Terug naar boven

Wedstrijdverslag

La Villa
Toeschouwers: 39 (Staanplaatsen: 30, Zitplaatsen: 9, VIP-plaatsen: 0)
Carlos Saúl Menem knalde de 1-0 in de 3e minuut in het doel met een schot dat Robert Davison rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Carlos Saúl Menem knalde de bal in de 6e minuut richting doel, maar de bal spatte uiteen op de dwarslat. Een zeer goede kans. Met meer geluk dan wijsheid, kon Sportivo Luan Toro's doelman Robert Davison de bal onder controle krijgen toen Carlos Saúl Menem hem over hem heen probeerde te stiften. Robert Davison stond te pitten toen Carlos Saúl Menem de bal snoeihard in doel knalde na 9 minuten. De score was nu 2-0. In de 11 wedstrijdminuut werd Sportivo Luan Toro een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Alberto Fidencio om door de defensie te manoeuvreren. Aldo Zumiel wierp in de 14 minuut in, de bal werd echter door Sportivo Luan Toro's Tomo De la Fuente onderschept. In de 20e minuut van de wedstrijd was de bal op weg naar het net achter Robert Davison van Sportivo Luan Toro, maar met de hulp van een verdediging die zichzelf op offerde, kon hij de ball net onder de lat vangen. Een conflict leidde ertoe dat Sportivo Luan Toro een vrije trap kreeg na 23 minuten. Tomo De la Fuente trapte de bal goed. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Sportivo Luan Toro's Sergius Ramus een vrije schop in de 25 minuut. Robert Davison maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Carlos Saúl Menem in de 26e minuut. Na 29 minuten spelen, loste Sportivo Luan Toro's Olli Fiedler een pegel recht op het doel, een schot dat door Carlos Lampe maar net onder de lat gered kon worden. Sirius Black kreeg een gele kaart in de 32e minuut van de wedstrijd. De supporters van ..Villa Rugby Club.. mompelden toen Sportivo Luan Toro een twijfelachtige vrije schop kreeg na 32 minuten vanuit een prachtige positie. Sirius Black deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Na 39 minuten gespeeld te hebben, Moest Sportivo Luan Toro's doelman Robert Davison de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Carlos Saúl Menem. Het publiek was erg gelukkig met de 3-0 voorsprong van het thuisteam, toen de scheidsrechter aan het einde van de eerste helft affloot voor de rust.

Tijdens de koffie kwam de vierde official het veld op om de lengte van de grassprietjes te meten. De lengte van de grassprieten was in orde, dus kon de tweede helft van start gaan. In de 65e minuut van de wedstrijd was de bal op weg naar het net achter Carlos Lampe van ..Villa Rugby Club.., maar met de hulp van een verdediging die zichzelf op offerde, kon hij de ball net onder de lat vangen. Een onverwacht hard schot van Carlos Saúl Menem in de 67e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Robert Davison naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. De wissel was terecht, Carlos Saúl Menem was aan het einde van zijn Latijn. César Fonseca kwam in het veld om zijn team een nieuwe impuls te geven. De wissel was terecht, Alberto Fidencio was aan het einde van zijn Latijn. Justino Roland kwam in het veld om zijn team een nieuwe impuls te geven. Sportivo Luan Toro's Jo Barone werd gewisseld en wenste zijn vervanger Alfredo Vaiani succes toe. Onder applaus verliet ..Villa Rugby Club..'s Iago 郭嘉 het veld. Valentin Geambașu loste hem af in de 70e minuut. De wissel was terecht, Cavad Lider was aan het einde van zijn Latijn. Jonathan Norino kwam in het veld om zijn team een nieuwe impuls te geven. Robert Davison toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 74e minuut fantastisch redde op het schot van Baldomiro Dodorol, die geheel vrij stond. De scheidsrechter was waakzaam en merkte een ernstige fout door Alfredo Vaiani op in de 75e minuut. Hij kreeg onmiddellijk een gele kaart. De supporters van ..Villa Rugby Club.. mompelden toen Sportivo Luan Toro een twijfelachtige vrije schop kreeg na 76 minuten vanuit een prachtige positie. Alfredo Vaiani deed jammer genoeg niet veel met deze kans. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van César Fonseca, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Ondanks heftige protesten van Sportivo Luan Toro's keeper kreeg ..Villa Rugby Club.. een corner. Adan Rufio trapte de corner met veel effect voor het doel van de nog steeds opgewonden goalie. Martins Palermo's schot was bedoeld om net onder de lat in het net te eindigen, maar Carlos Lampe doorzag de situatie en anticipeerde goed door op de juiste plek te staan om de bal te stoppen, in de 91e minuut. Ondanks heftige protesten van Sportivo Luan Toro's keeper kreeg ..Villa Rugby Club.. een corner. Adan Rufio trapte de corner met veel effect voor het doel van de nog steeds opgewonden goalie.