Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Arranca Toco
Toeschouwers: 7468 (Staanplaatsen: 5602, Zitplaatsen: 1717, VIP-plaatsen: 149)
Na de gebruikelijke teamfoto en het tossen, trapte Kaká Pinho af en begon de wedstrijd van vandaag. Carlos Alberto Eger maakte een fantastische redding in de 3 van de wedstrijd, toen Durvalino de Lima een schot op het doel loste. Carlos Alberto Eger maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Gugu Fernandez in de 4e minuut. De sfeer was grimmig. In de 6e minuut reageerde João Pedro Queirós zijn frustraties af met een onnodige overtreding op %targetId% en kreeg daardoor terecht geel. In de 6 wedstrijdminuut werd Dormideira SC een vrijschop toegekend, de bal werd opgenomen door João Pedro Queirós om door de defensie te manoeuvreren. In de 7e minuut van de wedstrijd, kreeg Durvalino de Lima een hele mooie scoringskans, maar Carlos Alberto Eger stond goed opgesteld en stompte de bal naast de linkerpaal. De Dormideira SC defensie was te laat toen Durvalino de Lima er in de 7e minuut vandoor ging en de 1-0 links van de onzekere Carlos Alberto Eger binnen tikte. Toen de wedstrijd 10 minuten oud was, werd een speler van Dormideira SC getackeled in het strafschopgebied en de scheidsrechter floot zonder twijfel voor een penalty. Carlos Alberto Eger had in de 12 enkele moeilijkheden bij het stoppen van Dráuzio Cordeiro's goed geplaatste strafschop die hem bijna aan zijn linkerkant passeerde, maar redde hem toch Durvalino de Lima loste een goed gericht schot op het doel in de 16e minuut, nadat hij vrij voor het doel gekomen was, maar Carlos Alberto Eger wou de bal er tegen geen enkele prijs doorlaten en maakte een goede redding bij de linkerpaal %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Diguinho Souto, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Na een poging de scheidsrechter bedriegen, gaf deze Flavinho Varela een onnodige gele kaart in de 19 wedstrijdminuut. De supporters van Meninos do Morro F.C mompelden toen Dormideira SC een twijfelachtige vrije schop kreeg na 19 minuten vanuit een prachtige positie. Flavinho Varela deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Gugu Fernandez kon in de 21e minuut bijna scoren door de bal over Carlos Alberto Eger te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Carlos Alberto Eger maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Gugu Fernandez in de 23e minuut. Een onverwacht hard schot van Hugo Nóbrega in de 25e minuut van de wedstrijd, dwong doelman Adriano da Rocha naar links te duiken om de bal nog te redden. Dit resulteerde in een applaus van het publiek. Adriano da Rocha had geen schijn van kans toen het schot van Flavinho Varela in de 26e minuut rechts van hem in doel ging. 1-1. Na 30 minuten gespeeld te hebben, Moest Dormideira SC's doelman Carlos Alberto Eger de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Gugu Fernandez. Toen Flavinho Varela na 30 minuten gespeeld te hebben nogmaals te hard tackelde kreeg hij zijn tweede gele kaart en moest hij van het veld. De supporters van Meninos do Morro F.C mompelden toen Dormideira SC een twijfelachtige vrije schop kreeg na 31 minuten vanuit een prachtige positie. Flavinho Varela deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Durvalino de Lima had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 33e minuut, maar doelman Carlos Alberto Eger had nog een goede redding in huis. Durvalino de Lima raakte de bal niet hard genoeg in de 38e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Na 47 minuten kon Meninos do Morro F.C's Durvalino de Lima vrij uithalen en eenvoudig de bal in doel voorbij de kansloze Carlos Alberto Eger schieten, 3-1. Het publiek was erg gelukkig met de 3-1 voorsprong van het thuisteam, toen de scheidsrechter aan het einde van de eerste helft affloot voor de rust.

De scheidsrechter had zich in de rust laten vervangen, omdat hij naar zijn vrouw moest die op het punt stond te bevallen. Met de vierde official als arbiter ging de tweede helft van start. Toen Meninos do Morro F.C's Durvalino de Lima in de 56 minuut een kans kreeg voor een schot in de 56 aarzelde hij niet en plaatste de bal richting de rechterkant van de keeper. Een wonderschone redding van Dormideira SC's doelman, voorkwam een doelpunt. Durvalino de Lima raakte de bal niet hard genoeg in de 61e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. %goalkeeperdId% maakte een geweldige redding, door het schot van Durvalino de Lima in de 65e minuut te pakken. Carlos Alberto Eger had geen schijn van kans toen het schot van Durvalino de Lima in de 68e minuut rechts van hem in doel ging. 4-1. In de 72e minuut kreeg Gugu Fernandez een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Carlos Alberto Eger had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Durvalino de Lima in de 73e minuut. In de 74e minuut schoot Gugu Fernandez op wat een open doel leek, maar Carlos Alberto Eger zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Carlos Alberto Eger had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Gugu Fernandez in de 80e minuut. Na wat achteloos verdedigen kon Durvalino de Lima de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 5-1. Carlos Alberto Eger had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Durvalino de Lima in de 88e minuut. In de 91e minuut kreeg Diguinho Souto een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Na 92 minuten werd Dormideira SC een vrije schop toegekend die door Andrézinho Dias werd getrapt. In de 94e minuut kreeg Dieguinho Paulista een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Er was geen twijfel mogelijk dat Meninos do Morro F.C het betere team was en de spelers van het thuisteam genoten van de staande ovaties van het publiek na de overwinning.