Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Sweden Rock
Toeschouwers: 150 (Staanplaatsen: 113, Zitplaatsen: 34, VIP-plaatsen: 3)
De supporters lieten merken er zin in te hebben, toen C.J. La Marca aftrapte voor de wedstrijd van vandaag. George Echavarri knalde de 0-1 in de 3e minuut in het doel met een schot dat Sivert Fjelde rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Indien C.J. La Marca de bal beter had kunnen drukken in de 7 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. In de 9e minuut schoot George Echavarri op wat een open doel leek, maar Sivert Fjelde zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Na een mooie corner kreeg Edvin Vennerberg de kans voor een gevaarlijk schot. Ondanks dit kon Sivert Fjelde eenvoudig redden. Quin Camaño loste een schot op doel in de 16e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Na 19 minuten wedstrijd kon George Echavarri vrij uit halen. De UE Cornella verdedigers kruisten hun vingers. George Echavarri was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Een conflict leidde ertoe dat UE Cornella een vrije trap kreeg na 21 minuten. Geronimo Jofre trapte de bal goed. Kurt Wik raakte de bal niet hard genoeg in de 22e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Sivert Fjelde had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Quin Camaño in de 27e minuut. Ondanks heftige protesten van Rock öl Vroll's keeper kreeg UE Cornella een corner. Edvin Vennerberg trapte de corner met veel effect voor het doel van de nog steeds opgewonden goalie. De corner eindigde in een enorme kans voor Edvin Vennerberg, maar Rock öl Vroll's Sivert Fjelde maakte een solide redding. Een onverwacht hard schot van Quin Camaño in de 38e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Sivert Fjelde naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Na 42 minuten, leek het doel van Rock öl Vroll iets te ver open toen George Echavarri vrij kwam, maar Sivert Fjelde bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van C.J. La Marca, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Een conflict leidde ertoe dat UE Cornella een vrije trap kreeg na 44 minuten. Quin Camaño trapte de bal goed. Na een ongunstige eerste helft verliet het thuisteam het veld met een 0-1 achterstand.

Tijdens de koffie kwam de vierde official het veld op om de lengte van de grassprietjes te meten. De lengte van de grassprieten was in orde, dus kon de tweede helft van start gaan. In de 52e minuut kreeg Quin Camaño een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Sivert Fjelde had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van C.J. La Marca in de 56e minuut. Het publiek verwachtte een doelpunt toen George Echavarri oog in oog kwam te staan met Sivert Fjelde in de 58 minuut, maar de keeper bewees zijn nut met een schitterende redding. Sivert Fjelde toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Quin Camaño in de 59e minuut van de wedstrijd. Na 60 minuten werd Rock öl Vroll een vrije schop toegekend die door Verner Damm werd getrapt. De supporters van UE Cornella mompelden toen Rock öl Vroll een twijfelachtige vrije schop kreeg na 61 minuten vanuit een prachtige positie. Verner Damm deed jammer genoeg niet veel met deze kans. C.J. La Marca knalde de 0-2 in de 65e minuut in het doel met een schot dat Sivert Fjelde rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Indien Aurre Villa de bal beter had kunnen drukken in de 71 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. C.J. La Marca knalde de 0-3 in de 74e minuut in het doel met een schot dat Sivert Fjelde rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. UE Cornella's Jano França speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Per Skräddare in de 78e minuut. In de 79 wedstrijdminuut werd UE Cornella een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Aurre Villa om door de defensie te manoeuvreren. In de 81e minuut schoot George Echavarri op wat een open doel leek, maar Sivert Fjelde zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 82 wedstrijdminuut werd UE Cornella een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door C.J. La Marca om door de defensie te manoeuvreren. Na 86 minuten, leek het doel van Rock öl Vroll iets te ver open toen George Echavarri vrij kwam, maar Sivert Fjelde bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Na 91 minuten gespeeld te hebben, Moest Rock öl Vroll's doelman Sivert Fjelde de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van George Echavarri. Na 93 minuten gespeeld te hebben, Moest Rock öl Vroll's doelman Sivert Fjelde de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van George Echavarri. In de 96e wedstrijdminuut kon C.J. La Marca vanuit een zeer goede positie de bal met weinig moeite langs de linkerzijde van Sivert Fjelde in doel knallen, 0-4. Ontgoocheld dropen de spelers van Rock öl Vroll, UE Cornella ging met een welverdiende overwinning op zak terug naar huis.