Terug naar boven

Wedstrijdverslag

澳门火车头俱乐部队
Toeschouwers: 39 (Staanplaatsen: 30, Zitplaatsen: 9, VIP-plaatsen: 0)
Donkere wolken pakten zich samen toen de spelers het veld opkwamen. Geen van hen leek veel zin te hebben om vandaag te spelen. 洪荣崇 trapte af. ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS's Daniele Pich speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Francis Coppola in de 2e minuut. Daniele Pich maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van 洪荣崇 in de 4e minuut. 『盛世メ名門』澳门火车头俱乐部队's Müfit Candar speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Dan Lowes in de 5e minuut. Na 7 minuten werd ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS een vrije schop toegekend die door Bryce Reichelt werd getrapt. Daniele Pich maakte een fantastische redding in de 10 van de wedstrijd, toen Francis Coppola een schot op het doel loste. 方卫誉 gaf een goede vrije schop in de 11 minuut van de wedstrijd. Daniele Pich maakte een fantastische redding in de 14 van de wedstrijd, toen Francis Coppola een schot op het doel loste. 程梁斌 trapte de bal goed in de 19 wedstrijdminuut. Dan Lowes knalde de 0-1 in de 20e minuut in het doel met een schot dat Müfit Candar rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Na 23 minuten werd ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS een vrije schop toegekend die door Bryce Reichelt werd getrapt. 方卫誉 loste een schot op doel in de 24e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. De supporters van 『盛世メ名門』澳门火车头俱乐部队 mompelden toen ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS een twijfelachtige vrije schop kreeg na 25 minuten vanuit een prachtige positie. Jonty Mewburn deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Met meer geluk dan wijsheid, kon ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS's doelman Daniele Pich de bal onder controle krijgen toen Francis Coppola hem over hem heen probeerde te stiften. In de 28 wedstrijdminuut werd 『盛世メ名門』澳门火车头俱乐部队 een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door 任振昂 om door de defensie te manoeuvreren. Na 29 minuten brak ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS's 曲益光 door de defensie en schoot hij een lange bal op doel. Een goed initiatief dat evengoed in een doelpunt kon geresulteerd hebben. Een late tackel van 赵青桑 leidde er toe dat een tegenstander van ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS een schop kreeg en het uitschreeuwde van de pijn. De scheidsrechter blies op zijn fluitje en trok de gele kaart. 赵青桑 hielp de tegenstander op te staan en verontschuldigde zich. De supporters van ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS mompelden toen 『盛世メ名門』澳门火车头俱乐部队 een twijfelachtige vrije schop kreeg na 35 minuten vanuit een prachtige positie. 赵青桑 deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Met meer geluk dan wijsheid, kon ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS's doelman Daniele Pich de bal onder controle krijgen toen Francis Coppola hem over hem heen probeerde te stiften. Een onverwacht hard schot van Dan Lowes in de 42e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Müfit Candar naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Francis Coppola die zichzelf perfect had opgesteld voor het doel, loste een gevaarlijk schot dat in de 44e minuut de kwaliteiten van de keeper goed uitteste, maar hij pakte de bal toch en hield de stand daarmee op 0-1. Francis Coppola raakte de bal niet hard genoeg in de 47e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. De spelers van 『盛世メ名門』澳门火车头俱乐部队 liepen met frisse tegenzin naar de kleedkamer om daar ongetwijfeld een donderspeech van de trainer te krijgen na een bar slechte eerste helft.

Na het gebruikelijke lauwe bakkie pleur en de daarbij behorende tactische aanwijzingen van de coach, verschenen de spelers weer blij van zin in de wei. Na 55 minuten werd ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS een vrije schop toegekend die door Jonty Mewburn werd getrapt. 『盛世メ名門』澳门火车头俱乐部队's Francis Coppola blesseerde zijn voet na 62 minuten en kon de wedstrijd niet afwerken. 『盛世メ名門』澳门火车头俱乐部队 wisselde Francis Coppola. Zijn vervanger Dorotheos Ioannidis kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. 曲益光 gaf een goede vrije schop in de 64 minuut van de wedstrijd. Wim Hendrickx greep de kans en loste een afstandsschot in de 64e minuut, hierdoor werd het toch een gevaarlijke situatie voor Daniele Pich. ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS's doelman moest zich letterlijk uitstrekken om de bal nog te stoppen. Daniele Pich toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Dorotheos Ioannidis in de 66e minuut van de wedstrijd. Na een poging de scheidsrechter bedriegen, gaf deze Jonty Mewburn een onnodige gele kaart in de 67 wedstrijdminuut. Een conflict leidde ertoe dat ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS een vrije trap kreeg na 67 minuten. Jonty Mewburn trapte de bal goed. 『盛世メ名門』澳门火车头俱乐部队 wisselde 程梁斌. Zijn vervanger 倪延鸿 kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. De supporters van 『盛世メ名門』澳门火车头俱乐部队 mompelden toen ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS een twijfelachtige vrije schop kreeg na 69 minuten vanuit een prachtige positie. Jonty Mewburn deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Dan Lowes gaf een goede vrije schop in de 76 minuut van de wedstrijd. ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS wisselde Bryce Reichelt. Zijn vervanger Artie Newton kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Na 78 minuten werd ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS een vrije schop toegekend die door Dan Lowes werd getrapt. Met een aantal slimme bewegingen met de bal, kwam Dorotheos Ioannidis in de 81 in een goede positie. Met zijn linkerbeen redde Daniele Pich zijn ☆冰谷☆〓新势力〓Genshin丨万叶YYDS van een tegendoelpunt. Müfit Candar maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Liang Cai in de 83e minuut. Een onverwacht hard schot van Artie Newton in de 84e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Müfit Candar naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Na 85 minuten werd 『盛世メ名門』澳门火车头俱乐部队 een vrije schop toegekend die door 洪荣崇 werd getrapt. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Dorotheos Ioannidis, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde.