Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Poty City Stadium
Toeschouwers: 143 (Staanplaatsen: 108, Zitplaatsen: 33, VIP-plaatsen: 2)
Lúcio Pires begon de wedstrijd met de aftrap voor een enthousiast publiek. Poty City FC's Edinho Castro speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Vágner Diniz in de 5e minuut. Een onverwacht hard schot van Lúcio Pires in de 11e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Edinho Castro naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Na 12 minuten werd Poty City FC een vrije schop toegekend die door Edson Ortiz werd getrapt. In de 13e minuut schoot Leopoldo Figueiredo op wat een open doel leek, maar Edinho Castro zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. De 0-2 viel in de 14e minuut. Leopoldo Figueiredo roste de bal van dichtbij, onbereikbaar voor de keeper net onder de lat. Edinho Castro toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Vágner Diniz in de 19e minuut van de wedstrijd. De supporters van Reac Futebol Clube mompelden toen Poty City FC een twijfelachtige vrije schop kreeg na 22 minuten vanuit een prachtige positie. Renato Bastos deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Roberto Ortiz had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 31e minuut, maar doelman 陆昂国 had nog een goede redding in huis. Na wat achteloos verdedigen kon Leopoldo Figueiredo de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 0-3. Reac Futebol Clube's Leopoldo Figueiredo kreeg in de 38e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. De supporters van Reac Futebol Clube mompelden toen Poty City FC een twijfelachtige vrije schop kreeg na 40 minuten vanuit een prachtige positie. Edson Ortiz deed jammer genoeg niet veel met deze kans. In de 44e minuut kreeg Vágner Diniz een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. De spelers van het thuisteam waren teneergeslagen na de eerste helft, eindigde met een 0-5 vorsprong voor de bezoekers.

Nadat de scheids in de rust een nieuw erwtje in zijn fluit had gedaan, floot hij vrolijk af voor het begin van de tweede helft. Na een poging de scheidsrechter bedriegen, gaf deze João Vítor Moreira een onnodige gele kaart in de 53 wedstrijdminuut. João Vítor Moreira trapte de bal goed in de 53 wedstrijdminuut. In de 55e minuut schoot Leopoldo Figueiredo op wat een open doel leek, maar Edinho Castro zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. João Vítor Moreira had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 56e minuut, maar doelman Edinho Castro had nog een goede redding in huis. Met wat geluk nam Leopoldo Figueiredo de bal af van een tegenstander en na 58 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Edinho Castro, het was nu 0-6. Vágner Diniz had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 61e minuut, maar doelman Edinho Castro had nog een goede redding in huis. Lúcio Pires's korte, snelle schot in de 63e minuut dwong Edinho Castro om een solide redding te maken, de spelers van Poty City FC waren opgelucht. Een hard schot, in de 63e minuut van de wedstrijd, van Lúcio Pires van dichtbij maakte dat Edinho Castro zich in moest spannen om een doelpunt te voorkomen. João Vítor Moreira trapte de bal goed in de 67 wedstrijdminuut. Het schot van Lúcio Pires deed het netje achter Edinho Castro bollen, 0-7. Met meer geluk dan wijsheid, kon Poty City FC's doelman Edinho Castro de bal onder controle krijgen toen João Vítor Moreira hem over hem heen probeerde te stiften. Lúcio Pires die zichzelf perfect had opgesteld voor het doel, loste een gevaarlijk schot dat in de 75e minuut de kwaliteiten van de keeper goed uitteste, maar hij pakte de bal toch en hield de stand daarmee op 0-7. Edinho Castro maakte een fantastische redding in de 77 van de wedstrijd, toen Vágner Diniz een schot op het doel loste. Met meer geluk dan wijsheid, kon Poty City FC's doelman Edinho Castro de bal onder controle krijgen toen Lúcio Pires hem over hem heen probeerde te stiften. Ondanks heftige protesten van Poty City FC's keeper kreeg Reac Futebol Clube een corner. João Pedro Rossi trapte de corner met veel effect voor het doel van de nog steeds opgewonden goalie. Na een mooie corner kreeg João Pedro Rossi de kans voor een gevaarlijk schot. Ondanks dit kon Edinho Castro eenvoudig redden. Edinho Castro toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 89e minuut fantastisch redde op het schot van Leopoldo Figueiredo, die geheel vrij stond. Poty City FC's Edinho Castro toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 92e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor Poty City FC te voorkomen. Na 93 minuten, leek het doel van Poty City FC iets te ver open toen Lúcio Pires vrij kwam, maar Edinho Castro bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. In de 95e minuut van de wedstrijd kreeg Reac Futebol Clube een hoekschop, waarvoor João Pedro Rossi naar de cornervlag rende. De corner leidde ertoe dat Reac Futebol Clube's João Pedro Rossi een gevaarlijk schot op het doel kon lossen welke Edinho Castro ondanks wat moeilijkheden toch kon pakken. De spelers van Reac Futebol Clube liepen naar de tribune om de meegereisde supporters te bedanken. Dankzij hun fanatieke aanmoedigingen wonnen ze de wedstrijd gemakkelijk.