Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Rhyl Stadium
Toeschouwers: 6849 (Staanplaatsen: 5000, Zitplaatsen: 1849, VIP-plaatsen: 0)
Donkere wolken pakten zich samen toen de spelers het veld opkwamen. Geen van hen leek veel zin te hebben om vandaag te spelen. Ifor Bowie trapte af. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Ifor Bowie, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Waljan Hancock kon in de 6e minuut bijna scoren door de bal over Lug Benedict te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Na 9 minuten, leek het doel van Rhyl iets te ver open toen Caradawg Farley vrij kwam, maar Lug Benedict bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Rhyl's Lug Benedict speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Waljan Hancock in de 16e minuut. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Ifor Bowie, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Ifor Bowie kon in de 18e minuut een doelpunt gescoord hebben, ware het niet dat de lat er voor iets tussen zat. De bal raakte de lat en vloog in de tribune. Een zeer goede kans op een doelpunt. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Ifor Bowie, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Met wat geluk nam Waljan Hancock de bal af van een tegenstander en na 25 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Lug Benedict, het was nu 0-2. Ifor Bowie trapte de bal goed in de 27 wedstrijdminuut. Toen Morhedral FC's Ifor Bowie in de 30 minuut een kans kreeg voor een schot in de 30 aarzelde hij niet en plaatste de bal richting de rechterkant van de keeper. Een wonderschone redding van Rhyl's doelman, voorkwam een doelpunt. In de 31e minuut kreeg Waljan Hancock een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Na 33 minuten werd Rhyl een vrije schop toegekend die door Caddoc Dacre werd getrapt. Indien Ifor Bowie de bal beter had kunnen drukken in de 34 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Waljan Hancock knalde de bal richting doel in de 35e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. In de 39e minuut werd het 0-3 toen Ifor Bowie elegant de bal net onder de lat stifte. Een conflict leidde ertoe dat Rhyl een vrije trap kreeg na 46 minuten. Trefor Aykroyd trapte de bal goed. Ifor Bowie kon in de 48e minuut bijna scoren door de bal over Lug Benedict te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Teleurgesteld over de 0-4 score, ging het thuisteam naar de kleedkamers om de taktiek voor de tweede helft aan te passen.

MvdW
Ifor Bowie

Dillan Lamph loste een schot op doel in de 52e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Ifor Bowie loste een schot op doel in de 55e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Ifor Bowie kon in de 57e minuut bijna scoren door de bal over Lug Benedict te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. De 0-5 viel in de 59e minuut. Waljan Hancock roste de bal van dichtbij, onbereikbaar voor de keeper net onder de lat. Waljan Hancock kon in de 64e minuut een doelpunt gescoord hebben, ware het niet dat de lat er voor iets tussen zat. De bal raakte de lat en vloog in de tribune. Een zeer goede kans op een doelpunt. Lug Benedict toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 66e minuut fantastisch redde op het schot van Ifor Bowie, die geheel vrij stond. Met meer geluk dan wijsheid, kon Rhyl's doelman Lug Benedict de bal onder controle krijgen toen Waljan Hancock hem over hem heen probeerde te stiften. Waljan Hancock knalde de bal richting doel in de 72e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Rhyl's Lug Benedict speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Ifor Bowie in de 74e minuut. Waljan Hancock loste een schot op doel in de 77e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Lug Benedict toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 84e minuut fantastisch redde op het schot van Ifor Bowie, die geheel vrij stond. Waljan Hancock knalde de bal richting doel in de 86e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Lug Benedict had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Ifor Bowie in de 88e minuut. Indien Caddoc Dacre de bal beter had kunnen drukken in de 90 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Na 92 minuten gespeeld te hebben, Moest Rhyl's doelman Lug Benedict de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Waljan Hancock. Caradawg Farley knalde de bal in de 95e minuut richting doel, maar de bal spatte uiteen op de dwarslat. Een zeer goede kans. Nog voor het laatste fluitsignaal verlieten de eerste supporters van Rhyl de tribune al. Morhedral FC had veel beter gespeeld en verdiend gewonnen.

12' (0-1)Ifor BowieI Bowie
  25' (0-2)Waljan HancockW Hancock
  39' (0-3)Ifor BowieI Bowie
  43' (0-4)Ifor BowieI Bowie
  59' (0-5)Waljan HancockW Hancock