Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Dar Chabeb
Toeschouwers: 9325 (Staanplaatsen: 6800, Zitplaatsen: 2490, VIP-plaatsen: 35)
Indien Mirnes Šehić de bal laag had gehouden zou er in de 3e minuut een doelpunt geweest zijn. De bal raakte de lat en vloog achter het doel. Mirnes Šehić rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 5e minuut de bal in doel. Lotfi Ghodhbane kon er niks aan doen en nu was het 0-1. Het publiek was zeer enthiousiast in de 7e minuut toen Foda's Anselmo Schiavoni zijn weg naar doel dribbelde. Het schot was niet zo hard maar de keeper kon de 0-2 niet voorkomen. Toen Muhammad Azzaro in de 15e minuut alleen op doel afging dacht iedereen dat dit een doelpunt ging worden, maar het schot miste het doel met een paar centimeter. Na 18 minuten kreeg Andrés D'Alessandro een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 0-4 opleverde. Andrés D'Alessandro loste een schot op doel in de 20e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Na 22 minuten kreeg Mirnes Šehić een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 0-5 opleverde. Lotfi Ghodhbane toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Andrés D'Alessandro in de 26e minuut van de wedstrijd. Met wat geluk nam Mirnes Šehić de bal af van een tegenstander en na 29 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Lotfi Ghodhbane, het was nu 0-6. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Mirnes Šehić, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Toen Andrés D'Alessandro in de 35e minuut alleen op doel afging dacht iedereen dat dit een doelpunt ging worden, maar het schot miste het doel met een paar centimeter. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Emir Cherni toen deze in de 37 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor Hay Riadh United. Emir Cherni gaf een goede vrije schop in de 37 minuut van de wedstrijd. Mirnes Šehić raakte de bal niet hard genoeg in de 38e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Mirnes Šehić rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 40e minuut de bal in doel. Lotfi Ghodhbane kon er niks aan doen en nu was het 0-7. Foda's Mirnes Šehić kreeg in de 43e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Mohamed Bensedrine kon in de 45e minuut bijna scoren door de bal over Lotfi Ghodhbane te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Na 47 minuten kreeg Mirnes Šehić een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 0-8 opleverde.

Nadat in de rust het vak van de bezoekende supporters was onruimd na ongeregeldheden stonden de spelers, iets later dan de bedoeling was, helemaal klaar voor de tweede helft. Toen de wedstrijd 55 minuten bezig was knalde Mirnes Šehić de0-9 in doel voorbij een kansloze Lotfi Ghodhbane. Na 58 minuten werd de score 0-10 toen Mirnes Šehić door de Hay Riadh United defensie kwam en een draaibal op doel schoot, de bal passeerde Lotfi Ghodhbane langs zijn rechterkant. Andrés D'Alessandro kon in de 60e minuut bijna scoren door de bal over Lotfi Ghodhbane te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Foda's Anselmo Schiavoni kreeg in de 62e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. Andrés D'Alessandro kon in de 65e minuut bijna scoren door de bal over Lotfi Ghodhbane te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Indien Bilge Kağan Usberk de bal beter had kunnen drukken in de 66 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Indien Anselmo Schiavoni de bal beter had kunnen drukken in de 70 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. Mirnes Šehić kon in de 72e minuut een doelpunt gescoord hebben, ware het niet dat de lat er voor iets tussen zat. De bal raakte de lat en vloog in de tribune. Een zeer goede kans op een doelpunt. Na 73 minuten werd Hay Riadh United een vrije schop toegekend die door Hamdi Mzali werd getrapt. Andrés D'Alessandro kon in de 76e minuut bijna scoren door de bal over Lotfi Ghodhbane te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Andrés D'Alessandro kon in de 79e minuut bijna scoren door de bal over Lotfi Ghodhbane te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Hay Riadh United's Ben Baly een vrije schop in de 80 minuut. Niemand begreep wat de keeper van Hay Riadh United aan het doen was in de 83e minuut. Hij graaide volledig mis en Mirnes Šehić tikte simpel de 0-11 rechts lang hem. Mirnes Šehić loste een schot op doel in de 86e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Anselmo Schiavoni rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 88e minuut de bal in doel. Lotfi Ghodhbane kon er niks aan doen en nu was het 0-12. Lotfi Ghodhbane maakte een belangrijke redding op een gevaarlijk schot van Anselmo Schiavoni in de 93e minuut. Na 94 maakten minuten maakte Mirnes Šehić de 0-13 door een vanop korte afstand getrapte draaibal. Hay Riadh United's keeper Lotfi Ghodhbane probeerde nog de bal te stoppen, maar hij kwam te laat. Mirnes Šehić loste een schot op doel in de 97e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Toen het laatste fluitsignaal weerklonk, verliet Foda het veld met de overwinning op zak na een veel betere wedstrijd gespeeld te hebben dan Hay Riadh United.