Terug naar boven

Wedstrijdverslag

impala coliseum
Toeschouwers: 39 (Staanplaatsen: 30, Zitplaatsen: 9, VIP-plaatsen: 0)
Dionisio Raphael maakte een fantastische redding in de 7 van de wedstrijd, toen Isidoro Isidor een schot op het doel loste. Na 8 minuten kon 17 de enero team's Joel Gamus vrij uithalen en eenvoudig de bal in doel voorbij de kansloze Dionisio Raphael schieten, 1-0. Het publiek was ervan overtuigd dat Filip Josefsson's extreem harde schot, nadat hij vrij was komen te staan, er in ging, maar Zoran Simović was meedogenloos in de 11e minuut van de wedstrijd Zoran Simović toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 17e minuut fantastisch redde op het schot van Filip Josefsson, die geheel vrij stond. Zoran Simović had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Alvaro Micarelli in de 18e minuut. Na 21 minuten, leek het doel van 17 de enero team iets te ver open toen Alvaro Micarelli vrij kwam, maar Zoran Simović bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Met een aantal slimme bewegingen met de bal, kwam Alvaro Micarelli in de 21 in een goede positie. Met zijn linkerbeen redde Zoran Simović zijn 17 de enero team van een tegendoelpunt. Na 22 minuten spelen lobte Joel Gamus de bal vanop korte afstand over een gefrustreerde Dionisio Raphael in doel, 2-0. Na 33 minuten, leek het doel van 17 de enero team iets te ver open toen Filip Josefsson vrij kwam, maar Zoran Simović bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. In de 36e minuut schoot Alvaro Micarelli op wat een open doel leek, maar Zoran Simović zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 36e minuut schoot Alvaro Micarelli op wat een open doel leek, maar Zoran Simović zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Joel Gamus knalde de bal richting doel in de 37e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Zoran Simović had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Filip Josefsson in de 38e minuut. Een conflict leidde ertoe dat 17 de enero team een vrije trap kreeg na 47 minuten. Silvestre Bernat trapte de bal goed. Toen de scheidsrechter floot voor de rust, had het thuis team al een welverdiende voorsprong op het scorebord staan.

Nadat in de rust het vak van de bezoekende supporters was onruimd na ongeregeldheden stonden de spelers, iets later dan de bedoeling was, helemaal klaar voor de tweede helft. Joel Gamus loste een schot op doel in de 51e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. In de 53e minuut schoot Filip Josefsson op wat een open doel leek, maar Zoran Simović zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. PINGO PINGO's Dionisio Raphael speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Joel Gamus in de 55e minuut. Na 56 minuten, leek het doel van 17 de enero team iets te ver open toen Alvaro Micarelli vrij kwam, maar Zoran Simović bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. In de 57e minuut schoot Isidoro Isidor op wat een open doel leek, maar Dionisio Raphael zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Gavino Onbera toen deze in de 60 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor PINGO PINGO. Na een redelijk ruwe tackel kreeg PINGO PINGO's Gavino Onbera een vrije schop in de 60 minuut. PINGO PINGO's Gavino Onbera werd gewisseld voor Paulo José de Carvalho. Na 61 minuten werd PINGO PINGO een vrije schop toegekend die door Gavino Onbera werd getrapt. Victoriano Iratzeder loste een schot op doel in de 62e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Dionisio Raphael had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Joel Gamus in de 63e minuut. In de 67e minuut schoot Joel Gamus op wat een open doel leek, maar Dionisio Raphael zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Zoran Simović had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Felipe Fernandes in de 76e minuut. Dankzij zijn balcontrole en enkele sublieme schijnbewegingen creërde Victoriano Iratzeder in de 78e minuut de mogelijkheid voor een schot. Maar met een uitgestoken been en een beetje geluk kon Dionisio Raphael de bal toch stoppen. Na een redelijk ruwe tackel kreeg PINGO PINGO's Robustiano Ioritz een vrije schop in de 79 minuut. Robustiano Ioritz gaf een goede vrije schop in de 80 minuut van de wedstrijd. PINGO PINGO's Dionisio Raphael speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Luan Toro in de 81e minuut. Na 86 minuten, leek het doel van PINGO PINGO iets te ver open toen Victoriano Iratzeder vrij kwam, maar Dionisio Raphael bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. In de 91e minuut schoot Victoriano Iratzeder op wat een open doel leek, maar Dionisio Raphael zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 94e minuut schoot Filip Josefsson op wat een open doel leek, maar Zoran Simović zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Filip Josefsson had het geluk niet aan zijn zijde toen hij voor een schot van dichtbij de mogelijkheid kreeg en dit ook probeerde na 94 minuten. Met grote teleurstelling ging het schot langs de buitenkant van de rechterpaal. Het was geen verrassing dat deze wedstrijd eindigde in een overwinning voor de thuisploeg. 17 de enero team was de betere ploeg doorheen de wedstrijd.