Terug naar boven

Wedstrijdverslag

La Boutique
Toeschouwers: 37 (Staanplaatsen: 29, Zitplaatsen: 8, VIP-plaatsen: 0)
Na het concert van U2 en het afbreken van de klauw werd het veld heraangelegd op kosten van Bono. De spelers spelen dus op een gloednieuwe grasmat. Amador Paublo toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Julio Calvet in de 8e minuut van de wedstrijd. Conrado Garikoitz toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Wu Sang Yi in de 10e minuut van de wedstrijd. Conrado Garikoitz had geen schijn van kans toen het schot van Wu Sang Yi in de 10e minuut rechts van hem in doel ging. 0-1. Amador Paublo maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Augusto Eduino in de 13e minuut. Na 15 minuten werd Circus BAF een vrije schop toegekend die door Wu Sang Yi werd getrapt. Met wat geluk nam Lautaro Martínez Gullotta de bal af van een tegenstander en na 22 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Conrado Garikoitz, het was nu 0-3. Lautaro Martínez Gullotta rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 25e minuut de bal in doel. Conrado Garikoitz kon er niks aan doen en nu was het 0-4. Een onverwacht hard schot van Abubakar Al Abdullah in de 32e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Conrado Garikoitz naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Een onverwacht hard schot van Wu Sang Yi in de 33e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Conrado Garikoitz naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Een onverwacht hard schot van Lautaro Martínez Gullotta in de 39e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Conrado Garikoitz naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Een late tackel van Abubakar Al Abdullah leidde er toe dat een tegenstander van Kame Futbol Club een schop kreeg en het uitschreeuwde van de pijn. De scheidsrechter blies op zijn fluitje en trok de gele kaart. Abubakar Al Abdullah hielp de tegenstander op te staan en verontschuldigde zich. Na 45 minuten werd Circus BAF's Abubakar Al Abdullah een beetje te fanatiek in zijn pogingen om een tegenstander te stoppen. Hij kreeg voor de tweede keer geel en werd van het veld gestuurd. Abubakar Al Abdullah gaf een goede vrije schop in de 45 minuut van de wedstrijd. Circus BAF's Ronald Van Achteren werd gewisseld voor Aquila Lima Clemente. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Circus BAF's Abubakar Al Abdullah een vrije schop in de 47 minuut.

Het gerucht op de tribunes was dat de voorzitter in de kleedkamer een donderspeech had gehouden. Of dat zo is weten we niet, maar de spelers stonden met verbeten gezichten weer op het veld om de tweede helft te beginnen. Toen de wedstrijd 52 minuten bezig was knalde Wu Sang Yi de0-6 in doel voorbij een kansloze Conrado Garikoitz. Na 54 minuten kreeg Lautaro Martínez Gullotta een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 0-7 opleverde. Na 60 minuten kreeg Lautaro Martínez Gullotta een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 0-8 opleverde. In de 65e minuut schoot Augusto Eduino op wat een open doel leek, maar Amador Paublo zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Na 66 minuten werd Kame Futbol Club een vrije schop toegekend die door Tadeo Garoa werd getrapt. Tadeo Garoa trapte de bal goed in de 67 wedstrijdminuut. In de 68e minuut schoot Kobe Mesmaeckers op wat een open doel leek, maar Conrado Garikoitz zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Kobe Mesmaeckers de bal rechts van Conrado Garikoitz in doel na 71 minuten,0-9. Eduardo Bordat loste een schot op doel in de 74e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Conrado Garikoitz toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Kobe Mesmaeckers in de 76e minuut van de wedstrijd. Conrado Garikoitz toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 78e minuut fantastisch redde op het schot van Kobe Mesmaeckers, die geheel vrij stond. Na 78 minuten kreeg Kobe Mesmaeckers een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 0-10 opleverde. Conrado Garikoitz maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Kobe Mesmaeckers in de 89e minuut. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Circus BAF's Wu Sang Yi een vrije schop in de 91 minuut. Kobe Mesmaeckers had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 93e minuut, maar doelman Conrado Garikoitz had nog een goede redding in huis. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Enrique Eufrasio toen deze in de 96 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor Kame Futbol Club. Een conflict leidde ertoe dat Kame Futbol Club een vrije trap kreeg na 96 minuten. Enrique Eufrasio trapte de bal goed.