Terug naar boven

Wedstrijdverslag

TPD Arena
Toeschouwers: 147 (Staanplaatsen: 111, Zitplaatsen: 34, VIP-plaatsen: 2)
Donkere wolken pakten zich samen toen de spelers het veld opkwamen. Geen van hen leek veel zin te hebben om vandaag te spelen. Teofil Trzemzalski trapte af. Een speler van Jastrzębia Góra werd neergemaaid in het strafschopgebied na 3 minuten. De scheidsrechter kende Jastrzębia Góra dan ook terecht een penalty toe. in de 4 minuut krijgt Paulo Laurentzi (die nog nooit een penalty miste) een penalty, hij komt naar voren en legt de bal op de stip begint zijn aanloop en Schiet hem mooi rechts langs de keeper Na 10 minuten kreeg Paulo Laurentzi een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 0-3 opleverde. Indien Ni Hui Yan de bal laag had gehouden zou er in de 13e minuut een doelpunt geweest zijn. De bal raakte de lat en vloog achter het doel. In de 14e minuut kreeg Paulo Laurentzi een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Paulo Laurentzi de bal rechts van Bogdan Setara in doel na 16 minuten,0-4. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Paulo Laurentzi de bal rechts van Bogdan Setara in doel na 19 minuten,0-5. Nonatos United's Ni Hui Yan kreeg in de 22e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Paulo Laurentzi de bal rechts van Bogdan Setara in doel na 26 minuten,0-6. Het snoeiharde schot van Paulo Laurentzi in de 29ste minuut dreunde tegen de lat, die daarmee wat blikschade opliep. Paulo Laurentzi kreeg in de 29e minuut een vrije kans en loste een hard schot richting het doel, maar %goalkeeperID% deed precies het goede in deze situatie en redde net onder de lat. Paulo Laurentzi rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 36e minuut de bal in doel. Bogdan Setara kon er niks aan doen en nu was het 0-7. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Paulo Laurentzi, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Nonatos United's Jaime Velloso kreeg het, dankzij een onbeschaamde rush, voor elkaar om de bal van de inworp van Jedrzej Biskupiak op te pikken in de 40 minuut. In de 41e minuut schoot Paulo Laurentzi op wat een open doel leek, maar Bogdan Setara zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Nonatos United's Paulo Laurentzi kreeg in de 43e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. De spelers van Jastrzębia Góra liepen met frisse tegenzin naar de kleedkamer om daar ongetwijfeld een donderspeech van de trainer te krijgen na een bar slechte eerste helft.

De scheidsrechter had zich in de rust laten vervangen, omdat hij naar zijn vrouw moest die op het punt stond te bevallen. Met de vierde official als arbiter ging de tweede helft van start. De 0-8 ontstond door een knoert van een fout in de verdediging. Paulo Laurentzi nam het kadootje dankbaar in ontvangst en schreef het doelpunt op zijn naam. Bogdan Setara had geen schijn van kans toen het schot van Paulo Laurentzi in de 57e minuut rechts van hem in doel ging. 0-9. Na 60 minuten spelen, loste Nonatos United's Paulo Laurentzi een pegel recht op het doel, een schot dat door Bogdan Setara maar net onder de lat gered kon worden. Paulo Laurentzi dribbelde de gehele defensie voorbij en kon zo de 0-10 links van een verraste Bogdan Setara na 62 minuten in doel knallen. In de 65 minuut haalde Jastrzębia Góra's keeper diep adem vlak nadat Paulo Laurentzi een schot op doel had afgevuurd dat maar net naast ging. Toen Jedrzej Biskupiak in de 67e minuut dichtbij het strafschopgebied viel, dacht hij een vrije schop te krijgen maar de scheidsrechter gaf hem in plaats daarvan een gele kaart voor een poging om hem te bedriegen. Karol Trzenzalski gaf een goede vrije schop in de 69 minuut van de wedstrijd. Carlos-Caetano Bledorn Verri raakte de bal niet hard genoeg in de 70e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Na 72 minuten, leek het doel van Jastrzębia Góra iets te ver open toen Paulo Laurentzi vrij kwam, maar Bogdan Setara bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Onder luide aanmoedeging van het publiek loste Paulo Laurentzi in de 74e minuut een prachtig schot op doel en scoorde zo de 0-11 links van Bogdan Setara. Nonatos United wisselde Birk Vestre. Zijn vervanger Joaquim de Barros kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Nonatos United's Paulo Laurentzi werd gewisseld voor Frank Tasso. De scheidsrechter was waakzaam en merkte een ernstige fout door Rafal Majczyk op in de 78e minuut. Hij kreeg onmiddellijk een gele kaart. De 0-12 viel in de 82e minuut. Frank Tasso roste de bal van dichtbij, onbereikbaar voor de keeper net onder de lat. De 0-14 ontstond door een knoert van een fout in de verdediging. Frank Tasso nam het kadootje dankbaar in ontvangst en schreef het doelpunt op zijn naam. In de 94 minuut haalde Jastrzębia Góra's keeper diep adem vlak nadat Jaime Velloso een schot op doel had afgevuurd dat maar net naast ging. Frank Tasso had verscheidene Jastrzębia Góra verdedigers rond hem in het strafschopsgebied toen hij na 95 minuten de bal kreeg en op de één of andere manier erin slaagde om een schot te lossen dat rechtstreeks in doel ging. Dit resulteerde in een 0-15.