Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Bafra Şehir Stadyumu
Toeschouwers: 566 (Staanplaatsen: 426, Zitplaatsen: 130, VIP-plaatsen: 10)
1930 Bafraspor's Çakır Alyakut speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van 林浩兴 in de 3e minuut. Çakır Alyakut toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 3e minuut fantastisch redde op het schot van 林浩兴, die geheel vrij stond. Toen de wedstrijd 4 minuten aan de gang was knalde 洪然鸿 de 0-1 vanop korte afstand rechts voorbij Çakır Alyakut, die met een lichte aarzeling handelde, in doel. 钱树梁 stond te pitten toen Göksel Taşdan de bal snoeihard in doel knalde na 8 minuten. De score was nu 1-1. Het publiek verwachtte een doelpunt toen Göksel Taşdan oog in oog kwam te staan met 钱树梁 in de 12 minuut, maar de keeper bewees zijn nut met een schitterende redding. In de 18e minuut van de wedstrijd stond Göksel Taşdan perfect opgesteld om een schot op het doel te wagen, maar ☜新锐☞淘宝—鸿飞易箱包店's 钱树梁 had geluk en kreeg de bal te pakken. Na 19 minuten gespeeld te hebben, mocht Tayfun Kahraman een inworp nemen. ☜新锐☞淘宝—鸿飞易箱包店's 朱沙斐 pikte de bal op en herstelde zo het bal bezit. Toen 林浩兴 in de 21e minuut alleen op doel afging dacht iedereen dat dit een doelpunt ging worden, maar het schot miste het doel met een paar centimeter. Het schot van Göksel Taşdan deed het netje achter 钱树梁 bollen, 2-1. In de 29e minuut schoot Göksel Taşdan op wat een open doel leek, maar 钱树梁 zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Na 30 minuten verloor een verdediger van ☜新锐☞淘宝—鸿飞易箱包店 de bal, die over de doellijn rolde en 1930 Bafraspor kreeg zo een hoekschop. Thierry Hermans nam de hoekschop. 1930 Bafraspor's Tayfun Kahraman stal de bal voor de voeten van zijn tegenstander na de inworp van 朱沙斐 in de 31 minuut. Göksel Taşdan die zichzelf perfect had opgesteld voor het doel, loste een gevaarlijk schot dat in de 33e minuut de kwaliteiten van de keeper goed uitteste, maar hij pakte de bal toch en hield de stand daarmee op 2-1. Çakır Alyakut had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van 洪然鸿 in de 37e minuut. Indien Göksel Taşdan de bal laag had gehouden zou er in de 40e minuut een doelpunt geweest zijn. De bal raakte de lat en vloog achter het doel. Göksel Taşdan knalde de bal in de 42e minuut richting doel, maar de bal spatte uiteen op de dwarslat. Een zeer goede kans. Çakır Alyakut toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 45e minuut fantastisch redde op het schot van 洪然鸿, die geheel vrij stond. Göksel Taşdan's schot was bedoeld om net onder de lat in het net te eindigen, maar 钱树梁 doorzag de situatie en anticipeerde goed door op de juiste plek te staan om de bal te stoppen, in de 46e minuut. Na 48 minuten verloor een verdediger van ☜新锐☞淘宝—鸿飞易箱包店 de bal, die over de doellijn rolde en 1930 Bafraspor kreeg zo een hoekschop. Thierry Hermans nam de hoekschop. De corner van 1930 Bafraspor werd schitterend ingekopt, het was dat ☜新锐☞淘宝—鸿飞易箱包店's 钱树梁 ver genoeg dook om nog bij de bal te komen.

Beide teams kwamen fris van geest het veld weer op voor de tweede helft. De scheidsrechter floot om 洪然鸿 duidelijk te maken dat hij mocht aftrappen. 林浩兴 kon in de 51e minuut bijna scoren door de bal over Çakır Alyakut te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. 林浩兴 knalde de bal richting doel in de 53e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Çakır Alyakut maakte een fantastische redding in de 61 van de wedstrijd, toen 洪然鸿 een schot op het doel loste. Göksel Taşdan rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 62e minuut de bal in doel. 钱树梁 kon er niks aan doen en nu was het 3-1. Een inworp in de 65 minuut werd genomen door 朱沙斐 met 柯政风 als ontvanger, die de bal snel door paste. Çakır Alyakut maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van 洪然鸿 in de 70e minuut. Na 71 minuten spelen, loste 1930 Bafraspor's Göksel Taşdan een pegel recht op het doel, een schot dat door 钱树梁 maar net onder de lat gered kon worden. 洪然鸿 had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 73e minuut, maar doelman Çakır Alyakut had nog een goede redding in huis. In de 73e wedstrijdminuut kon 洪然鸿 vanuit een zeer goede positie de bal met weinig moeite langs de linkerzijde van Çakır Alyakut in doel knallen, 3-2. Na 75 minuten wisselde ☜新锐☞淘宝—鸿飞易箱包店 洪翔建 voor 雷青鹰. 1930 Bafraspor wisselde Göksel Taşdan. Zijn vervanger Rıdvan Balıkçı kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. 1930 Bafraspor's Demy Ottens werd gewisseld voor Viktor Ushanov. Een conflict leidde ertoe dat ☜新锐☞淘宝—鸿飞易箱包店 een vrije trap kreeg na 78 minuten. 洪然鸿 trapte de bal goed. De wissel was terecht, 洪然鸿 was aan het einde van zijn Latijn. 邱誉浩 kwam in het veld om zijn team een nieuwe impuls te geven. De wissel was terecht, 柯政风 was aan het einde van zijn Latijn. 潘威弘 kwam in het veld om zijn team een nieuwe impuls te geven. Een conflict leidde ertoe dat ☜新锐☞淘宝—鸿飞易箱包店 een vrije trap kreeg na 80 minuten. 洪然鸿 trapte de bal goed. 1930 Bafraspor's Çakır Alyakut toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 82e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor 1930 Bafraspor te voorkomen. 钱树梁 toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 85e minuut fantastisch redde op het schot van Rıdvan Balıkçı, die geheel vrij stond. 邱誉浩 trapte de bal goed in de 94 wedstrijdminuut.

1930 Bafraspor's supporters waren zeer tevreden en toonden hun vreugde voor de behaalde overwinning na een gelijk opgaande wedstrijd.