Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Nuka Stadium
Toeschouwers: 8505 (Staanplaatsen: 6379, Zitplaatsen: 1956, VIP-plaatsen: 170)
Joel Kruuse maakte een fantastische redding in de 6 van de wedstrijd, toen Jonny Sjöberg een schot op het doel loste. Hugo Blomqvist toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Inge Askelöf in de 7e minuut van de wedstrijd. Na 9 minuten, leek het doel van Nuka Crazies iets te ver open toen Inge Askelöf vrij kwam, maar Hugo Blomqvist bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Het publiek was ervan overtuigd dat Jonny Sjöberg's extreem harde schot, nadat hij vrij was komen te staan, er in ging, maar Joel Kruuse was meedogenloos in de 10e minuut van de wedstrijd In de 10e minuut van de wedstrijd stond Jonny Sjöberg perfect opgesteld om een schot op het doel te wagen, maar SoPpÅkArNa's Joel Kruuse had geluk en kreeg de bal te pakken. Jonny Sjöberg kon in de 14e minuut een doelpunt gescoord hebben, ware het niet dat de lat er voor iets tussen zat. De bal raakte de lat en vloog in de tribune. Een zeer goede kans op een doelpunt. SoPpÅkArNa's Fredrik Bergman baande zich een weg door de defensie, maar hij raakte de bal niet goed en hat was geen doelpunt. Fredrik Bergman kon het niet geloven dat hij deze kans gemist had. Fredrik Bergman zich een weg door de defensie in de 20e minuut en hij schoot de bal op doel. De bal leek binnen te gaan, maar het was gezichtsbedrog, de bal rolde buiten. Hugo Blomqvist toonde zijn goede spelinzicht toen hij in de 34e minuut fantastisch redde op het schot van Inge Springfält, die geheel vrij stond. Na 36 minuten gespeeld te hebben, mocht Vilgot Svensson een inworp nemen. Nuka Crazies's Patrik Öfverman pikte de bal op en herstelde zo het bal bezit. Met wat geluk nam Inge Springfält de bal af van een tegenstander en na 37 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Hugo Blomqvist, het was nu 0-1. Na 39 minuten, leek het doel van Nuka Crazies iets te ver open toen Inge Springfält vrij kwam, maar Hugo Blomqvist bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Na de eerste helft leidde SoPpÅkArNa aangezien het met groot zelfvertrouwen speelde dat hen ook zal helpen in de tweede helft.

Na een redelijk ruwe tackel kreeg Nuka Crazies's Richard Dickson een vrije schop in de 51 minuut. Rodrigo Granado's korte, snelle schot in de 53e minuut dwong Hugo Blomqvist om een solide redding te maken, de spelers van Nuka Crazies waren opgelucht. Nuka Crazies's Hugo Blomqvist toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 58e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor Nuka Crazies te voorkomen. In de 66e minuut schoot Inge Springfält op wat een open doel leek, maar Hugo Blomqvist zag de bal komen en dook erop voordat deze de doellijn passeerde. Rodrigo Granado had kunnen scoren met zijn snelle schot op het doel in de 68e minuut, maar doelman Hugo Blomqvist had nog een goede redding in huis. Na 72 minuten gespeeld te hebben, Moest Nuka Crazies's doelman Hugo Blomqvist de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Inge Springfält. Een conflict leidde ertoe dat SoPpÅkArNa een vrije trap kreeg na 77 minuten. Inge Askelöf trapte de bal goed. Nuka Crazies's Karl-Johan Strömberg werd gewisseld voor Hugo Julin. Nuka Crazies wisselde Jonny Sjöberg. Zijn vervanger Magnus Runeberg kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Onder applaus verliet SoPpÅkArNa's Inge Askelöf het veld. Wilmer Österlund loste hem af in de 78e minuut. Onder applaus verliet SoPpÅkArNa's Fredrik Bergman het veld. Simon Henriksson loste hem af in de 78e minuut. Inge Askelöf gaf een goede vrije schop in de 79 minuut van de wedstrijd. Magnus Runeberg knalde de 1-1 in de 82e minuut in het doel met een schot dat Joel Kruuse rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Onder fanatieke aanmoediging van het publiek schoot Magnus Runeberg de bal rechts van Joel Kruuse in doel na 86 minuten,2-1. Het publiek verwachtte een doelpunt toen Inge Springfält oog in oog kwam te staan met Hugo Blomqvist in de 89 minuut, maar de keeper bewees zijn nut met een schitterende redding. Indien Benjamin Wennerqvist de bal beter had kunnen drukken in de 92 minuut had er ongetwijfeld een doelpunt gevierd kunnen worden, de bal ging echter over de lat. Slechts een doeltrap derhalve. De supporters van SoPpÅkArNa mompelden toen Nuka Crazies een twijfelachtige vrije schop kreeg na 94 minuten vanuit een prachtige positie. Li Zhen Sha deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Toen het laatste fluitsignaal weerklonk was Nuka Crazies de winnaar alhoewel de bezoekers nu en dan de wedstrijd overheerst hadden.