Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Singularity
Toeschouwers: 154 (Staanplaatsen: 116, Zitplaatsen: 35, VIP-plaatsen: 3)
Het veld was nog nat na de regen van de afgelopen dagen toen Arsenio Erico aftrapte voor de eerste helft. Na 2 minuten werd 【AC】Collapsar『铁血连』™NB een vrije schop toegekend die door 郑洲克 werd getrapt. Een conflict leidde ertoe dat 【AC】Collapsar『铁血连』™NB een vrije trap kreeg na 4 minuten. 郝皓林 trapte de bal goed. 【AC】Collapsar『铁血连』™NB's 姚俊阳 speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Arsenio Erico in de 5e minuut. 姚俊阳 toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 7e minuut fantastisch redde op het schot van Ciriaco Medardo, die geheel vrij stond. 【AC】Collapsar『铁血连』™NB's 姚俊阳 speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Norberto Theodore in de 8e minuut. 【AC】Collapsar『铁血连』™NB's 姚俊阳 speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Norberto Theodore in de 12e minuut. 【AC】Collapsar『铁血连』™NB's 姚俊阳 speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Norberto Theodore in de 12e minuut. Na een poging de scheidsrechter bedriegen, gaf deze Isidoro Theobald een onnodige gele kaart in de 13 wedstrijdminuut. Na 13 minuten werd Sportivo Constitución een vrije schop toegekend die door Isidoro Theobald werd getrapt. Liviu Sava knalde de bal richting doel in de 15e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. In de 17e minuut schoot Arsenio Erico op wat een open doel leek, maar 姚俊阳 zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Een onverwacht hard schot van Ciriaco Medardo in de 19e minuut van de wedstrijd, dwong doelman 姚俊阳 naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. 【AC】Collapsar『铁血连』™NB's 姚俊阳 speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Wincenty Bucyki in de 19e minuut. Met een aantal slimme bewegingen met de bal, kwam Wincenty Bucyki in de 20 in een goede positie. Met zijn linkerbeen redde 姚俊阳 zijn 【AC】Collapsar『铁血连』™NB van een tegendoelpunt. 姚俊阳 had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Wincenty Bucyki in de 22e minuut. 姚俊阳 toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 24e minuut fantastisch redde op het schot van Ciriaco Medardo, die geheel vrij stond. In de 26 wedstrijdminuut werd 【AC】Collapsar『铁血连』™NB een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door 郝皓林 om door de defensie te manoeuvreren. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Wincenty Bucyki, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. 姚俊阳 had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Norberto Theodore in de 32e minuut. In de 33e minuut werd het 0-1 toen Wincenty Bucyki elegant de bal net onder de lat stifte. Na 36 minuten, leek het doel van 【AC】Collapsar『铁血连』™NB iets te ver open toen Wincenty Bucyki vrij kwam, maar 姚俊阳 bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. 姚俊阳 toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Norberto Theodore in de 39e minuut van de wedstrijd. Enzo Uzuri toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 42e minuut fantastisch redde op het schot van 罗城霆, die geheel vrij stond. Na 43 minuten werd 【AC】Collapsar『铁血连』™NB een vrije schop toegekend die door 郝皓林 werd getrapt.

MvdW
姚俊阳

Het thuisspelende team, zwaaide naar het publiek toen het tijd was voor 罗城霆 om de bal af te trappen voor de tweede helft. Na 52 minuten gespeeld te hebben, Moest 【AC】Collapsar『铁血连』™NB's doelman 姚俊阳 de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Norberto Theodore. De supporters van Sportivo Constitución mompelden toen 【AC】Collapsar『铁血连』™NB een twijfelachtige vrije schop kreeg na 52 minuten vanuit een prachtige positie. 康洋皓 deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Benjamin Osorio wierp in de 54 minuut in, de bal werd echter door 【AC】Collapsar『铁血连』™NB's 罗城霆 onderschept. Een onverwacht hard schot van Wincenty Bucyki in de 55e minuut van de wedstrijd, dwong doelman 姚俊阳 naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van 郑洲克, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. In de 58e minuut schoot Wincenty Bucyki op wat een open doel leek, maar 姚俊阳 zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Met meer geluk dan wijsheid, kon 【AC】Collapsar『铁血连』™NB's doelman 姚俊阳 de bal onder controle krijgen toen Norberto Theodore hem over hem heen probeerde te stiften. 姚俊阳 toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 61e minuut fantastisch redde op het schot van Wincenty Bucyki, die geheel vrij stond. 【AC】Collapsar『铁血连』™NB's 姚俊阳 speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Wincenty Bucyki in de 62e minuut. 姚俊阳 had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Wincenty Bucyki in de 71e minuut. Na 72 minuten verloor een verdediger van 【AC】Collapsar『铁血连』™NB de bal, die over de doellijn rolde en Sportivo Constitución kreeg zo een hoekschop. Wincenty Bucyki nam de hoekschop. De sfeer was grimmig. In de 74e minuut reageerde 汪渊迪 zijn frustraties af met een onnodige overtreding op %targetId% en kreeg daardoor terecht geel. 汪渊迪 trapte de bal goed in de 74 wedstrijdminuut. Het afstandsschot van Wincenty Bucyki in de 75e minuut teste de keepers kwaliteiten van 姚俊阳. De bal was onderweg naar het net, links van de keeper toen hij zich uitrekte, de bal pakte en daarmee een doelpunt voorkwam. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Sportivo Constitución's Norberto Theodore een vrije schop in de 76 minuut. 姚俊阳 toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Wincenty Bucyki in de 79e minuut van de wedstrijd. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Wincenty Bucyki, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. In de 82 wedstrijdminuut werd Sportivo Constitución een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Arsenio Erico om door de defensie te manoeuvreren. Norberto Theodore had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 84e minuut, maar doelman 姚俊阳 had nog een goede redding in huis. Een late tackel van Liviu Sava leidde er toe dat een tegenstander van Sportivo Constitución een schop kreeg en het uitschreeuwde van de pijn. De scheidsrechter blies op zijn fluitje en trok de gele kaart. Liviu Sava hielp de tegenstander op te staan en verontschuldigde zich. Sportivo Constitución wisselde Ambrosio Jerano. Zijn vervanger Fidel Jerold kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. In de 92e minuut schoot Norberto Theodore op wat een open doel leek, maar 姚俊阳 zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 95e minuut schoot Wincenty Bucyki op wat een open doel leek, maar 姚俊阳 zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Toen de wedstrijd afgelopen was kon Sportivo Constitución met een overwinning op zak naar huis gaan. Na de wedstrijd veel beter gecontroleerd te hebben dan 【AC】Collapsar『铁血连』™NB.