Terug naar boven

Wedstrijdverslag

El Campito
Toeschouwers: 7198 (Staanplaatsen: 5400, Zitplaatsen: 1655, VIP-plaatsen: 143)
Na de gebruikelijke teamfoto en het tossen, trapte Narciso Bonifaco af en begon de wedstrijd van vandaag. Indien Godofredo Tomi de bal beter had kunnen drukken in de 3 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Narciso Bonifaco kon in de 5e minuut bijna scoren door de bal over Leonel Manuelo te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Abel Naelio knalde de bal richting doel in de 11e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Na 16 minuten kreeg Feliberto Fagildo een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 1-0 opleverde. Na een redelijk ruwe tackel kreeg El Carmencito's Raimundo Chucho een vrije schop in de 18 minuut. De scheidsrechter was waakzaam en merkte een ernstige fout door Luisito Maraman op in de 21e minuut. Hij kreeg onmiddellijk een gele kaart. Narciso Romero had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Godofredo Tomi in de 25e minuut. Abel Naelio loste een schot op doel in de 26e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. In de 32e minuut van de wedstrijd slaagde Luisito Maraman er niet in om een aanval te stoppen en haalde daarom de tegenstander neer. De scheidsrechter was resoluut en gaf Luisito Maraman een gele kaart, zijn tweede van de wedstrijd, waardoor hij de kleedkamer kon gaan opzoeken. Luisito Maraman gaf een goede vrije schop in de 32 minuut van de wedstrijd. Met een aantal slimme bewegingen met de bal, kwam Abel Naelio in de 33 in een goede positie. Met zijn linkerbeen redde Narciso Romero zijn El Carmencito van een tegendoelpunt. Na 46 minuten wedstrijd kon Feliberto Fagildo vrij uit halen. De El Carmencito verdedigers kruisten hun vingers. Feliberto Fagildo was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Toen de scheidsrechter floot voor de rust, had het thuis team al een welverdiende voorsprong op het scorebord staan.

Tijdens de koffie kwam de vierde official het veld op om de lengte van de grassprietjes te meten. De lengte van de grassprieten was in orde, dus kon de tweede helft van start gaan. Feliberto Fagildo loste een schot op doel in de 53e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Na 56 minuten gespeeld te hebben, Moest El Carmencito's doelman Narciso Romero de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Godofredo Tomi. Feliberto Fagildo kon in de 59e minuut bijna scoren door de bal over Leonel Manuelo te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Na 67 minuten wedstrijd kon Feliberto Fagildo vrij uit halen. De El Carmencito verdedigers kruisten hun vingers. Feliberto Fagildo was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. De scheidsrechter werd het voortdurende vragen om een gele kaart door de spelers van NOMBRE OFENSIVO zat en gaf Jeremias Dominix in de 70e minuut zelf geel na de zoveelste smeekbede. Jeremias Dominix gaf een goede vrije schop in de 71 minuut van de wedstrijd. Na wat achteloos verdedigen kon Feliberto Fagildo de bal oppakken en zonder aarzelen schoot hij de bal tegen het net, 2-0. Maximino Frisco gaf een goede vrije schop in de 77 minuut van de wedstrijd. Na een redelijk ruwe tackel kreeg NOMBRE OFENSIVO's Abel Naelio een vrije schop in de 77 minuut. Na 87 minuten wedstrijd kon Narciso Bonifaco vrij uit halen. De El Carmencito verdedigers kruisten hun vingers. Narciso Bonifaco was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. El Carmencito's Narciso Bonifaco kreeg in de 92e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Jeremias Dominix kreeg zijn tweede gele kaart van de wedstrijd in de 93e minuut. Dit betekende dat hij het veld moest verlaten. Na een redelijk ruwe tackel kreeg NOMBRE OFENSIVO's Jeremias Dominix een vrije schop in de 94 minuut. El Carmencito had een veldoverwicht wat de basis vormde voor de overtuigende zege.