Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Manly Oval
Toeschouwers: 45 (Staanplaatsen: 35, Zitplaatsen: 10, VIP-plaatsen: 0)
Donkere wolken pakten zich samen toen de spelers het veld opkwamen. Geen van hen leek veel zin te hebben om vandaag te spelen. Carmichael Carbery trapte af. Albertus FC was woedend toen Huib Stevens een rode kaart kreeg na 4 minuten, maar de scheidsrechter wuifde hun protesten weg. Na 5 minuten werd Albertus FC een vrije schop toegekend die door Huib Stevens werd getrapt. Na 6 minuten spelen, loste Manly FC's John Aldridge een pegel recht op het doel, een schot dat door Ted Stroobos maar net onder de lat gered kon worden. Albertus FC's Ralf Saarloos kreeg in de 7e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. De corner van Manly FC werd schitterend ingekopt, het was dat Albertus FC's Ted Stroobos ver genoeg dook om nog bij de bal te komen. Een conflict leidde ertoe dat Albertus FC een vrije trap kreeg na 12 minuten. Christijan Brandsma trapte de bal goed. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Carmichael Carbery toen deze in de 14 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor Manly FC. Een conflict leidde ertoe dat Albertus FC een vrije trap kreeg na 16 minuten. Nicasio Koldobika trapte de bal goed. Na 21 minuten spelen, loste Albertus FC's Nicasio Koldobika een pegel recht op het doel, een schot dat door Duncan Mcinnes maar net onder de lat gered kon worden. Na 25 minuten gespeeld te hebben, Moest Albertus FC's doelman Ted Stroobos de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Carmichael Carbery. De inworp van Niels Zwart in de 27 minuut werd ongelukkig onderschept door Manly FC's John Aldridge. Carmichael Carbery gaf een goede vrije schop in de 29 minuut van de wedstrijd. Duncan Mcinnes had geen schijn van kans toen het schot van Ralf Saarloos in de 31e minuut rechts van hem in doel ging. 0-2. Met een aantal slimme bewegingen met de bal, kwam John Aldridge in de 37 in een goede positie. Met zijn linkerbeen redde Ted Stroobos zijn Albertus FC van een tegendoelpunt. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Ralf Saarloos, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Paz Trezise toen deze in de 42 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor Manly FC. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Manly FC's Paz Trezise een vrije schop in de 42 minuut. Christijan Brandsma begreep niet wat er gebeurde toen hij het in de 43e minuut van de wedstrijd presteerde om een enorme kans zo ver te missen. John Aldridge's schot was bedoeld om net onder de lat in het net te eindigen, maar Ted Stroobos doorzag de situatie en anticipeerde goed door op de juiste plek te staan om de bal te stoppen, in de 45e minuut. De spelers van het thuisteam waren teneergeslagen na de eerste helft, eindigde met een 0-2 vorsprong voor de bezoekers.

Het thuisspelende team, zwaaide naar het publiek toen het tijd was voor Hans-Cees Ricksen om de bal af te trappen voor de tweede helft. Na 52 minuten, leek het doel van Albertus FC iets te ver open toen Carmichael Carbery vrij kwam, maar Ted Stroobos bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Ted Stroobos toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 61e minuut fantastisch redde op het schot van Carmichael Carbery, die geheel vrij stond. In de 62e minuut kreeg Manly FC een hoekschop waarvoor Nilson Snabl op zijn gemak richting de cornervlag wandelde. De supporters van Albertus FC mompelden toen Manly FC een twijfelachtige vrije schop kreeg na 63 minuten vanuit een prachtige positie. Carmichael Carbery deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Met wat geluk nam John Aldridge de bal af van een tegenstander en na 65 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Ted Stroobos, het was nu 1-2. John Aldridge knalde de 2-2 in de 69e minuut in het doel met een schot dat Ted Stroobos rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. In de 73e minuut schoot John Aldridge op wat een open doel leek, maar Ted Stroobos zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 75 wedstrijdminuut werd Albertus FC een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Zhou Kang Cheng om door de defensie te manoeuvreren. Ted Stroobos toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 76e minuut fantastisch redde op het schot van John Aldridge, die geheel vrij stond. Albertus FC's Ted Stroobos speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Carmichael Carbery in de 78e minuut. Toen Carmichael Carbery na 79 minuten gespeeld te hebben nogmaals te hard tackelde kreeg hij zijn tweede gele kaart en moest hij van het veld. In de 79 wedstrijdminuut werd Manly FC een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Carmichael Carbery om door de defensie te manoeuvreren. John Aldridge raakte de bal niet hard genoeg in de 82e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Na 83 minuten werd Albertus FC een vrije schop toegekend die door Nicasio Koldobika werd getrapt. Een slordige inworp van Gertjan van Damme in de 88 minuut viel verkeerd en werd opgepikt door Andrew Robertson van Manly FC. De inworp van Gertjan van Damme in de 90 minuut werd ongelukkig onderschept door Manly FC's Andrew Robertson. Albertus FC's Ted Stroobos speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van John Aldridge in de 91e minuut. Gertjan van Damme nam in de 93 minuut van de wedstrijd een redelijk goede inworp welke ontvangen werd door Ralf Saarloos. Een slordige inworp van Gertjan van Damme in de 95 minuut viel verkeerd en werd opgepikt door Andrew Robertson van Manly FC.