Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Микреле
Toeschouwers: 195 (Staanplaatsen: 147, Zitplaatsen: 45, VIP-plaatsen: 3)
Een schitterende ambiance vandaag, voor een goede pot voetbal. Zowel publiek als spelers waren er helemaal klaar voor en Mo Ke Cheng trapte af. FC Draconia's Jerome Ngake speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Mo Ke Cheng in de 3e minuut. De supporters van АФК Фонтаните mompelden toen FC Draconia een twijfelachtige vrije schop kreeg na 4 minuten vanuit een prachtige positie. Benny Hill deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Na 6 minuten gespeeld te hebben, Moest FC Draconia's doelman Jerome Ngake de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Mo Ke Cheng. Tomislav Mikalauskas kon in de 8e minuut bijna scoren door de bal over Dobromir Malkanov te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. In de 15e minuut schoot Mo Ke Cheng op wat een open doel leek, maar Jerome Ngake zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 15e minuut schoot Mo Ke Cheng op wat een open doel leek, maar Jerome Ngake zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Na 17 minuten gespeeld te hebben, Moest FC Draconia's doelman Jerome Ngake de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Mo Ke Cheng. Jerome Ngake toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Zhelyazko Yarlovski in de 19e minuut van de wedstrijd. Chen Zhen Liang had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 21e minuut, maar doelman Jerome Ngake had nog een goede redding in huis. FC Draconia's Jerome Ngake toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 21e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor FC Draconia te voorkomen. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Zhelyazko Yarlovski, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Dobromir Malkanov toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 25e minuut fantastisch redde op het schot van Liu Ming Jian, die geheel vrij stond. Jerome Ngake stond te pitten toen Mo Ke Cheng de bal snoeihard in doel knalde na 30 minuten. De score was nu 1-0. Jerome Ngake toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 34e minuut fantastisch redde op het schot van Zhelyazko Yarlovski, die geheel vrij stond. Een onverwacht hard schot van Liu Ming Jian in de 35e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Dobromir Malkanov naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. FC Draconia's Jerome Ngake speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Ruben Henriksson in de 39e minuut. Jerome Ngake maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Chen Zhen Liang in de 41e minuut. Jerome Ngake toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Zhelyazko Yarlovski in de 42e minuut van de wedstrijd. Jerome Ngake maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Mo Ke Cheng in de 45e minuut. Na 46 wedstrijdminuten, trapte АФК Фонтаните's Reynaldo Remir gemeen op de voet van zijn directe tegenstander. De scheidsrechter zag dit en gaf Reynaldo Remir de rode kaart. Ondanks protesten van de gehele bank van АФК Фонтаните moest hij onder luid gejoel het veld te verlaten. Na een redelijk ruwe tackel kreeg АФК Фонтаните's Reynaldo Remir een vrije schop in de 46 minuut. Het publiek was erg gelukkig met de 1-0 voorsprong van het thuisteam, toen de scheidsrechter aan het einde van de eerste helft affloot voor de rust.

Het thuisspelende team, zwaaide naar het publiek toen het tijd was voor Joaquin Lekubegi om de bal af te trappen voor de tweede helft. In de 51e minuut van de wedstrijd was de bal op weg naar het net achter Jerome Ngake van FC Draconia, maar met de hulp van een verdediging die zichzelf op offerde, kon hij de ball net onder de lat vangen. Een onverwacht hard schot van Tomislav Mikalauskas in de 52e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Dobromir Malkanov naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Mo Ke Cheng, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Na 61 minuten, leek het doel van FC Draconia iets te ver open toen Mo Ke Cheng vrij kwam, maar Jerome Ngake bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Jerome Ngake had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Mo Ke Cheng in de 65e minuut. Het publiek verwachtte een doelpunt toen Joaquin Lekubegi oog in oog kwam te staan met Dobromir Malkanov in de 74 minuut, maar de keeper bewees zijn nut met een schitterende redding. In de 77e minuut van de wedstrijd was de bal op weg naar het net achter Dobromir Malkanov van АФК Фонтаните, maar met de hulp van een verdediging die zichzelf op offerde, kon hij de ball net onder de lat vangen. Onder applaus verliet FC Draconia's Tomislav Mikalauskas het veld. Adrià Vassaras loste hem af in de 82e minuut. In de 90e minuut schoot Mo Ke Cheng op wat een open doel leek, maar Jerome Ngake zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Na 93 minuten wedstrijd kon Mo Ke Cheng vrij uit halen. De АФК Фонтаните verdedigers kruisten hun vingers. Mo Ke Cheng was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Na 95 minuten, leek het doel van АФК Фонтаните iets te ver open toen Benny Hill vrij kwam, maar Dobromir Malkanov bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween.