Terug naar boven

Wedstrijdverslag

Yara Poland
Toeschouwers: 7541 (Staanplaatsen: 5718, Zitplaatsen: 1753, VIP-plaatsen: 70)
Gabriel Barbosa trapte af en begon daarmee de wedstrijd. Na 6 minuten, leek het doel van Kulawe Nogi iets te ver open toen Artur Nowacki vrij kwam, maar Klement Sedzikowski bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Na 7 minuten, leek het doel van Kulawe Nogi iets te ver open toen Bernard Liermann vrij kwam, maar Klement Sedzikowski bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. Kulawe Nogi's Klement Sedzikowski toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 8e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor Kulawe Nogi te voorkomen. De supporters van Yara Poland mompelden toen Kulawe Nogi een twijfelachtige vrije schop kreeg na 10 minuten vanuit een prachtige positie. Zenon Zerde deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Kulawe Nogi's Klement Sedzikowski toonde zijn goede inzicht in het spel toen hij, in de 11e minuut van de wedstrijd, de bal nog net wist te pakken en hierdoor een tegendoelpunt voor Kulawe Nogi te voorkomen. Na 12 minuten kreeg Artur Nowacki een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 1-0 opleverde. Yara Poland's Bartosz Komanski speelde magnifiek toen hij de bal stopte voordat deze in het net verdween, na een scherp schot van Miroslaw Kossakowski in de 15e minuut. De 2-0 werd door Bogumil Borcz op onnavolgbare wijze achter Klement Sedzikowski gelegd. Na 22 minuten gespeeld te hebben, Moest Kulawe Nogi's doelman Klement Sedzikowski de bal uit de rechterhoek boksen na een listig schot van Radoslaw Praski. Na 23 minuten kon Yara Poland's Bernard Liermann vrij uithalen en eenvoudig de bal in doel voorbij de kansloze Klement Sedzikowski schieten, 3-0. Onder luide aanmoedeging van het publiek loste Artur Nowacki in de 28e minuut een prachtig schot op doel en scoorde zo de 4-0 links van Klement Sedzikowski. Napoleon Wyrzykowski rende op volle snelheid door dwars door de verdediging en knalde in de 33e minuut de bal in doel. Klement Sedzikowski kon er niks aan doen en nu was het 5-0. Toen de wedstrijd 36 minuten bezig was knalde Gabriel Barbosa de6-0 in doel voorbij een kansloze Klement Sedzikowski. Na 39 minuten kon Yara Poland's Artur Nowacki vrij uithalen en eenvoudig de bal in doel voorbij de kansloze Klement Sedzikowski schieten, 7-0. In de 43e wedstrijdminuut kon Gabriel Barbosa vanuit een zeer goede positie de bal met weinig moeite langs de linkerzijde van Klement Sedzikowski in doel knallen, 8-0. Na 45 minuten, leek het doel van Kulawe Nogi iets te ver open toen Artur Nowacki vrij kwam, maar Klement Sedzikowski bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. De supporters van Yara Poland mompelden toen Kulawe Nogi een twijfelachtige vrije schop kreeg na 47 minuten vanuit een prachtige positie. Paul Ilie deed jammer genoeg niet veel met deze kans. Toen de spelers in de kleedkamer de eerste helft bespraken, vermaakte volkszanger Marco Borsato het publiek met een aantal ouderwetse voetbalhits. De 8-0 voor het thuisteam verhoogde de feestvreugde voor het publiek nog meer.

Nadat de scheids in de rust een nieuw erwtje in zijn fluit had gedaan, floot hij vrolijk af voor het begin van de tweede helft. Na 52 minuten kreeg Bernard Liermann een kans die hij niet kon missen, hij schoot de bal links voorbij de keeper in doel, wat de 9-0 opleverde. Na 56 minuten, leek het doel van Yara Poland iets te ver open toen Miroslaw Kossakowski vrij kwam, maar Bartosz Komanski bereikte de bal voordat deze achter de doellijn verdween. De scheidsrechter liet zich niet in het ootje nemen door Zenon Zerde toen deze in de 56 onderuit ging in het strafschopgebied. Hij beloonde de schwalbe met een gele kaart in plaats van een strafschop voor Kulawe Nogi. Klement Sedzikowski had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Gabriel Barbosa in de 65e minuut. Klement Sedzikowski toonde zijn briljante keeperskwaliteiten door de bal op te vangen na een schot van Artur Nowacki in de 67e minuut van de wedstrijd. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Bernard Liermann, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Wincenty Skrzypek knalde de 11-0 in de 73e minuut in het doel met een schot dat Klement Sedzikowski rechts passeerde, omdat deze veel te traag reageerde. Na 75 minuten wisselde Yara Poland Bogumil Borcz voor Edgar Opat. Yara Poland wisselde Radomil Lagiewniki. Zijn vervanger Szymon Chowaniec kwam het veld in en liep meteen naar zijn medespelers met nieuwe tactische aanwijzingen van de coach. Klement Sedzikowski had een wonderbaarlijke reflex in huis op het schot van Artur Nowacki in de 79e minuut. Szymon Chowaniec kreeg een gele kaart in de 83e minuut van de wedstrijd. Na een redelijk ruwe tackel kreeg Yara Poland's Szymon Chowaniec een vrije schop in de 83 minuut. Na 84 minuten werd Kulawe Nogi een vrije schop toegekend die door Paul Ilie werd getrapt. Klement Sedzikowski had geen schijn van kans toen het schot van Artur Nowacki in de 89e minuut rechts van hem in doel ging. 13-0. %goalkeeper% verwerkte de bal goed na een goed geschoten schot van Gabriel Barbosa, ondanks dat de bal hem bijna aan zijn linkerkant passeerde. Bernard Liermann kon in de 93e minuut bijna scoren door de bal over Klement Sedzikowski te stiften. De bal ging echter ook over het doel en zo ging een zeer goede kans op een doelpunt verloren. Met wat geluk nam Artur Nowacki de bal af van een tegenstander en na 94 minuten vuurde hij een snel schot op doel af. Tot zijn vreugde verraste hij zo Klement Sedzikowski, het was nu 14-0. Het was geen verrassing dat deze wedstrijd eindigde in een overwinning voor de thuisploeg. Yara Poland was de betere ploeg doorheen de wedstrijd.