3 14 A 55' L. Eduardo Batista       2.75

Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Estádio Jacuba
Toeschouwers: 8021 (Staanplaatsen: 6018, Zitplaatsen: 1844, VIP-plaatsen: 159)
Onder applaus van de toeschouwers die het gure weer hadden getrotseerd om de wedstrijd van vandaag te aanschouwen trapte Baal Grunberg af. Na 3 minuten gespeeld te hebben, Moest Samurai Champions FC's doelman Márcio de Brito de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Tiaguinho Mandrak. Reynaldo Froila gaf een goede vrije schop in de 4 minuut van de wedstrijd. Samurai Champions FC's Márcio de Brito toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 5e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor Samurai Champions FC te voorkomen. Márcio de Brito toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Tiaguinho Mandrak in de 7e minuut van de wedstrijd. Reynaldo Froila loste een schot op doel in de 15e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Baal Grunberg, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Na 20 minuten, leek het doel van Samurai Champions FC iets te ver open toen Kang Cheng Ao vrij kwam, maar Márcio de Brito bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. In de 22e minuut schoot Tiaguinho Mandrak op wat een open doel leek, maar Márcio de Brito zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Márcio de Brito maakte een fantastische redding in de 26 van de wedstrijd, toen Tiaguinho Mandrak een schot op het doel loste. Samurai Champions FC's Márcio de Brito toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 29e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor Samurai Champions FC te voorkomen. Na 32 minuten, leek het doel van Clube do Remo MZ iets te ver open toen Cido Recife vrij kwam, maar Wachirapong Wattanachinda bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Márcio de Brito toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 35e minuut fantastisch redde op het schot van Teun Ubels, die geheel vrij stond. Na wat achteloos verdedigen kon Tiaguinho Mandrak de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 1-0. Wachirapong Wattanachinda had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Reynaldo Froila in de 39e minuut. Valentín Pascal trapte de bal goed in de 41 wedstrijdminuut. Een streaker bestormde het veld net voor affluiten van de eerste helft, hij werd met veel moeite in de boeien geslagen door de stewards. Een reden te meer voor de scheidsrechter om iedereen snel de kleedkamers in te sturen. Stand aan de rust 1-0.

Het thuisspelende team, zwaaide naar het publiek toen het tijd was voor Cido Recife om de bal af te trappen voor de tweede helft. Reynaldo Froila's schot recht op het doel was niet geheel zonder dreiging. De bal had een goede snelheid, maar Wachirapong Wattanachinda greep de bal stevig vast bij de linkerpaal. Dagoberto Sandoval's schot was bedoeld om net onder de lat in het net te eindigen, maar Márcio de Brito doorzag de situatie en anticipeerde goed door op de juiste plek te staan om de bal te stoppen, in de 53e minuut. Na 55 minuten wisselde Samurai Champions FC Cido Recife voor Franklin do Nascimento. De wissel was terecht, Reynaldo Froila was aan het einde van zijn Latijn. Acácio Tavares kwam in het veld om zijn team een nieuwe impuls te geven. Acácio Tavares gaf een goede vrije schop in de 58 minuut van de wedstrijd. Samurai Champions FC's Márcio de Brito speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Tiaguinho Mandrak in de 60e minuut. Márcio de Brito toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 61e minuut fantastisch redde op het schot van Tiaguinho Mandrak, die geheel vrij stond. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Tiaguinho Mandrak, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Acácio Tavares loste een schot op doel in de 69e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Dagoberto Sandoval, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Samurai Champions FC's Márcio de Brito speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Tiaguinho Mandrak in de 73e minuut. Vladislav Katúrov gaf een goede vrije schop in de 78 minuut van de wedstrijd. Toen de wedstrijd 80 minuten bezig was knalde Franklin do Nascimento de1-1 in doel voorbij een kansloze Wachirapong Wattanachinda. Het publiek verwachtte een doelpunt toen Franklin do Nascimento oog in oog kwam te staan met Wachirapong Wattanachinda in de 89 minuut, maar de keeper bewees zijn nut met een schitterende redding. Na 93 minuten spelen, loste Samurai Champions FC's Franklin do Nascimento een pegel recht op het doel, een schot dat door Wachirapong Wattanachinda maar net onder de lat gered kon worden. Samurai Champions FC sleepte een onverwacht punt uit de brand tegen een oppermachtig Clube do Remo MZ.