Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Westchester Stadium
Toeschouwers: 5000 (Staanplaatsen: 4000, Zitplaatsen: 1000, VIP-plaatsen: 0)
Het veld was nog nat na de regen van de afgelopen dagen toen Everett De La Cruz aftrapte voor de eerste helft. Indien Louie Neal de bal beter had kunnen drukken in de 6 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Guillermo Darling raakte de bal niet hard genoeg in de 7e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Sammy Beck knalde de bal richting doel in de 9e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. In de 13e minuut kreeg Sammy Beck een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Westchester's Josiah Covington speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Everett De La Cruz in de 16e minuut. In de 18e minuut schoot Louie Neal op wat een open doel leek, maar Josiah Covington zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 19e minuut van de wedstrijd stond Sammy Beck perfect opgesteld om een schot op het doel te wagen, maar Pacific Grove's Tobias Renteria had geluk en kreeg de bal te pakken. Sammy Beck zich een weg door de defensie in de 20e minuut en hij schoot de bal op doel. De bal leek binnen te gaan, maar het was gezichtsbedrog, de bal rolde buiten. Josiah Covington had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Louie Neal in de 22e minuut. Een onverwacht hard schot van Darryl Reeves in de 24e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Tobias Renteria naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. In de kluts raakte Guillermo Darling de bal met de punt van zijn schoen, waardoor de 1-0 op zijn naam kwam. Een frommelgoal, maar hij telt wel. Darryl Reeves trapte de bal goed in de 31 wedstrijdminuut. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Louie Neal, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Toen Pacific Grove's Everett De La Cruz in de 39 minuut een kans kreeg voor een schot in de 39 aarzelde hij niet en plaatste de bal richting de rechterkant van de keeper. Een wonderschone redding van Westchester's doelman, voorkwam een doelpunt. Tobias Renteria toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Sammy Beck in de 45e minuut van de wedstrijd. Indien Guillermo Darling de bal beter had kunnen drukken in de 48 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Westchester liet Pacific Grove alle hoeken van het veld zien en zetten zo met een 1-0 stand de koffiepauze in.

Nadat in de rust het vak van de bezoekende supporters was onruimd na ongeregeldheden stonden de spelers, iets later dan de bedoeling was, helemaal klaar voor de tweede helft. Na 54 minuten werd Pacific Grove een vrije schop toegekend die door Fletcher Douglas werd getrapt. Tobias Renteria toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 55e minuut fantastisch redde op het schot van Sammy Beck, die geheel vrij stond. Pacific Grove's Tobias Renteria speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Guillermo Darling in de 56e minuut. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Sammy Beck, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Pacific Grove's Lamar Eason een vrije schop in de 58 minuut. In de 69e minuut schoot Guillermo Darling op wat een open doel leek, maar Tobias Renteria zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 71e minuut schoot Everett De La Cruz op wat een open doel leek, maar Josiah Covington zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. In de 71 wedstrijdminuut werd Westchester een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Darryl Reeves om door de defensie te manoeuvreren. Het was indrukwekkend te zien hoe Josiah Covington het schot recht voor het doel, in de 72e minuut, behandelde en super redding verrichte op het afstandsschot van Otto Dumas. In de 73 wedstrijdminuut werd Westchester een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door Darryl Reeves om door de defensie te manoeuvreren. Sammy Beck knalde de bal richting doel in de 82e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Na 83 minuten werd Pacific Grove een vrije schop toegekend die door Maxwell Dow werd getrapt. %goalkeeperdId% maakte een geweldige redding, door het schot van Sammy Beck in de 89e minuut te pakken. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Westchester's Florian Wiggins een vrije schop in de 93 minuut. Met wat geluk nam Louie Neal de bal af van een tegenstander en na 96 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Josiah Covington, het was nu 1-2. De meegereisde supporters juichten toen de spelers van hun team hen kwamen begroeten, want in een wedstrijd waar beide teams aan elkaar gewaagd waren, trok Pacific Grove toch aan het langste eind.