Terug naar boven

Wedstrijdverslag

The Camp No
Toeschouwers: 10858 (Staanplaatsen: 8153, Zitplaatsen: 2500, VIP-plaatsen: 205)
De supporters lieten merken er zin in te hebben, toen Ladislao Gines aftrapte voor de wedstrijd van vandaag. Met wat geluk nam Augustin Amurăriței de bal af van een tegenstander en na 7 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Bryant Miles, het was nu 0-1. Ladislao Gines had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 12e minuut, maar doelman Roberto Layton had nog een goede redding in huis. Bryant Miles toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 14e minuut fantastisch redde op het schot van Augustin Amurăriței, die geheel vrij stond. In de 26e minuut van de wedstrijd stond Ladislao Gines perfect opgesteld om een schot op het doel te wagen, maar ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆'s Roberto Layton had geluk en kreeg de bal te pakken. Met een aantal slimme bewegingen met de bal, kwam Mo Qi Yu in de 30 in een goede positie. Met zijn linkerbeen redde Bryant Miles zijn Creekers van een tegendoelpunt. In de 31e minuut schoot Mo Qi Yu op wat een open doel leek, maar Bryant Miles zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Indien Ladislao Gines de bal laag had gehouden zou er in de 33e minuut een doelpunt geweest zijn. De bal raakte de lat en vloog achter het doel. Roberto Layton toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 33e minuut fantastisch redde op het schot van Ladislao Gines, die geheel vrij stond. Na 35 minuten, leek het doel van Creekers iets te ver open toen Augustin Amurăriței vrij kwam, maar Bryant Miles bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. De corner eindigde in een enorme kans voor Alan Petersen, maar Creekers's Bryant Miles maakte een solide redding. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Mo Qi Yu, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Roberto Layton toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 47e minuut fantastisch redde op het schot van Ladislao Gines, die geheel vrij stond. Na een ongunstige eerste helft verliet het thuisteam het veld met een 0-1 achterstand.

Het gerucht op de tribunes was dat de voorzitter in de kleedkamer een donderspeech had gehouden. Of dat zo is weten we niet, maar de spelers stonden met verbeten gezichten weer op het veld om de tweede helft te beginnen. Na wat achteloos verdedigen kon Augustin Amurăriței de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 0-2. Dankzij enkele mooie bewegingen kon Augustin Amurăriței een moeilijk schot lossen in de 61e minuut, deze kon echter gemakkelijk redden bij de linkerpaal. ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆'s Alan Petersen werd gewisseld en wenste zijn vervanger Jamar Eldridge succes toe. ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆ wisselde Ignacio Quiroga. Zijn vervanger Laurence Suggs kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Creekers wisselde Ladislao Gines. Zijn vervanger Riley Trotter kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Het publiek was ervan overtuigd dat Riley Trotter's extreem harde schot, nadat hij vrij was komen te staan, er in ging, maar Roberto Layton was meedogenloos in de 72e minuut van de wedstrijd Na 73 minuten verloor een verdediger van ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆ de bal, die over de doellijn rolde en Creekers kreeg zo een hoekschop. Saverio Vistruario nam de hoekschop. Het was een goed gegeven hoekschop en Marat Beroshvili probeerde de bal in één tijd op doel te schieten. Jammer genoeg kon hij de bal niet vol raken en de bal vloog in de tribune. Bryant Miles had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Mo Qi Yu in de 76e minuut. Dankzij zijn balcontrole en enkele sublieme schijnbewegingen creërde Riley Trotter in de 79e minuut de mogelijkheid voor een schot. Maar met een uitgestoken been en een beetje geluk kon Roberto Layton de bal toch stoppen. Bryant Miles maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Randall Burton in de 80e minuut. Een onverwacht hard schot van Riley Trotter in de 81e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Roberto Layton naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Na 83 minuten gespeeld te hebben, mocht Whitney Godfrey een inworp nemen. ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆'s Laurence Suggs pikte de bal op en herstelde zo het bal bezit. Remigiusz Raflewski nam in de 86 minuut van de wedstrijd een slordige inworp welke toch nog door Tymoteusz Barowicz onder controle gebracht werd. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Jamar Eldridge, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. In de 92e wedstrijdminuut kon Jamar Eldridge vanuit een zeer goede positie de bal met weinig moeite langs de linkerzijde van Bryant Miles in doel knallen, 0-3. Een onverwacht hard schot van Jamar Eldridge in de 94e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Bryant Miles naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Remigiusz Raflewski gaf een goede vrije schop in de 96 minuut van de wedstrijd. Toen het laatste fluitsignaal werd gehoord stonden de supporters van ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆ op en toonden hun vreugde na de overwinning van ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆, alhoewel het een zeer gelijk opgaande wedstrijd was.