman Furgal van grote afstand en in eerste instantie leek het een doelpunt te worden, maar keeper José Luis Chilavert stond er nog en kreeg zijn vingers nog net tegen de bal voordat deze de doellijn passeerde. Hij nam de bal vervolgens snel klemvast, voordat de aanvallers van Juventus Football Club hem konden bereiken. De supporters van Juventus Football Club mompelden toen FC WAWER een twijfelachtige vrije schop kreeg na 95 minuten vanuit een prachtige positie. Piotr Wyrostek deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Zbyszek Czerner gaf een goede vrije schop in de 97 minuut van de wedstrijd. De supporters van beide teams waren niet gelukkig met het gelijke spel, maar een winnaar zat er vandaag niet in.