Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Anel
Toeschouwers: 5000 (Staanplaatsen: 4000, Zitplaatsen: 1000, VIP-plaatsen: 0)
De spelers kwamen onder groot applaus de wei in. Toen ook het arbitrale trio er klaar voor was, trapte Vítor Pontes snel af. Na 5 minuten werd Anel FC een vrije schop toegekend die door Luiz Eduardo Urbano werd getrapt. In de 10e minuut van de wedstrijd was de bal op weg naar het net achter Amadeu Senna van Sapucai, maar met de hulp van een verdediging die zichzelf op offerde, kon hij de ball net onder de lat vangen. %goalkeeperdId% maakte een geweldige redding, door het schot van Cauan Mattos in de 11e minuut te pakken. Een late tackel van Paulo Luz leidde er toe dat een tegenstander van Anel FC een schop kreeg en het uitschreeuwde van de pijn. De scheidsrechter blies op zijn fluitje en trok de gele kaart. Paulo Luz hielp de tegenstander op te staan en verontschuldigde zich. Een conflict leidde ertoe dat Sapucai een vrije trap kreeg na 13 minuten. Paulo Luz trapte de bal goed. Na een paar trucs probeerde Anel FC's Cipriano Britto om van ver op doel te schieten in de 14e minuut, maar de bal ging over het doel. In de 17e minuut schoot Cauan Mattos op wat een open doel leek, maar Amadeu Senna zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Na een poging de scheidsrechter bedriegen, gaf deze Geovânio Freitas een onnodige gele kaart in de 18 wedstrijdminuut. Geovânio Freitas trapte de bal goed in de 18 wedstrijdminuut. Met zijn been voorkwam Amadeu Senna een doelpunt van %player Id% in de 20e minuut. Zijn schot was dronken van het effect en zeilde naar de linkerhoek. Na wat achteloos voetbal in Sapucai's defensie ging de bal over de doellijn in de 21e minuut. Cipriano Britto liep op zijn gemak richting de hoekvlag om de corner te nemen. Hierdoor kregen de spelers van Anel FC wat tijd om te rusten. Amadeu Senna toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 25e minuut fantastisch redde op het schot van Cauan Mattos, die geheel vrij stond. Giuseppe Pimenta kon in de 28e minuut bijna scoren door de bal over Amadeu Senna te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Dankzij zijn balcontrole en enkele sublieme schijnbewegingen creërde Anderson Schmidt in de 32e minuut de mogelijkheid voor een schot. Maar met een uitgestoken been en een beetje geluk kon Kauan de Mendonça de bal toch stoppen. Na 38 minuten, leek het doel van Sapucai iets te ver open toen Cauan Mattos vrij kwam, maar Amadeu Senna bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Cauan Mattos loste een schot op doel in de 42e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Een conflict leidde ertoe dat Sapucai een vrije trap kreeg na 43 minuten. Aírton Seco trapte de bal goed. Na de eerste helft is de stand nog steeds gelijk, we hopen dat de tweede helft ons net zo'n spectakel brengt.

Nadat de scheids in de rust een nieuw erwtje in zijn fluit had gedaan, floot hij vrolijk af voor het begin van de tweede helft. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Cauan Mattos, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Kauan de Mendonça toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Vítor Pontes in de 67e minuut van de wedstrijd. José Pedro Torres trapte de bal goed in de 69 wedstrijdminuut. Na wat achteloos verdedigen kon Giuseppe Pimenta de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 2-1. In de 77e minuut van de wedstrijd stond Cauan Mattos perfect opgesteld om een schot op het doel te wagen, maar Sapucai's Amadeu Senna had geluk en kreeg de bal te pakken. In de 82e minuut schoot Vítor Pontes op wat een open doel leek, maar Kauan de Mendonça zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Anderson Schmidt vuurde een kanonschot af op doel in de 85e minuut, maar de bal raakte de dwarslat en vloog in de tribune. Anderson Schmidt loste een schot op doel in de 87e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Cauan Mattos raakte de bal niet hard genoeg in de 92e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Anel FC's publiek was uitgelaten en juichte omdat het team een wedstrijd gewonnen had die gemakkelijk door de tegenstander kon gewonnen worden.