Terug naar boven

Wedstrijdverslag

The Magic Dome
Toeschouwers: 187 (Staanplaatsen: 141, Zitplaatsen: 43, VIP-plaatsen: 3)
Het publiek verwachtte een doelpunt toen Adriano Ribeiro oog in oog kwam te staan met Ruben Sandalio in de 4 minuut, maar de keeper bewees zijn nut met een schitterende redding. Met wat geluk nam Kornél Soltész de bal af van een tegenstander en na 6 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Safet Hands, het was nu 0-1. The Obscurials's Anders Westerstrand kreeg in de 10e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Safet Hands toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 11e minuut fantastisch redde op het schot van Alan Dollamore, die geheel vrij stond. Na 12 minuten kreeg Adriano Ribeiro een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 1-1 opleverde. Na 20 minuten gespeeld te hebben, Moest Leeton United FC's doelman Ruben Sandalio de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Adriano Ribeiro. Na 21 minuten, leek het doel van The Obscurials iets te ver open toen Kornél Soltész vrij kwam, maar Safet Hands bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Safet Hands toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 23e minuut fantastisch redde op het schot van Carson Sobezak, die geheel vrij stond. Kent Allan was verbaasd toen de scheidsrechter hem een rode kaart gaf na een schijnbaar onschuldige tackel. De wedstrijd was toen 26 minuten aan de gang. Een van de spelers van Leeton United FC had de bal op een gevaarlijke plek totdat hij geduwd werd en viel. De scheidsrechter keek naar de grensrechter en gaf toen Leeton United FC alsnog de strafschop in deze twijfelachtige situatie. De 2-1 kwam in de 28e minuut toen Adriano Ribeiro op eigen houtje de defensie op een hoopje speelde om daarna de bal rechts van Ruben Sandalio in doel te trappen. Toen Adriano Ribeiro in de 32e minuut alleen op doel afging dacht iedereen dat dit een doelpunt ging worden, maar het schot miste het doel met een paar centimeter. Kornél Soltész gaf een goede vrije schop in de 36 minuut van de wedstrijd. Anders Westerstrand trapte de bal goed in de 37 wedstrijdminuut. In de 44e minuut schoot Adriano Ribeiro op wat een open doel leek, maar Ruben Sandalio zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Het publiek was erg gelukkig met de 3-1 voorsprong van het thuisteam, toen de scheidsrechter aan het einde van de eerste helft affloot voor de rust.

Na het gebruikelijke lauwe bakkie pleur en de daarbij behorende tactische aanwijzingen van de coach, verschenen de spelers weer blij van zin in de wei. Nelson Wright kon in de 50e minuut een doelpunt gescoord hebben, ware het niet dat de lat er voor iets tussen zat. De bal raakte de lat en vloog in de tribune. Een zeer goede kans op een doelpunt. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Adriano Ribeiro, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Adriano Ribeiro rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 56e minuut de bal in doel. Ruben Sandalio kon er niks aan doen en nu was het 4-1. Het publiek verwachtte een doelpunt toen Alan Dollamore oog in oog kwam te staan met Safet Hands in de 61 minuut, maar de keeper bewees zijn nut met een schitterende redding. Na een redelijk ruwe tackel kreeg The Obscurials's Anders Westerstrand een vrije schop in de 65 minuut. Na 65 minuten werd The Obscurials een vrije schop toegekend die door Anders Westerstrand werd getrapt. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Adriano Ribeiro, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Een onverwacht hard schot van Adriano Ribeiro in de 75e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Ruben Sandalio naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Na 77 minuten verloor een verdediger van Leeton United FC de bal, die over de doellijn rolde en The Obscurials kreeg zo een hoekschop. Cliff Rowden nam de hoekschop. Adriano Ribeiro knalde de 5-1 in de 81e minuut in het doel met een schot dat Ruben Sandalio rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Adriano Ribeiro, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Toen The Obscurials's Adriano Ribeiro in de 87 minuut een kans kreeg voor een schot in de 87 aarzelde hij niet en plaatste de bal richting de rechterkant van de keeper. Een wonderschone redding van Leeton United FC's doelman, voorkwam een doelpunt. Na 89 minuten, leek het doel van Leeton United FC iets te ver open toen Adriano Ribeiro vrij kwam, maar Ruben Sandalio bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Ruben Sandalio toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 89e minuut fantastisch redde op het schot van Adriano Ribeiro, die geheel vrij stond. Ruben Sandalio had geen schijn van kans toen het schot van Adriano Ribeiro in de 93e minuut rechts van hem in doel ging. 6-1.