Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Stadion Suruç
Toeschouwers: 36 (Staanplaatsen: 28, Zitplaatsen: 8, VIP-plaatsen: 0)
De spelers kwamen onder groot applaus de wei in. Toen ook het arbitrale trio er klaar voor was, trapte Maximilien Siedler snel af. Door een uitstekende aktie, in de 5e minuut van de wedstrijd, kon Ali Güralp Tuncalp succesvol naar de rechterpaal duiken en de bal pakken, voordat hij hier over de doellijn rolde. In de 7e minuut schoot Anıl Berk Gayret op wat een open doel leek, maar Armin Schauber zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 8e minuut schoot Işıkalp Kılınç op wat een open doel leek, maar Armin Schauber zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Yahya Kemal Akçakan kon in de 10e minuut bijna scoren door de bal over Armin Schauber te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Suruç's Armin Schauber speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Işıkalp Kılınç in de 13e minuut. Het publiek verwachtte een doelpunt toen Maximilien Siedler oog in oog kwam te staan met Ali Güralp Tuncalp in de 15 minuut, maar de keeper bewees zijn nut met een schitterende redding. In de 17 wedstrijdminuut werd Arguvan JK een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Işıkalp Kılınç om door de defensie te manoeuvreren. Na 18 minuten gespeeld te hebben, Moest Arguvan JK's doelman Ali Güralp Tuncalp de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Maximilien Siedler. Armin Schauber had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Mazhar Sarıdoğan in de 21e minuut. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Anıl Berk Gayret, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Yahya Kemal Akçakan, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Suruç's Armin Schauber speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Anıl Berk Gayret in de 26e minuut. Maximilien Siedler had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 29e minuut, maar doelman Ali Güralp Tuncalp had nog een goede redding in huis. Een onverwacht hard schot van Işıkalp Kılınç in de 31e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Armin Schauber naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. De 1-0 werd door Dominique Lischer op onnavolgbare wijze achter Ali Güralp Tuncalp gelegd. Na 38 minuten, leek het doel van Suruç iets te ver open toen Işıkalp Kılınç vrij kwam, maar Armin Schauber bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Armin Schauber had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Işıkalp Kılınç in de 38e minuut. Na wat achteloos voetbal in Suruç's defensie ging de bal over de doellijn in de 40e minuut. Behram Uzsan liep op zijn gemak richting de hoekvlag om de corner te nemen. Hierdoor kregen de spelers van Arguvan JK wat tijd om te rusten. De hoekschop bereikte Seyfullah Sarıkaya en hij vuurde een schot op doel af, maar de bal kreeg teveel spin mee en ging net naast. Als het schot gewoon rechtdoor was gegaan had Suruç's keeper waarschijnlijk geen schijn van kans. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Anıl Berk Gayret, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Een onverwacht hard schot van Mazhar Sarıdoğan in de 47e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Armin Schauber naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Een streaker bestormde het veld net voor affluiten van de eerste helft, hij werd met veel moeite in de boeien geslagen door de stewards. Een reden te meer voor de scheidsrechter om iedereen snel de kleedkamers in te sturen. Stand aan de rust 1-0.

Het gerucht op de tribunes was dat de voorzitter in de kleedkamer een donderspeech had gehouden. Of dat zo is weten we niet, maar de spelers stonden met verbeten gezichten weer op het veld om de tweede helft te beginnen. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Anıl Berk Gayret, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Işıkalp Kılınç trapte de bal goed in de 53 wedstrijdminuut. Maximilien Siedler knalde de 2-0 in de 54e minuut in het doel met een schot dat Ali Güralp Tuncalp rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Toen Maximilien Siedler in de 62e minuut alleen op doel afging dacht iedereen dat dit een doelpunt ging worden, maar het schot miste het doel met een paar centimeter. in de 66 minuut van de wedstrijd nam Baysal Başel een inworp welke Yahya Kemal Akçakan dwong om verder te spelen. Arguvan JK's Ali Güralp Tuncalp speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Maximilien Siedler in de 68e minuut. Na 70 minuten gespeeld te hebben, Moest Suruç's doelman Armin Schauber de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Yahya Kemal Akçakan. Armin Schauber toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Işıkalp Kılınç in de 71e minuut van de wedstrijd. Na 76 minuten kreeg Dominique Lischer een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 3-0 opleverde. Suruç's Elijah Gloeckner werd gewisseld voor Samuele Rohner. Na 80 minuten werd Suruç een vrije schop toegekend die door Francesco Baumeister werd getrapt. De scheidsrechter floot na 87 minuten voor een stafschop. Bij een van de spelers van Arguvan JK werd bijna het shirt van zijn lijf getrokken door een tegenstander toen hij vrij voor het doel van Suruç kwam. In de 89e minuut werd er een strafschop toegekend aan Suruç. Cyril Lüpold bleef koel en trapte de bal rechts van Ali Güralp Tuncalp in doel. De keeper kon er nog bijna bij, maar de bal ging binnen, de score was 4-0. Suruç's Armin Schauber speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Mazhar Sarıdoğan in de 95e minuut. Yahya Kemal Akçakan knalde de bal richting doel in de 98e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Suruç's publiek was uitgelaten en juichte omdat het team een wedstrijd gewonnen had die gemakkelijk door de tegenstander kon gewonnen worden.