Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Chigoré
Toeschouwers: 9224 (Staanplaatsen: 6919, Zitplaatsen: 2122, VIP-plaatsen: 183)
Onder applaus van de toeschouwers die het gure weer hadden getrotseerd om de wedstrijd van vandaag te aanschouwen trapte 林国雄 af. Marcos Bultrón loste een schot op doel in de 3e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Heraclides Tijero trapte de bal goed in de 7 wedstrijdminuut. Met meer geluk dan wijsheid, kon David FC's doelman Pablo Quintero de bal onder controle krijgen toen Francesco Ramirez hem over hem heen probeerde te stiften. Na 12 minuten gespeeld te hebben, Moest David FC's doelman Pablo Quintero de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Luchito De Paredes. Pablo Quintero maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van 林国雄 in de 13e minuut. Zé Roberto Perez toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Sergio Torrijos in de 15e minuut van de wedstrijd. Na 18 minuten, leek het doel van Dark Knight F.C. iets te ver open toen Marcos Bultrón vrij kwam, maar Zé Roberto Perez bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Marcos Bultrón knalde de 0-1 in de 22e minuut in het doel met een schot dat Zé Roberto Perez rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. In de 25 wedstrijdminuut werd Dark Knight F.C. een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Francesco Ramirez om door de defensie te manoeuvreren. 林国雄 had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 30e minuut, maar doelman Pablo Quintero had nog een goede redding in huis. In de 32e minuut schoot Sergio Torrijos op wat een open doel leek, maar Zé Roberto Perez zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Zé Roberto Perez toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 33e minuut fantastisch redde op het schot van Marcos Bultrón, die geheel vrij stond. Indien Sebastián Herbruger de bal beter had kunnen drukken in de 36 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Marcos Bultrón's schot was bedoeld om net onder de lat in het net te eindigen, maar Zé Roberto Perez doorzag de situatie en anticipeerde goed door op de juiste plek te staan om de bal te stoppen, in de 39e minuut. Toto Carranza gaf een goede vrije schop in de 39 minuut van de wedstrijd. Pablo Quintero toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Luchito De Paredes in de 41e minuut van de wedstrijd. Carlos Ramos gaf een goede vrije schop in de 44 minuut van de wedstrijd. De scheidsrechter was waakzaam en merkte een ernstige fout door Jorge Ramirez op in de 47e minuut. Hij kreeg onmiddellijk een gele kaart. Teleurgesteld over de 0-1 score, ging het thuisteam naar de kleedkamers om de taktiek voor de tweede helft aan te passen.

MvdW
林国雄

De spelers van het bezoekende team leken het meest geconcentreerd toen Marcos Bultrón aanstalten maakte om af te trappen. 林国雄 knalde de 1-1 in de 56e minuut in het doel met een schot dat Pablo Quintero rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. De scheidsrechter was waakzaam en merkte een ernstige fout door Yesayas Kaisiepo op in de 63e minuut. Hij kreeg onmiddellijk een gele kaart. Yesayas Kaisiepo trapte de bal goed in de 63 wedstrijdminuut. In de 64 wedstrijdminuut werd Dark Knight F.C. een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Lucho Oberto om door de defensie te manoeuvreren. Met meer geluk dan wijsheid, kon Dark Knight F.C.'s doelman Zé Roberto Perez de bal onder controle krijgen toen Sergio Torrijos hem over hem heen probeerde te stiften. Pablo Quintero had geen schijn van kans toen het schot van 林国雄 in de 68e minuut rechts van hem in doel ging. 2-1. Een conflict leidde ertoe dat Dark Knight F.C. een vrije trap kreeg na 72 minuten. Francesco Ramirez trapte de bal goed. Na 79 minuten werd Dark Knight F.C. een vrije schop toegekend die door 林国雄 werd getrapt. David FC's Sergio Torrijos kreeg in de 80e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Francesco Ramirez gaf een goede vrije schop in de 81 minuut van de wedstrijd. Een conflict leidde ertoe dat Dark Knight F.C. een vrije trap kreeg na 82 minuten. 林国雄 trapte de bal goed. Francesco Ramirez knalde de 3-2 in de 85e minuut in het doel met een schot dat Pablo Quintero rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Pablo Quintero had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van 林国雄 in de 88e minuut. Zé Roberto Perez had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Marcos Bultrón in de 90e minuut. In de 93e minuut schoot Luchito De Paredes op wat een open doel leek, maar Pablo Quintero zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Marcos Bultrón knalde de bal richting doel in de 94e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. De scheidsrechter blies voor de laatste keer op zijn fluitje en het publiek stond op en juichte toen het duidelijk was dat Dark Knight F.C. na een zeer gelijk opgaande partij gewonnen had.