Terug naar boven

Wedstrijdverslag

RONA Stadium
Toeschouwers: 45 (Staanplaatsen: 35, Zitplaatsen: 10, VIP-plaatsen: 0)
Een schitterende ambiance vandaag, voor een goede pot voetbal. Zowel publiek als spelers waren er helemaal klaar voor en Clas Nørstrup trapte af. Svante Stenqvist had geen schijn van kans toen het schot van Mario Boulier in de 8e minuut rechts van hem in doel ging. 1-0. Na 13 minuten gespeeld te hebben, Moest Söderhall's doelman Svante Stenqvist de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Di Che. Toen de wedstrijd 13 minuten bezig was knalde Di Che de2-0 in doel voorbij een kansloze Svante Stenqvist. Svante Stenqvist toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 19e minuut fantastisch redde op het schot van Mario Boulier, die geheel vrij stond. Tang Liang Jian gaf een goede vrije schop in de 19 minuut van de wedstrijd. Svante Stenqvist toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 23e minuut fantastisch redde op het schot van Mario Boulier, die geheel vrij stond. Svante Stenqvist toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 24e minuut fantastisch redde op het schot van Mario Boulier, die geheel vrij stond. Na 26 minuten wedstrijd kon Mario Boulier vrij uit halen. De Dolinka FK verdedigers kruisten hun vingers. Mario Boulier was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Mário Súľovský had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Zygmunt Wrzosek in de 31e minuut. De supporters van Dolinka FK mompelden toen Söderhall een twijfelachtige vrije schop kreeg na 33 minuten vanuit een prachtige positie. Segundo Ixona deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Svante Stenqvist toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 35e minuut fantastisch redde op het schot van Mario Boulier, die geheel vrij stond. Een onverwacht hard schot van Alexandre Motta in de 41e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Mário Súľovský naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Een onverwacht hard schot van Alexandre Motta in de 41e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Mário Súľovský naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Dolinka FK's Mário Súľovský speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Clas Nørstrup in de 41e minuut. Söderhall's Svante Stenqvist speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Mario Boulier in de 42e minuut. Na 42 minuten kreeg Mario Boulier een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 3-0 opleverde. Mário Súľovský toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Clas Nørstrup in de 45e minuut van de wedstrijd. Ulf Nyman trapte de bal goed in de 47 wedstrijdminuut. Dolinka FK liet Söderhall alle hoeken van het veld zien en zetten zo met een 3-0 stand de koffiepauze in.

Toen de tweede helft op het punt stond te beginnen, namen beide teams snel hun posities in en trapte Mario Boulier af. Svante Stenqvist toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Mario Boulier in de 52e minuut van de wedstrijd. Na 58 minuten werd Söderhall een vrije schop toegekend die door Segundo Ixona werd getrapt. Svante Stenqvist had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Di Che in de 59e minuut. Het snoeiharde schot van Qi Yang Guang in de 60ste minuut dreunde tegen de lat, die daarmee wat blikschade opliep. Svante Stenqvist toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Mario Boulier in de 63e minuut van de wedstrijd. In de 68e minuut schoot Di Che op wat een open doel leek, maar Svante Stenqvist zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Dolinka FK's Mario Boulier kreeg in de 70e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Dolinka FK wisselde Štefan Fecko. Zijn vervanger Olaf Kaider kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Söderhall's Qi Yang Guang werd gewisseld voor Sven-Åke Alebeck. Söderhall's Svante Stenqvist speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Mario Boulier in de 74e minuut. Het snoeiharde schot van Sven-Åke Alebeck in de 76ste minuut dreunde tegen de paal, die daarmee wat blikschade opliep. Söderhall's Svante Stenqvist speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Mario Boulier in de 81e minuut. Clas Nørstrup's korte, snelle schot in de 82e minuut dwong Mário Súľovský om een solide redding te maken, de spelers van Dolinka FK waren opgelucht. Na wat achteloos verdedigen kon Di Che de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 4-0. Dolinka FK's Mario Boulier kreeg in de 89e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Na 92 minuten, leek het doel van Söderhall iets te ver open toen Mario Boulier vrij kwam, maar Svante Stenqvist bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Met een aantal slimme bewegingen met de bal, kwam Mario Boulier in de 94 in een goede positie. Met zijn linkerbeen redde Svante Stenqvist zijn Söderhall van een tegendoelpunt. Het laatste fluitsignaal klonk en betekende het einde van een spannende wedstrijd waarin de teams nauwelijks voor elkaar onder deden. Door de fanatieke aanmoedigingen van de aanhang had Dolinka FK echter net dat beetje extra, waardoor ze toch als overwinnaars van het veld stapte.