Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Arrozcrudo
Toeschouwers: 8110 (Staanplaatsen: 6084, Zitplaatsen: 1865, VIP-plaatsen: 161)
Donkere wolken pakten zich samen toen de spelers het veld opkwamen. Geen van hen leek veel zin te hebben om vandaag te spelen. Maura Ameztoy trapte af. Een onverwacht hard schot van Vennancio Chico in de 5e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Txilar Camargo naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Zbigniew Jekot raakte de bal totaal verkeerd in de 7e minuut. Gelukkig voor hem had de keeper hier ook niet op gerekend en stond op zijn verkeerde been. De 1-0 hobbelde tergend langzaam over de lijn. Indien Bickford Featon de bal beter had kunnen drukken in de 12 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. París Saint Germán Fc's Txilar Camargo speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Zbigniew Jekot in de 21e minuut. Txilar Camargo had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Vennancio Chico in de 22e minuut. Na 26 minuten gespeeld te hebben, Moest París Saint Germán Fc's doelman Txilar Camargo de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Bickford Featon. Lore Riesgo trapte de bal goed in de 27 wedstrijdminuut. Sadurni Millon gaf een goede vrije schop in de 28 minuut van de wedstrijd. Toen Bickford Featon in de 33e minuut alleen op doel afging dacht iedereen dat dit een doelpunt ging worden, maar het schot miste het doel met een paar centimeter. In de 36 wedstrijdminuut werd Arrozcrudo een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Nicolao Pages om door de defensie te manoeuvreren. Txilar Camargo maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Mikeldi Hesles in de 40e minuut. Bickford Featon raakte de bal helemaal niet goed, maar via de rechterpaal belandde de bal op één of andere manier toch in het doel. 2-0 na 43 minuten.

Na het gebruikelijke lauwe bakkie pleur en de daarbij behorende tactische aanwijzingen van de coach, verschenen de spelers weer blij van zin in de wei. Vennancio Chico knalde de 3-0 in de 52e minuut in het doel met een schot dat Txilar Camargo rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Na 56 minuten kreeg Zbigniew Jekot een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 4-0 opleverde. In de 58 wedstrijdminuut werd Arrozcrudo een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Nicolao Pages om door de defensie te manoeuvreren. Bickford Featon kon in de 60e minuut een doelpunt gescoord hebben, ware het niet dat de lat er voor iets tussen zat. De bal raakte de lat en vloog in de tribune. Een zeer goede kans op een doelpunt. Toen Amador Leon in de 62e minuut dichtbij het strafschopgebied viel, dacht hij een vrije schop te krijgen maar de scheidsrechter gaf hem in plaats daarvan een gele kaart voor een poging om hem te bedriegen. Na een redelijk ruwe tackel kreeg París Saint Germán Fc's Amador Leon een vrije schop in de 62 minuut. Txilar Camargo toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 63e minuut fantastisch redde op het schot van Zbigniew Jekot, die geheel vrij stond. Een onverwacht hard schot van Bickford Featon in de 65e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Txilar Camargo naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Txilar Camargo had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Bickford Featon in de 67e minuut. Txilar Camargo toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Zbigniew Jekot in de 68e minuut van de wedstrijd. Zbigniew Jekot knalde de 5-0 in de 70e minuut in het doel met een schot dat Txilar Camargo rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Na 73 minuten wedstrijd kon Bickford Featon vrij uit halen. De Arrozcrudo verdedigers kruisten hun vingers. Bickford Featon was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Na wat achteloos verdedigen kon Zbigniew Jekot de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 6-0. Het publiek was ervan overtuigd dat Zbigniew Jekot's extreem harde schot, nadat hij vrij was komen te staan, er in ging, maar Txilar Camargo was meedogenloos in de 85e minuut van de wedstrijd Toen de wedstrijd 85 minuten aan de gang was knalde Zbigniew Jekot de 7-0 vanop korte afstand rechts voorbij Txilar Camargo, die met een lichte aarzeling handelde, in doel. %goalkeeperdId% maakte een geweldige redding, door het schot van Zbigniew Jekot in de 90e minuut te pakken. Na 91 minuten, leek het doel van París Saint Germán Fc iets te ver open toen Vennancio Chico vrij kwam, maar Txilar Camargo bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Txilar Camargo toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Bickford Featon in de 92e minuut van de wedstrijd. Txilar Camargo toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 95e minuut fantastisch redde op het schot van Zbigniew Jekot, die geheel vrij stond. Het was geen verrassing dat deze wedstrijd eindigde in een overwinning voor de thuisploeg. Arrozcrudo was de betere ploeg doorheen de wedstrijd.