Terug naar boven

Wedstrijdverslag

GLORIOSO CENTENARIO-
Toeschouwers: 47 (Staanplaatsen: 36, Zitplaatsen: 11, VIP-plaatsen: 0)
De supporters lieten merken er zin in te hebben, toen Venancio Salvino aftrapte voor de wedstrijd van vandaag. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Augustin Amurăriței, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Na 7 minuten werd ㄩ几ᗪ乇尺Ꮆ尺ㄖㄩ几ᗪ een vrije schop toegekend die door Fréderic Gremion werd getrapt. In de 9 wedstrijdminuut werd ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆ een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Mo Qi Yu om door de defensie te manoeuvreren. Na 12 minuten kreeg Augustin Amurăriței een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 1-0 opleverde. Na een redelijk ruwe tackel kreeg ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆'s Augustin Amurăriței een vrije schop in de 16 minuut. In de 18e minuut kreeg Augustin Amurăriței een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. 张常阳 had geen schijn van kans toen het schot van Augustin Amurăriței in de 21e minuut rechts van hem in doel ging. 2-0. De supporters van ㄩ几ᗪ乇尺Ꮆ尺ㄖㄩ几ᗪ mompelden toen ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆ een twijfelachtige vrije schop kreeg na 25 minuten vanuit een prachtige positie. Laurence Suggs deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Na 26 minuten werd ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆ een vrije schop toegekend die door Mo Qi Yu werd getrapt. 张常阳 had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Augustin Amurăriței in de 32e minuut. Een onverwacht hard schot van Augustin Amurăriței in de 39e minuut van de wedstrijd, dwong doelman 张常阳 naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆'s Augustin Amurăriței kreeg in de 40e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Alan Petersen trapte de bal goed in de 41 wedstrijdminuut. Na 44 minuten wedstrijd kon Mo Qi Yu vrij uit halen. De ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆ verdedigers kruisten hun vingers. Mo Qi Yu was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Een streaker bestormde het veld net voor affluiten van de eerste helft, hij werd met veel moeite in de boeien geslagen door de stewards. Een reden te meer voor de scheidsrechter om iedereen snel de kleedkamers in te sturen. Stand aan de rust 2-0.

De scheidsrechter had zich in de rust laten vervangen, omdat hij naar zijn vrouw moest die op het punt stond te bevallen. Met de vierde official als arbiter ging de tweede helft van start. 张常阳 toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Augustin Amurăriței in de 51e minuut van de wedstrijd. Na wat achteloos voetbal in ㄩ几ᗪ乇尺Ꮆ尺ㄖㄩ几ᗪ's defensie ging de bal over de doellijn in de 59e minuut. Nicolas De la Cruz liep op zijn gemak richting de hoekvlag om de corner te nemen. Hierdoor kregen de spelers van ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆ wat tijd om te rusten. De hoekschop bereikte Edward Kaczor en hij vuurde een schot op doel af, maar de bal kreeg teveel spin mee en ging net naast. Als het schot gewoon rechtdoor was gegaan had ㄩ几ᗪ乇尺Ꮆ尺ㄖㄩ几ᗪ's keeper waarschijnlijk geen schijn van kans. Augustin Amurăriței vuurde een kanonschot af op doel in de 63e minuut, maar de bal raakte de dwarslat en vloog in de tribune. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Augustin Amurăriței, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Toen de wedstrijd 68 minuten aan de gang was knalde Augustin Amurăriței de 3-0 vanop korte afstand rechts voorbij 张常阳, die met een lichte aarzeling handelde, in doel. ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆ wisselde Mo Qi Yu. Zijn vervanger Jamar Eldridge kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Na 70 minuten wisselde ㄩ几ᗪ乇尺Ꮆ尺ㄖㄩ几ᗪ Wen Qing Bo voor Martin Tinglöv. De wissel was terecht, Remigio Feliu was aan het einde van zijn Latijn. Jimeno Sadurni kwam in het veld om zijn team een nieuwe impuls te geven. Na 70 minuten wisselde ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆ Laurence Suggs voor Quentin Holman. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Richard Textex de bal rechts van Roberto Layton in doel na 82 minuten,3-1. Na 87 minuten, leek het doel van ㄩ几ᗪ乇尺Ꮆ尺ㄖㄩ几ᗪ iets te ver open toen Nicolas De la Cruz vrij kwam, maar 张常阳 bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Een aanvaller van ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆ wist de bal via een tegenstander achter te trappen en zo een hoekschop te versieren. Nicolas De la Cruz krulde de bal in de 89e minuut prachtig voor het doel. De corner eindigde in een enorme kans voor Nicolas De la Cruz, maar ㄩ几ᗪ乇尺Ꮆ尺ㄖㄩ几ᗪ's 张常阳 maakte een solide redding. Na 90 minuten, leek het doel van ㄩ几ᗪ乇尺Ꮆ尺ㄖㄩ几ᗪ iets te ver open toen Nicolas De la Cruz vrij kwam, maar 张常阳 bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Het publiek verwachtte een doelpunt toen Venancio Salvino oog in oog kwam te staan met Roberto Layton in de 91 minuut, maar de keeper bewees zijn nut met een schitterende redding. 张常阳 had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Jamar Eldridge in de 92e minuut. In een ultieme poging, dook ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆'s Roberto Layton naar de rechterpaal en pakte de bal na een schot van Richard Textex, wat anders zonder twijfel een doelpunt geweest was. Dit alles gebeurde in de 94e minuut. Na 95 minuten wedstrijd schoot Severino Shepherd zonder aarzelen de bal rechts van Roberto Layton, 3-2. ChAяRuA ϒ KaяβoηEяO ☆ was zeer gelukkig met de behaalde overwinning na een gelijk opgaande strijd en bedankte de spelers van ㄩ几ᗪ乇尺Ꮆ尺ㄖㄩ几ᗪ voor een fijne wedstrijd.