Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Arena Wszachów
Toeschouwers: 7226 (Staanplaatsen: 5421, Zitplaatsen: 1662, VIP-plaatsen: 143)
Donkere wolken pakten zich samen toen de spelers het veld opkwamen. Geen van hen leek veel zin te hebben om vandaag te spelen. Wawrzyniec Misiorowski trapte af. Na 3 minuten gespeeld te hebben, Moest Bartin's doelman Zachary Dziechciowski de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Zachariasz Wodaszak. Zachariasz Wodaszak loste een schot op doel in de 4e minuut, maar het schot ging over de lat buiten. Wawrzyniec Misiorowski raakte de bal niet hard genoeg in de 11e minuut en de verdedigers konden de bal afschermen tot hij over de doellijn rolde, doeltrap. Wawrzyniec Misiorowski in de 14e minuut had een beetje geluk en kreeg de kans voor een schot op het doel. Zonder twijfel mikte hij rechts van Zachary Dziechciowski, die zich snel naar recht bewoog en de bal stopte. Na 16 minuten wedstrijd kon Wawrzyniec Misiorowski vrij uit halen. De Wszachów FC verdedigers kruisten hun vingers. Wawrzyniec Misiorowski was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. In de 23e minuut kreeg Zachariasz Wodaszak een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Met meer geluk dan wijsheid, kon Bartin's doelman Zachary Dziechciowski de bal onder controle krijgen toen Zachariasz Wodaszak hem over hem heen probeerde te stiften. Na 31 minuten, leek het doel van Bartin iets te ver open toen Wawrzyniec Misiorowski vrij kwam, maar Zachary Dziechciowski bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Na 34 minuten werd Bartin een vrije schop toegekend die door Leon Sokol werd getrapt. Na 34 minuten gespeeld te hebben, schoot Wszachów FC's Teobald Brytan van grote afstand en in eerste instantie leek het een doelpunt te worden, maar keeper Zachary Dziechciowski stond er nog en kreeg zijn vingers nog net tegen de bal voordat deze de doellijn passeerde. Hij nam de bal vervolgens snel klemvast, voordat de aanvallers van Wszachów FC hem konden bereiken. Na 36 minuten werd Bartin's Leon Sokol een beetje te fanatiek in zijn pogingen om een tegenstander te stoppen. Hij kreeg voor de tweede keer geel en werd van het veld gestuurd. De supporters van Wszachów FC mompelden toen Bartin een twijfelachtige vrije schop kreeg na 36 minuten vanuit een prachtige positie. Leon Sokol deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Wszachów FC's Wawrzyniec Misiorowski kreeg in de 38e minuut een mogelijkheid. Hoewel het een moeilijke positie was, maakte hij er echt helemaal niets van. In een ultieme poging, dook Bartin's Zachary Dziechciowski naar de rechterpaal en pakte de bal na een schot van Wawrzyniec Misiorowski, wat anders zonder twijfel een doelpunt geweest was. Dit alles gebeurde in de 41e minuut. Zachary Dziechciowski maakte een fantastische redding in de 42 van de wedstrijd, toen Zachariasz Wodaszak een schot op het doel loste. Wawrzyniec Misiorowski raakte de bal totaal verkeerd in de 47e minuut. Gelukkig voor hem had de keeper hier ook niet op gerekend en stond op zijn verkeerde been. De 1-0 hobbelde tergend langzaam over de lijn. Een streaker bestormde het veld net voor affluiten van de eerste helft, hij werd met veel moeite in de boeien geslagen door de stewards. Een reden te meer voor de scheidsrechter om iedereen snel de kleedkamers in te sturen. Stand aan de rust 1-0.

Beide teams kwamen fris van geest het veld weer op voor de tweede helft. De scheidsrechter floot om Iwan Zbikowski duidelijk te maken dat hij mocht aftrappen. Na 54 minuten wedstrijd kon Iwan Zbikowski vrij uit halen. De Bartin verdedigers kruisten hun vingers. Iwan Zbikowski was, na een snelle draai, uit evenwicht en schoot de bal naast het doel. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Wszachów FC's Hugon Czarnecki een vrije schop in de 55 minuut. Iwan Zbikowski kon in de 58e minuut bijna scoren door de bal over Andrzej Grajewski te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Bartin's Zachary Dziechciowski speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Wawrzyniec Misiorowski in de 63e minuut. Zachariasz Wodaszak knalde de bal richting doel in de 64e minuut, maar de bal ging over de dwarslat en buiten. Een zeer goede kans. Zachary Dziechciowski had geen schijn van kans toen het schot van Zachariasz Wodaszak in de 68e minuut rechts van hem in doel ging. 2-0. In de 74e minuut kreeg Zachariasz Wodaszak een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Bartin's Zachary Dziechciowski speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Zachariasz Wodaszak in de 90e minuut. In de 95e minuut kreeg Zygmunt Domin een opgelegde kans, maar hij raakte de bal niet goed en de bal ging ver naast. Wszachów FC was zeer gelukkig met de behaalde overwinning na een gelijk opgaande strijd en bedankte de spelers van Bartin voor een fijne wedstrijd.