Terug naar boven

Wedstrijdverslag

JKT Arena
Toeschouwers: 159 (Staanplaatsen: 120, Zitplaatsen: 36, VIP-plaatsen: 3)
Donkere wolken pakten zich samen toen de spelers het veld opkwamen. Geen van hen leek veel zin te hebben om vandaag te spelen. Arne Björklund trapte af. Na een poging de scheidsrechter bedriegen, gaf deze Torgny Biörnberg een onnodige gele kaart in de 4 wedstrijdminuut. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Brothers of Mercy's Torgny Biörnberg een vrije schop in de 4 minuut. Åke Täman rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 12e minuut de bal in doel. Oliver Danielsson kon er niks aan doen en nu was het 0-1. Harry Vedholm toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 17e minuut fantastisch redde op het schot van Arne Björklund, die geheel vrij stond. JKs Talanger's Oliver Danielsson speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Åke Täman in de 19e minuut. In de 23 wedstrijdminuut werd JKs Talanger een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Josef Wallander om door de defensie te manoeuvreren. De supporters van JKs Talanger mompelden toen Brothers of Mercy een twijfelachtige vrije schop kreeg na 26 minuten vanuit een prachtige positie. Jan Sundström deed jammer genoeg niet veel met deze kans. In de 32 wedstrijdminuut werd JKs Talanger een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Olov Hellkvist om door de defensie te manoeuvreren. In de 32e minuut van de wedstrijd schoot Kenny Siöberg van grote afstand. De bal had rechts van de keeper kunnen verdwijnen, maar Oliver Danielsson toonde zijn vorm door de bal eenvoudig te pakken. Carl Caspersson knalde de 0-2 in de 35e minuut in het doel met een schot dat Oliver Danielsson rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Brothers of Mercy's Carl Caspersson een vrije schop in de 39 minuut. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Brothers of Mercy's Jan Sundström een vrije schop in de 44 minuut. Olov Hellkvist raakte de bal niet hard genoeg in de 45e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap.

De spelers van het thuisspelende team leken het fitst toen ze het veld op kwamen voor de tweede helft. Jesper Hellkvist was degene die mocht aftrappen. Indien Birger Ekelund de bal beter had kunnen drukken in de 52 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Een onverwacht hard schot van Niklas Bagge in de 56e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Harry Vedholm naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. In de 57e minuut van de wedstrijd was de bal op weg naar het net achter Harry Vedholm van Brothers of Mercy, maar met de hulp van een verdediging die zichzelf op offerde, kon hij de ball net onder de lat vangen. Na 58 minuten werd Brothers of Mercy een vrije schop toegekend die door Carl Caspersson werd getrapt. Na 63 minuten, leek het doel van JKs Talanger iets te ver open toen Åke Täman vrij kwam, maar Oliver Danielsson bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. In de 64 wedstrijdminuut werd JKs Talanger een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Niklas Bagge om door de defensie te manoeuvreren. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Brothers of Mercy's Carl Caspersson een vrije schop in de 69 minuut. De 0-3 viel in de 72e minuut. Åke Täman roste de bal van dichtbij, onbereikbaar voor de keeper net onder de lat. Toen Alexander Koch in de 79e minuut alleen op doel afging dacht iedereen dat dit een doelpunt ging worden, maar het schot miste het doel met een paar centimeter. Toen Niklas Bagge in de 85e minuut alleen op doel afging dacht iedereen dat dit een doelpunt ging worden, maar het schot miste het doel met een paar centimeter. De supporters van JKs Talanger mompelden toen Brothers of Mercy een twijfelachtige vrije schop kreeg na 91 minuten vanuit een prachtige positie. Åke Täman deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Toen Carl Caspersson in de 95e minuut dichtbij het strafschopgebied viel, dacht hij een vrije schop te krijgen maar de scheidsrechter gaf hem in plaats daarvan een gele kaart voor een poging om hem te bedriegen. Carl Caspersson gaf een goede vrije schop in de 95 minuut van de wedstrijd. Met 3 punten op zak vertrok Brothers of Mercy naar huis met de 3 punten op zak, al was een gelijkspel misschien wel een juistere uitslag geweest.